2005

(36 wyników)
  • Pierwsza niedziela wiosny. Dzisiaj jest bardzo Świąteczna-Wielkanocna. Choć noc krótsza była (zabrali nam godzinkę z niedzieli) jest radośnie i światecznie, pomimo problemów, z którymi musimy iść przez życie. Nie traćmy nadziei, nagroda będzie!
  • linki do dni tygodnia jesieni'2005
  • Szufludkowie! O mało co byłabym nie zauważyła przemienienia WIOSNY w LATO <wstydniś> Okropnie jestem zakręcona...okropnie, straszecznie i okrutnie i...końca tego zakręcenia nie widać. Ale LATO widać i to jest w tej chwili najważniejsze i życzę WSZYSTKIM pięknego, cudnie pogodnego lata i oby WSZYSTKIM życzliwe było i mnie też i JUŻ! O!
  • linki do dni tygodnia
  • LATO 2005(13)

przyszło, trwa... Jakie jest...jakie będzie? Jakim pozostanie w naszej pamięci? W jakich słowach zamkniemy o nim pamiętanie tu, w Szuflandii? Oby owocne NAM było i...oby nie były to "śliwki-robaczywki" ;)
  • Najbardziej wyczekiwana pora roku. Niech da wszystkim radość, świeżość, energię. Niech ogarnie nas swoją zielonością i cudnymi zapachami rozkwitającego życia. Miłego dnia!
  • jesienny /sloneczny i taki wlasciwie powinien byc . milych jesiennych wtorkow zycze:-))
  • Witajcie w sloneczy,pomglisty poranek, niech sloneczko bedzie laskawe caly dzien dla Was. przepieknego dnia zycze.
  • Pierwsza niedziela lata, poranek szary, choć ciepły. Życzę Wam, (nam życzę) umiejętności rozróżnienia spraw martwiących na serio od martwiących pozornie. Życzę, by Anioły były szybkie, by ludzie dbali o siebie nawzajem- bezinteresownie. By urlopowicze doładowali się pozytywną energią, a pracujący mieli mało obowiązków. By po prostu było miło.
  • witajcie niech promyczki slonca Was opalaja i piesza, nich pelne kosze owocow zasyca pragnienia smakowe, niech letnie przezycia stana sie pieknymi wspomnieniami:-)) * M I L E G O L A T A *
  • znów nowy tydzień, nowe nadzieje, tylko cała reszta 'stara' i jakże znajoma ;) Chyba juz czas zacząć? drugi tydzień lata :) Na razie jest łaskawe... mam nadzieję, że Kendo juz nie marźnie, ciepło jest, bardzo... Usmiechy dla wszystkich :)
  • Być może to naprawde jesień..ale mnie się wydaje, ze lato i ze słysze jakieś miłe letnie odgłosy ;-) img398.imageshack.us/img398/240/wakacje20050082uy.jpgps Zdjęcie Sławka, nie moje :-)ale widziałam jak je robił :-) Pachnie mi latem :-)
  • pierwszy, słoneczny, przedwekeendowy, nieco tylko wietrzny... uśmiechów i cudownej pogody (ducha też :)) życzę Szufladuniom :)
  • Piękny dzień. Dzieci kończą rok szkolny. Pora myśleć wakacyjnie:) Dobrych myśli, sprzyjających zdarzeń, przyjaznych ludzi Wam życzę!
  • pochmurnie i jaks wilgotno w powietrzu sie czuje:(( moze do lunchu sie wyklaruje. milego dnia.
  • Oto środa-pierwsza letnia i astronomicznie, i kalendarzowo! Oby każda środa w tej porze roku niosła: radość, spokój, dobre wieści i pozwalała spotykać dobrych ludzi. Miłego dnia Ludkowie!
  • nie może zostać w roku starym forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=10006795 Nowy byłby dziurawy bez WTORKÓW ;) Łatajmy dziury, łatajmy!
  • Wtorek...cudów worek ;) Nie wiem jak się to stanęło, że nam cósik WTORKI wcięło a raczej...w ramach dziwowania - w jednym wątku spotkały się WTORKI, które przedzielone były WTORKAMI wiosennymi, letnimi i jesiennymi. Co to znaczy? Wtorki niepokorki Już - marsz - każdy na miejsce swoje. Tu mus - ma być porządek O! i już! Myśli mi się, że może jak będziecie poukładane jak należy to i będziecie dobre WTORKI służyć lepiej Szufludkom i większą pomyślnością obdarzając Wszystkich
  • zawitala jesienna aura, mglista/bez slonca.... miejmy nadzieje,ze bedzie piekna i zlocista.
  • WITAJCIE "SZUFLADECZKI !! niech kazda sobota bedzie wypelniona cieplem i serdecznoscia:-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się