2005

(87 wyników)
  • Ilustracja udostępniona dzisiaj przez European Space Agency (ESA), pokazuje Huygens-Sonde z spadochronem stabilizacyjnym , w drodze przez chmury Titana , ksieżyca Saturna . Ladowanie sondy przewidziane jest w piątek 14.stycznia 2005... eur.news1.yimg.com/eur.yimg.com/xp/ap/20050111/17/839180288.jpg
  • zadumałam się wczoraj nad takim "kołem historii" 1.wybór na konklawe nowego papieża pochodzącego z Niemiec 2.rocznica wybuchu powstania w gettcie warszawskim oczy całego świata były skierowane na unoszący się dym z Kaplicy Sykstyńskiej. 62 lata temuoczy całego świata były odwrócone od dymów unoszących się nad gettem warszawskim oby ten wydobywający się 10.04.2005 roku biały dym okazał się zwiastunem POKOJU i aby NIGDY żadne inne dymy odchodziły w niebyt historyczny, bo przy...
  • berlinska Love Parade 2005 jest ostatecznie zakazana. potwierdziła to zgodnie z doniesieniem w dniu 21.4.2005 berlinskiej "Tagesspiegel", rzeczniczka Loveparade GmbH, Suenje von Ahn. eur.news1.yimg.com/eur.yimg.com/xp/ap/20050421/09/409093198.jpg (AP Photo/Markus Schroeiber)
  • Miss Universum 2005 Glebova (l.) obok Miss Universum 2004 Hawkins (p.): www.spiegel.de/img/0,1020,475684,00.jpg
  • Gruszki na wierzbie nie wyrastają,a bezrobocie za niedługo dojdzie do 20,a następnie 25%.Nawet nieśmiertelny Jerzy IV Reformator wolniej tracił poparcie.Proponuję konkurs.Ile SLD będzie miało podczas następnych wyborów w 2005 r? Ja obstawiam 7% dla koalicji SLD-UP i koniec taki jak ich Wielcy Poprzednicy AWS i UW czyli poza parlamentem i na śmietniku historii.
  • Wsiowy błazen pacysyfilista eksploduje ze złości .....
  • W tych latach nastąpią największe spłaty polskiego długu zagranicznego i będą wynosiły 10 mld dolarów rocznie. Wprawdzie dane te pochodza z ubiegłego roku i ewentualnie mogły się tylko zwiększyć w związku z bardzo dużą aktywnością w sprzedaży obligacji za granicą przez Belkę i Kołodkę. (W zeszłym roku Belka np. sprzedał - o czym nikt w Polsce nie informował - obligacje za 1 mld dolarów przy oprocentowaniu o około 1,5% wyższym niż obowiązujące na rynku amerykańskim - tam bowiem sprzed...
  • mein Gott , polaki juz niczego nie mają , nawet scenicznego smaku... PS- pytanie ktore zupelnie nie ma zwiazku z tym wątkiem , ale skoro juz jestem to tak by the way : kto wie co się stało z markiem grechuta..cisza totalna , wie ktoś co sie z nim dzieje ?...jeszcze raz powtarzam to pytanie nie ma związku z wątkiem..nie chciałem dwa razy w bliskotematycznych sprawach panstwu dupy zawracać ..sorry... ale gadali my ostatnio o stanie polskiej kultury muz. i nikt nie wiedział co jest ...
  • Co zabrklo wam sliny w pyskach zeby dalej pluc na ten rzad?
  • 70%... :/
  • qrwa, ale glasnost:-)) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25779968&a=25783989 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25782507&a=25784643 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25774524&a=25776692 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25773446&a=25780837 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25774524&a=25776692 hehe fajnie sie zaczyna ta kampania. Zobaczymy co bedzie dalej, jakem Piata Kolumna:-D
  • szczęścia w życiu osobistym sukcesów w pracy dobrego zdrowia domku z ogrodem i basenem eleganckiej limuzyny samych zwycięstw spełnienia marzeń dobrych postów likwidacji Kretyna52 zabanowania Zawadzkiego zmądrzenia gini zrozumienia Rysia7 odstrzelenia Snajpera nieczytania doku niepojawienia się Hiacynta miłych niespodzianek losu grona prawdziwych przyjaciół niewyczerpanych pokładów energii uśmiechu na co dzień drogi usłanej różami satysfakcji z pracy genialnyc...
  • Czy coś się zmieni ? PO chce obnizyc podatki podwyzszajac VAT. Czy cos mowia o akcyzie na paliwo ? Paradoksalnie PiS chce obnizyc podatki, ale czy oni cos mowia o akcyzie na paliwo ? Tak w ogóle, planowałem kupić auto, ale chyba kupię rower. A może uda mi się wyrwać z tego socjalistycznego raju ? Wszak patriotą nie jestem. Bo za co tu siedzieć i gnić ? Za Socjalistyczne Polactwo ? Niech se wsadzą te czerwone gruszki w d*** i powieszą się na wierzbie. Mam to gdzieś.
  • Mohammad entered his classroom. - What is your name? asked the teacher. - Mohammad.... answered the kid. - Here we are in France, there is no Mohammad. From now on your name will be Jean-Francois, replied the teacher. In the evening, Mohamed returned home. - How was your day, Mohammad? asked his mother. - My name is not Mohammad,I am in France and my name is Jean- Francois. - Ah, are you ashamed of your name, are you trying to disown your parents, your heritage, your religion? Sha...
  • Bardzo ladna nazwy dla SKOTa :) Rownie ladna jak "Twardy" dla czlogu i "Goryl" dla czegos tam ;)
  • Aby godnie uczcic przybywajacy do nas Nowy Rok trzeba oczywiscie zakupic jakas buteleczke. Co zatem wybrac w tym wolnorynkowym zalewie rozmaitych alkoholi? Oczywiscie kazdy Katolik powinien nabyc butelke wina z podobizna swojego proboszcza, Zyd - flaszeczke z certyfikatem koszernosci od swojego rabina, a mason... Co powinien w nowym roku wypic mason? Moze wino domowej roboty :-(
  • Przecież SLDowskie nieudaczniki nie odpuszczą diet.W gospodarce dostaliby 1200 brutto i tyle...
  • przyjdzie platforma i znowu spieprza to co zbudowaly rzady sld.... tak jak w '97 - roztrwonia...
  • Ha - udalo sie - 100% i pierwszy wpis:)
  • Otrzezwienie dotyczy rowniez Bulgarow..Zaangazowali sie - podobnie jak wiekszosc krajow z III Swiata- do tzw koalicji a teraz szukaja drogi wyjscia, nie chcac sie narazic Cesarstwu...www.panstwozla.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się