Forum Auto-Moto Motocykle
ZMIEŃ
      2005

2005

(41 wyników)
    • Witam Wszystkich forumowiczów! Mam pytanie: czy jest możliwe,żeby honda 954 model '03 był wyprodukowany w 2005 roku???? Jest do sprowadzenia i gość twierdzi, że w papierach jest rok produkcji 2005, gdyż na inne kraje nadal była produkowana, a nie tylko do 2003 roku! Co o tym sądzicie? Czy ktoś się może spotkał z takim przypadkiem? Dzięki z góry za zainteresowanie tematemi za wypowiedzi z nim związane!! Pozdrawiam!
    • NARESZCIE !!! Nie mogę się doczekać nowiutkiego katalogu :-)
    • zycze wszystkim motocyklista/motocylkistka szczesliwego, bezwypadkowego, bezawaryjnego, pezproblemowego, bezdeszczowego, bezwietrznego, itd.... sezonu 2005!!!! trzymajcie sie juz niedlugo wiosna:))) udanego sylwka:))i ostro zakrapianego:))))) pozdrowienia jagiel
    • Czy ktoś sie orjetuje w jakich godzinach jest czynny MOTOR BIKE SHOW 2005 w Zabrzu ??
    • Witam wszystkich i na początek trochę off topic - pozdrawiam z Moskwy, bo tu mnie los przygnał na dłuższy czas… Maszyny tu nieliche można na ulicach zobaczyć – widziałem pierwszy raz w ruchy Honde Valkyrie na przykład, aczkolwiek i całkiem sporo „zwykłych” moto śmiga. Co ciekawe, motocykliści często zasuwają bez kasków, ci na cruiserach przede wszystkim. Miasto jest wielkie i dość przyjazne motocyklistom – ulice równe, sam asfalt, szerokie – 4 p...
    • W jakim dniu jest planowane? Orientuje sie ktos? Dziekuje i pozdrawiam
    • Witam.Mam goraca prosbe ,czy ktos moze ma ten numer SM- 7/2005. Bardzo bylbym wdzieczny za zeskanowanie i wyslanie mailem artkulu na temat kawasaki z750, obecnie jestem za granica i nie mam mozliwosci dotarcia do niego w inny sposob,moj mail to szpakmarc@poczta.onet.pl P.s dla pierwszego zyczliwego wysle poczta Ginesika prosto z Irlandii:)) dzieki z gory!
    • moja wizja :) video.google.com/videoplay?docid=3231063090590353574
    • Naszedl mnie sentyment do obejrzenia forum:D z tamtych lat chcialem przy okazji zobaczyc;D odkad siedze na forum swiata motocykli i wyszlo ze od 2005 w topicach zobaczylem wiele osob ktoryh juz nie widac a szkoda ze sie nie odzywaja zapomnieli :( w kazdym badz razie:D Widzialem topic jak sarecen ;p jaral sie wojną swiatów:D i wiele inncyh zajebistych:D forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=28021055&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=30196243&v=2&s=0 forum.gazeta.pl...
    • witam, dzisiaj niestety miałem okazję wypróbować po raz pierwszy crash pady, jakoś felernie zahamowałem i moto legło na lewym boku, straty wizualne na szczęście niewielkie, tzn. ułamany podnóżek i lekkie zarysowanie dołu. po podniesieniu motocykl nie chciał zapalić, przekręciłem więc kluczyk wyłączając wszystko, po czym załączyłem z powrotem i zapaliło ok, kontrolka oleju się świeciła. później w garażu przysłuchując się pracy silnika zauważyłem, że nie chodzi już tak "gładko", kontrol...
    • dopiero dotarłam do domu byłam w weekenda na tym zlocie, pełno militarnych sprzętów, szacuneczek dla kolesi bo maszyny te żrą paliwo jak smoki, sto na sto he he......... i pewnie kolesie oszczedzaja cały rok aby potem na zlocie pojeżdzic po okolicy;) Czołgo niesamowite, pojeżdziłam :) non-stop kurz i piach, bo ciagle cos tam jezdziło. policja sie nie czepiała, mozna było pomykac i na stojaka też;) Bardzo fajna imprezka, ludzie z całej Europy!
    • Yamaha ybr 125 jest najlepszą ofertą dla osób które zamieżają kupić sobie dobry motor za jak najmniejsze pieniądze!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mocą przewyższa konkurencje(oczywiście jeszcze można ją w banalny sposób odblokować),jest lżejsza, a cena nie przekracza 9999zł(za granicą jeszcze taniej), ale wybór należy do was samych.. Oto parametry: Model YBR125 Typ Silnika 4-suw, chłodzony powietrzem, SOHC Pojemność silnika 125 cm 3 Moc silnika (DIN) 12 KM (8.8 kW) przy 8.000 obr/min ...
    • Czy to oby nie za duzo? nie wiem ile bylo w zeszłych latach ale kurde 18 zyli, a;e w sumie i tak pójde :P informacja o cenie udzielił orgazator, wysłałem maila z zapytaniem :)
    • no to moze podsumujmy. Jesli ktos ma zdjecia to prosze u umieszczenie linkow. Z mojego punktu widzenia ... parada ok ale za co te 18 PLN placilem to nie wiem. Na placu bylem ze dwie godzinki. Zdjecia z wyprawy zajefajne. Piwo tez dobre. Palenie gumy itp jakos mnie nie "podnieca". Duzo ciekawiej by bylo jak by zorganizowac jakies doszkalanie techniki jazdy nawet takie teoretyczne ... Dodac do tego publikacje kalendarza i zaproszen na imprezy w 2005 i juz sie zaczyna robic ciekawie...
    • No to kto w tym roku jedzie do Zdyni???
    • Zapraszam do lekturki: www.scigacz.pl/index.php?document=1171 Pozdrawiam wszystkich na moto.... <Bike MUSI być zielony>
    • PYTANIE:
    • i to nie dlatego, że nowa banda szubrawców dorwie się do koryta... podam jedną linkę, a resztę musicie zrobić sami: To ta linka! no i co? adrenalinka wzrosła? ******************************************** oczywista link jest +18 (a w zasadzie +21) i Parental Advisory też byłby potrzebny ********************************************
    • Rok temu było ekstra. W tym roku ma być jeszcze lepiej!!!Przyjezdzajcie!!!
    • słyszałem że co roku w Pieninach były organizowane zawody polegające na tym iż osobnicy płci męskiej (w większości) mieli wjechać na szczyt wzniesienia na motocyklu (w zasadzie) Nie wiem jak było w 2004 roku (rożne były głosy - jedni mówili, że impreza była inni, że jednak nie), ale jestem cholernie ciekaw jak będzie w 2005. Może ktoś coś wie i zechciałby sie podzielić swoimi wiadomościami (oczywiście na prawnika nie liczę, bo coż on mógłby wiedzieć o czymkolwiek) Pieniny ode mnie nie ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się