2005

(42 wyniki)
  • kochane jaki to ma kolor bo ja juz sama nie wiem... to jest ciemny szary z beżem czy czarny? Komputer to mam taki złom że beznadziejnie przekłamuje mi kolory...... Ma któraś z Was OSAKE? Pomóżcie.....
  • ...co nie przeszkadza co nieco sobie wyprobowac ;) Zainspirowala mnie opowiesc dionei i hanti - w Warszawie latwo wam sie wymieniac, a w niektorych miejscowosciach dziewczyny nawet nie wiedza, ze dwie przecznice dalej mieszka ktos z chusta. zapraszam wiec chetne do akcji: PODAJ CHUSTE :) www.chustomania.pl/online/webshop.nsf/0/808F4C3312960538C125730A006CD639 -- Kasia & Felix (23/01/2005) www.kasiamarcin.com
  • mam juz wiazana i MT. oczywiscie jak juz pokochalama MT to nie nosze w wiazanej, bo bym sie ugotowala chyba od tych szmat na sobie. ale mimo wszystko MY nie spalnia moich wszystkich oczekiwan. potrzebuje czegos na tyle prostego, szybkiego w obsludze, zeby np wyjscie po warzywa do sklepu nie trwalo dlugo- jednak mimo wszystko zawiazanie MY czy wiazanej troche trwa. i tak sobie pomyslalam moze pouch bylby na takie sytuacje najlepszy? bo to tylko rach ciach na siebie, dziecia w to wsadzic...
  • wiem ze pytanie niewdzieczne, bo Mysia rozpieszcza nas konkursami ale tak mnie naszło po przejrzeniu kilku stron sklepowych z chustami - a to jakis "Sonderpreis" albo "Sonderangebot", albo "Schnappchenmarkt" albo nawet chustowy outlet - może i na chustomanii znalazłoby sie takie miejsce nadziei dla skonczonych chustomaniaczek ? PS. Oczywiscie inicjatywa jak najbardziej otwarta dla wszystkich dostawców - nie roszcze sobie zadnych praw autorskich - można wcielać w czyn bez pytania...
  • Najprostsza Kolyska ze zdjeciami i najczestszymi watpliwosciami znajduje sie tu: www.chustomania.pl/online/webshop.nsf/0/D40591DC2BE04F99C12572C00042EDE2 -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners
  • bebelulu.pl/v2/cont_nowinki.php?lang=pl#34 mnie wycieli ;) Po raz kolejny dochodze do wniosku, ze przepieknie razem wygladacie! -- Kasia & Felix (23/01/2005) www.kasiamarcin.com
  • img102.imageshack.us/img102/8391/collagenewpw4.jpg w tym kolażu pierwszy od lewej.. ten gdzie przy szafkach stoisz z młodym w parisie.. ?? to prosty plecak jakiś "upiększony"?? czy cóś innego??
  • www.allegro.pl/item188666803_chusta_lulajka_magia_barw_by_4baby.html bo ja własnie poznałam i sie załamałam po raz kolejny.
  • Jako osoba szyjaca od czasu do czasu w ramach drobnych robotek recznych nie mam potrzeby chadzania do sklepow z materialami. A dzis mnie pognalo ;) no jakos zboczylam nie tam, gdzie trzeba i wyladowalam na pietrze domu towarowego z materialami. I po prostu wymieklam. Ja spac nie bede mogla. Jest dzial dla robotkarzy, z niecodziennymi bawelnami - w sam raz na panele do mejtajow...... o luuudzie! kwiatki to pryszcz, tam byly kwiatki stylistycznie! ze angielski ogrodek, ze japonska...
  • ...nie znam holenderskiego :( taaaaka piekna ksiazke dzis dostalam :( a jakie zdjecia i rysunki cudne! nic to, chociaz tyle mi pozostaje.... bo podpisy pod zdjeciami jestem w stanie rozszyfrowac - troche ten bestialski jezyk podobny do niemieckiego;) a ksiazka jest.... ...no, o noszeniu :) o historii, o terazniejszosci, o roznych krajach. Mlask! -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners
  • Witam i mam nadzieję na pomoc :-) Mam chstę Nati i chciałabym ją częściej używać. Niestety mój 4mc synek po 10 minutach w chuście (wiązanie Koala) zaczyna płakać. Czy macie jakiś pomysł dlaczego i jak go przekonać do chusty? Będę wdzięczna za pomysły. k.
  • Giotto(6)

Pamietacie świąteczną twórczość Mysi? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44603&w=53972539 To dla porównania - www.abcgallery.com/G/giotto/giotto24.html :)
  • oczywiscie wlazlam Wam na forum i mam milion pytan pomimo przegladania wczesniejszych watkow. no to moge zapytac? jak nie to prosze mnie zignorowac i bedzie po sprawie. choc mam cicha nadzieje na odpowiedz :) bo wlasnie ogladam i ogladam te rozne wiazania i zastanawiam sie, ktore najbardziej sie Wam przydaja. Najlepiej do tej pory sprawdza sie podwojny X i kieszonka. no i zastanawiam sie jeszcze czy istnieje podwojny X tylko z wezlem z tylu? bo wtedy to prawie jak kieszonka, ale mniej...
  • o cyca..bo nei umiem karmic w chuscie...
  • Kasiu, nie chcę Ci zawracać głowy ale chciałabym się dowiedzieć kiedy Hoppy będą znowu na allegro? Mąż już prawie się przekonał do drugiej chusty (mamy wiązaną od Marty) a że w czerwcu moje urodziny myślę że nie odmówi:) POZDRAWIAM
  • ...za Felixa w photo gallery na stronie hoppediza. Bedzie sławny:))) Super ta chusta dla misia, na pewno małej sprawię ja podrośnie. Jest rok bez dwóch dni młodsza od Felixa, z tego co widzę.
  • Nie to nie jest o nowym nosidle ani pozycji :PPP Chodzi o polskie książeczki dziecięce. Ja znam jedną, gdzie noszone dziecko figuruje: img108.imageshack.us/img108/6892/carry00010wo.jpg Trochę chyba niewygodne, no ale jak się jest pacynką ;) Źródło: Jedzie pociąg wyd. Muchomor.
  • osob, ktore maja samodzielnie uszytego MT --> taki dopisek pojawic sie moze w naglowku forum ;) Maszyny nie mam, wiec ide po Harrego. Wracam jak przeczytam ;) -- Kasia & Felix (23/01/2005) www.kasiamarcin.com
  • ależ się zdziwiłam gdy weszłam przed chwilą (całkiem przez przypadek, chciałam coś sprawdzić) na Chustomanię! nie chcę uprzedzać ale szczerze polecam wejście :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się