2005

(54 wyniki)
  • my tez chcielibysmy zapoznac sie z projektem budżetu, proszę go udostępnić na bipie bo dotychczas jako projektowany widnieje budżet tegoroczny
  • Instytut Słowacki w Warszawie,Miejskie Centrum Kultury i Informacji Międzynarodowej w Radomiu i ZG Polsko-Słowackiego Towarzystwa Przyjażni i Dobrego Sąsiedztwa z a p r a s z a j ą na otwarcie wystawy ilustracji pt: "LAUREACI XX EDYCJI BIENNALE ILUSTRACJI - BRATYSŁAWA 2005". Wystawa prezentuje nagrodzonych autorów-ilustratoróW ,którzy zostali wyróznieni przez międzynarodowe jury nagrodami :Grand Prix, pięcioma Złotymi Jabłkami BIB,pięcioma Plakietkami BIB i trzema wyróżnieniami dl...
  • NARESZCIE KONCERT: Reggae Ragga Punk Ska na żywo!!! LE ILLJAH (Radom) + Komische Pilze (Włodawa) + Alice Tea (Radom) GDZIE: Resursa Obywatelska- Radom, ul. Malczewskiego 16 KIEDY: 18 marca 2005 (piątek) wejście od godz. 18.00, start: godz. 18.30 więcej info na: www.leilljah.prv.pl Dzień wcześniej: 17 marca 2005- czwartek IMPREZA!!!! INTEGRACJA KRAKOWSKO- RADOMSKA Bumpin’Bass Soundsystem (Kraków) Noise Soundsystem (Radom) + MIÓD- wokal MUHA- Konga Pub MASKA- Radom G...
  • PO Ewa KOPACZ, Jolanta KORPETTA-ZYCH PiS Lucyna WISNIEWSKA PSL Maria DZIUBA,Dorota KWAŚNIEWSKA SLD Marek WIKIŃSKI SAMOOBRONA Anna MILEWSKA LPR Witold BAŁAŻAK SdPL Adam WŁODARCZYK jeśli w skali kraju PSL nie uzyska ponad 5 % poparcia, mandaty w okręgu radomskim przejmą po jednym PO i PiS wtedy mają szansę na mandaty Wędzonka i Suski,jeśli SdPL nie przejdzie progu to drugi mandat uzyska SLD i weżmie go Mażarek SENAT 2005 Łuczycki Gołąbek
  • Nie ma litości dla pijaków za kierownicą!
  • Tak. Na polskich drogach w 2005 roku zginęło prawie pięć i pół tysiąca ludzi a rannych było 61 107. Wypada prawie 15 osób dziennie. Tak więc statystycznie w ciągu 4 dni na drogach umiera tyle osób ile zginęło podczas wypadku w Katowicach. Co ciekawe nikt przez to nie ogłasza żałoby narodowej. Prawie pięć i pół tysiąca ludzi w ciągu roku a trzeba wiedzieć, że w latach poprzednich ofiar było więcej. Względność współczucia. Statystycznych danych, które biją na głowę podobne wypadki jak w K...
  • co sądzicie o ludziach którzy dostali skrzydła 2005. mnie sie wydaje ze nie wszyscy na nie zasługują np. A.Grzyb ??????????????????????//
  • Zapraszamy do Radomia na Miedzynarodowe Pokazy Lotnicze AIR SHOW 2005, będą grupy akrobatyczne z Francji, Anglii, Hiszpani i wiele innych, do tego całkowicie darmowy koncert In-Grid i darmowe pole namiotowe!!! Więcej informacji na www.radom.pl Pamiętajcie 27/28.08.2005
  • 21.10.2005 w domu kultury Idalin o godz 19 odbędzie się koncert z okazji 5- lecia zespołu Renesans.Razem z nami zagra zespół Reproduktor.Wejście 5zł a po koncercie przenosimy się do pubu Jack Rock.Pierwsze 30 osób które pokażą bilet dostaną piwo gratis. ZAPRASZAMY WSZYSTKICH
  • Z jednego totalitaryzmu wpadliśmy jak śliwka w kompot w drugi- religijny. Temu krajowi wolność nie była najwyraźniej dana. Kto może, stąd wyjeżdża, z mojego rocznika zostały same niedobitki dla których najważniejszy jest skejtpark (jak jest), reszta się ewakuowała. Ale oni też się już zbierają. Wychowałem się w tym kraju, podobnie jak wielu rosłem z jego rodzącą sie niepodległością, po jakimś czasie zacząłem czytać gazety itd, interesować się tym co się dzieje. Uważam że teraz w...
  • Witam, Miło mi zaprosić wszystkich na koncert charytatywny zespołu Kombii!!! oraz Virgin!!! w Radomiu 17.09.2005. Impreza odbędzie się w Amfiteatrze w Radomiu. W końcu udało nam się zaprosić te gwiazdy do naszego miasta!!! Jest to koncert charytatywny. Zbieramy pieniążki na Dom Samotnej Matki i Dziecka w Jasieńcu Iłżeckim. Patronat nad imprezą objął Andrzej Oziębło! Już niedługo w całym Radomiu pojawią się plakaty i informacje o biletach. Scenariusz: 14:45 - rozpoczynamy wpus...
  • Czy oby nie za pozno? Air Show mialo byc co 2 lata tylko dlatego, aby byl czas na jego organizacje. A tu prosze 10 miesiecy przed przed zaczyna sie myslec o organizacji przyszlorocznych pokazow i powoluje sie komitet organizacyjny. Czyli mozna powiedziec, ze caly poprzedni rok zostal zmarnowany. Jaki sens bylo zmieniac ta impreze na cykl dwuletni?
  • Kamera na niebo. Drogi Eurosoft skierujcie waszą kamerę na niebo na pokazy lotnicze. Na pewno będzie dużo chętnych do oglądania .
  • Dla mnie mijający rok był dobry mimo, że wybory wygrała nie moja opcja polityczna. Trochę podróżowałam. Sfinalizowałam coś na co długo czekałam. Będzie to rok pod znakiem pracy. Pracy, a nie harówki. Pracowałam nawet wtedy kiedy pracy nie miałam. Wszystkim polecam zasadę wstawaj zawsze o poranku, bo: Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje. Świeta zakłóciły ten całoroczny rytm i coś mi nie gra. Czy jestem pracoholikiem? To przemyślenie na Nowy 2006 rok.
  • Może macie jakieś info na temat koncertu KOMBII, który ma odbyć się w Waszym mieście? Po koncercie w Kraśniku chciałbym również wybrać się do Was do Radomia :-) Może ktoś z Was wie gdzie /np.www/ mogę dowiedzieć się więcej na temat tej imprezy? Proszę o pomoc ... pzdr
  • 19.05.2005 Piwnica Artystyczna KATAKUMBY (pl.Stare Miasto) godz. 19:00 wstęp: 5 zl (studenci UMCS) 10 zl reszta. Jako support:Orracabessa i Embrion. ...wszystko w ramach wiosny studenckiej na UMCSie.
  • Brawo Kucharski, hej brawo Bartek Kucharski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Panie redaktorze: nie Bartosz a Bartłomiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak można tak zbeszczeszczyć takiego zawodnika !!!!!!!!!!!!!!! WSTYD I HAŃBA panowie redaktorzy
  • >>>>warto było zobaczyć ...wielkie uznanie dla wykonawcow i organizatorów tej imprezy.Bardzo dobra organizacja ruchu kołowego w tym i MPK.Byłem na lotnisku w pierwszy dzień i odniosem dobre wrażenie.Jedynie co mnie zaszokowało to nasz biznes który polecał : piwo "Warka "puszka - jedynie 5 zł.,szaszłyk - 6 zł ( 10 dag);kiełbaska z rożna - to samo;chłopskie jadło - tj .kromeczka chleba ze smalcem z ogórkiem - 5 zł.;- nie mówiąc już o innych napojach ....tu się zb...
  • czy ktos wie gdzie znajde minutnik tegorocznych pokazow, 2lata temu byl gdzies na stronie wyborczej, praktycznie minuta po minucie ktory dokladnie zespol bedzie na niebie, jest juz dostepny tegoroczny?
  • Zmarł najwybitniejszy polski pingpongista Andrzej Grubba, który od kilku lat zmagał się z chorobą nowotworową. Miał 47 lat.Urodził się 14 maja 1958 roku w Brzeźnie Wielkim na Kociewiu, tenisa stołowego uczył się w Starogardzie Gdańskim, przez 11 sezonów był zawodnikiem AZS AWF Gdańsk. Pierwszy tytuł indywidualnego mistrza Polski zdobył w 1979 roku, ostatni w 1992. Łącznie miał ich dwanaście. Karierę sportową zakończył w wieku 40 lat w Niemczech. Zdobywał medale w najważniejszych ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się