2005

(29 wyników)
  • Bardzo proszę o link na wiadomości z 12. 04 2005-wydanie główne.Paniusie w tvp nie potrafią mi pomóc,a może to zwyczajne lenistwo?Bardzo proszę ,Bardzo proszę ,Bardzo proszę !!!!
  • Nie mogę się oprzeć takiemu wrażeniu, że kampania wyborcza Prezydent 2005 już się zaczęła. Jeden z najpowazniejszych kandydatów na prezydenta zaprasza wciąż poprzednich prezydentów RP do swojego programu. Czy to jest jeszcze program TV czy już przygotowanie do zawodu? ;-) Czy zaprosi Kaczorowskiego i Jaruzelskiego? Może Busha i Putina? Przecież każdy ma mu coś do przekazania, podzielenia się swoim doświadczeniem. Myślę sobie - to chyba dobrze, że będziemy mieli takiego doświadczonego p...
  • Ostatnio na roznych forach stron medialnych pojawily sie informacje jakoby na wiosne 2005 w TVNie mial sie pojawic Big Brother VIP - czyli znany nam format tylko ze ze znanymi ludzmi w domku. Podobno Pawel Wilczak i Damiecka juz sa zarezerwowani... ?? Informacje ta moze potwierdzic to, ze juz od pewnego czasu mowi sie o BB4 ale niestety nie oglaszano castingu czyli mogloby to potwierdzic to ze bedzie BB Vip...
  • hm moim zdaniem powinien dostac wiktora Kaczyński Jarosław albo hm obaj sympatyczni złodzieje księżyca. . . ale zapewne vipy będą chciały Donaldowi coś dac na osłodę, czy się mylę ;-)
  • Telewizja obrała kierunek pokazywania coraz to słabszych programów. Nominacje do tego co w tym roku telewizje pokazały widzom najgłupszego. Nominacje w dwóch kategoriach: osoby i programy. Głosowanie w systemie pozycja albo własny typ. 25 Stycznia 2005 zostanie zrobione podsumowanie głosów i nastąpi ogłoszeni wyników. Oto nominacje: Nominacje w kategorii prowadzący do nagrody TeleKretyn roku: 1. Roman Polko - Fear Factor 2. Piotr Gąsowski - Bliźniaczki 3. J. Wojewódzki - Kuba Wo...
  • Telewizja obrała kierunek pokazywania coraz to słabszych programów. Nominacje do tego co w tym roku telewizje pokazały widzom najgłupszego. Nominacje w dwóch kategoriach: osoby i programy. Głosowanie w systemie pozycja albo własny typ. 25 Stycznia 2005 zostanie zrobione podsumowanie głosów i nastąpi ogłoszenie wyników. Oto nominacje: Nominacje w kategorii Program Telewizyjny do nagrody TeleKretyn roku: 1. Bar IV i Bar VIP - Polsat 2. K. Wojewódzki - Polsat 3. Rozmowy w Toku - T...
  • Co tam "Sopot 2004". Co tam TVP. Ja już marzę o roku 2005 i niezapomnianej konferansjerce Sołtysika. Kurwwaaaż ale bedzie się działo, tylko się zastanawiam kto u boku Andrzejka? Martyna z klasą? Anitka "Robocop"?, Ewunia w tłoku? Może ktoś całkiem new? Tyle pytań ciśnie się na usta: 1. Kiedy na scenie pojawi się Mandaryna z Czerwonym? Cholera jaka szkoda, że Michał zakończył działalność w zespole, teraz będzie musiał w chórkach Mandaryny pląsać; 2. Kogo podczas festiwalu wkręci S...
  • w spocie zapowiadjaacym debate mowa jest o walce o Belweder jaki Belweder? przeciez od 11 lat siedziba prezydencka jest w Palacu Namiestnikowskim, a nie w Belwederze. ot i profesjonalizm tvn :/
  • Ale nas załatwili. Miał być festiwal piosenki, a mamy festiwal reklamy,przerywany od czasu do czasu miernej jakości piosenkami.Ze o prowadzących nie wspomnę.Zamaist Bursztynowego Słowika, wydudkano nas na Dudka. Nie o naszego bramkarza chodzi, a o ptaszysko inne.Rozdmuchane zapowiedzi poprzedzające festiwal, złorzeczenie na konkurencyjny, przebojowy, zrobiony przez TVPubliczną. Majewski!"Mamy Cię!". Ten festiwalowy gniot,nadaje się do prezentacji po północy, dla ludzi o mocnych i ...
  • Zbliża się Sopot Festival, który będzie zapewme burzliwie komentowany przez userów. Na początek plan tegorocznej imprezy..... Telewizja TVN zaprezentowała oficjalny program rozpoczynającego się w piątek 42. Sopot Festival, po raz pierwszy organizowanego przez komercyjną stację. Podczas specjalnie zwołanej konferencji prasowej ujawniono także sześciu wykonawców, którzy wezmą udział w finale rywalizacji o nagrodę Bursztynowego Słowika. Sopocki festiwal ma być jednym z największy...
  • Jakies nominacje?
  • www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=23177
  • Niestety, ale zaproszenie PP. Giertycha i Leppera do programu (notabene który to już raz szef brygady moherowych beretów jest u Lisa?) nie było chyba najzręczniejszym pomysłem. Począwszy od wzajemnego giglania na początku i stopniowego przejścia do ofensywy obu gości od programu wieje po prostu nudą...
  • Proponuje rozpaczac nowy watek. Nasze zyczenia dla postaci serialowych MjM. Jako, ze nie ma kto zaczac, wiec ja zaczne: 1. Martinowi Schmittowi, aby wreszcie zwalczyl kryzys i zaczal lepiej skakac. Mieszkanie raz u matki raz u ojca zle wplywa na forme. 2. Papudze - wiecej usmiechu i ksiazki kucharskiej (ciagle je salatki, wykonczy sie bidula) 3. Kamilowi - zostania drugim Kulczykiem 4. Steffenowi - aby Gosia zaczela projektowac blizej domu, np w ogodzie Mostowiakow 5. Luckowi -...
  • Katarzyna Skrzynecka Magdalena Różczka Steffen Moeller Łukasz Grass :) dawajta dalej
  • Jeśli o mnie chodzi, to chcę więcej Simony i doktora Kidlera!
  • Teleturniej ”Najsłabsze ogniwo” prowadzony przez Kazimierę Szczukę będzie na antenie TVN-u tylko do końca roku. -- Plastik - STOP
  • Podsumowanie: - Monika zjechana po zatrzymaniu przez policje, ledwo hjerbate zrobila - ciocia Stasia (czy jak jej tam, bożesz ty mój) cos ma z plecami i chodzic nie moze. Na mszy byla i ino musiala stać bo mlodzież taka teraz niewychowana - Olke podrywa jakis wstretny koles... egzamin z ekonomi w poniedzialek, czyzby w niedziele znowu sobie przyfura? - jakiegos bchora pobili? - Kinga poszla do Piotrka po porade w soprawie Michala, ktory dzis z loza nie raczyl sie ruszyc - Rysiek k...
  • Czemu nie wygral majewski?z caly szacunkiem dla zwycieżczyni kategorii rozrywka ... ale pan szymon bije ją na łeb i szyje... Jak zwykle.... pokazalismy jaki mamy rewalacyjny gust... Aha i czemu musza wygrywa wszyscy aktorzy z mjm?? Rozumiem serial jest najlepszy....,kozuchowska ujdzie(choc powinni jej juz zabronic ,bo co roku bierze nagorode),dygant jest lepsza) ale pyrkosz to ma byc najlepszy polski aktor..?? halo???gdzie ja zyje .... to już mlody z kryminalnych jest lepszy...
  • Amerykanie uznali TOMA CRUISA a Wy? Jakie są wasze propozycje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się