bali

(11 wyników)
  • Ja nie robię zupelnie nic, a jeste piękna. A po balsamach miałam krosty na ramieniu. Dziewczyny nie dajcie się zwariować! Taką kasę jak na peelengi mozna wydac na dobre perfumy czy lepszą sukienkę.
  • W paitek mam bal i nie wiem, jak sie pomalowac - mam ciemna szafirowa suknie (granato-fiolet). Wlosy ozywilam szamponetka w fioletowo-bordowym kolorze, karnacje teraz w zimie mam dosc jasna, oczy niebieskie i ogolnie wszytsko wskazuje na to, ze musze uzyc makijazu w zimnej tonacji. Ale takie niebiesko- fiolety wygladaja u mnie jak sine, efekt jest oplakany. Moglabym ewentualnie uzyc fioletow albo pojsc w strone rozu i zgaszonych burgundow. Nie mam pojecia, jaki kolor ust do tego - ...
  • Dziewczyny od jakiś 6 dni mam na ramionach małe, czerwone krostko-plamki. Byłam wczoraj u dermatologa dostałam antybiotyk(zineryt) ale czy ja moge jeszcze coś z tym zrobić? jestem troche zdesperwoana za 10 bal moja wymarzona, wyczekiwana studniówka a tu... Nie wiem moze jakiś zabieg u kosmetyczki? I czy ja moge z takim czymś iść na solarium? Bradzo dziękuje za wszystkie rady, senna
  • Witam! Jestem w Poznaniu i szykuje mi się zabawa. Chciałabym ładnie wyglądać, chodzi mi aktualnie o uczesanie włosów. Do kogo się wybrać, by mieć ładne, ciekawe uczesanie??? Oczywiście zależy mi by cena nie była jakaś wygurowana za tą usługę. Mam długie włosy, puszyste, naturalnie falujące , trudne do ułożenia:) Co polecacie, Kogo? Z góry bardzo dziękuję!
  • JAKI?DAJCIE PROPOZYCJE...
  • Mam zaproszenie na bal, wiadomo, ostatki.Pójsc musze, bo mój facet musi tam byc, a sam nie pójdzie(a szkoda).Sek w tym, ze ja nie przepadam za takimi galami, w ogóle nie lubie na przykład balów karnawałowych i tym podobnych uroczystosci. Jako ze nie bywam to i nie mam odpowiednich kreacji.Całe szczescie, ze kiedys okazyjnie kupiłam ekstra mala czarna, taka z mody nie wychodzi, ale generalnie brakuje mi do niej wszystkiego- butów(bo te ostatnie maja jakies 5 lat i fason sie zdezak...
  • NIEDŁUGO MAM WAŻNY BAL - "POŁOWINKI". MAM CZARNĄ KORONKOWA SUKIENKĘ DO KOLAN. CHCIAŁABYM ZAŁOŻYĆ DO NIEJ CZARNE RĘKAWICZKI W DŁUGOŚCI ZA ŁOKCIE. SŁYSZAŁAM, ŻE NOSI SIĘ JE TYLKO DO DŁUGICH SUKNI. CO WY O TY SĄDZICIE? CZY MOGĘ KUPIĆ SOBIE RĘKAWICZKI DO NIEDŁUGIEJ SUKIENKI? CZY BĘDZIE TO WYGLĄDAŁO W PORZĄDKU? PROSZĘ O WASZE OPINIE.
  • DZIEWCZYNY PROSZE WAS O RADE Z RACJI TEGO ZE JESTEŚCIE ZAPEWNE BARDZIEJ DOŚWIADCZONE ODE MNIE.Otóż mam niedługo bardzo wazna impreze tzn. bal.powiem wam mniej wiecej jak wygladam i co chciałabym osiagnac.Mam dosc małe,ciemno zielone oczy i ciemnie włosy,bede pewnie troche opalona bo zamierzam zainwestowac w solarium.sukienka czarna,dodatki tez,srebna bizuteria takze mój makijaz nie jest od niczego uzalezniony np. od koloru butów.chciałabym osiagnac efekt takich ciemnych ,wyraznych...
  • katastrofa,akurat dzis!a jutro bal!i co teraz...co radzicie?nalykac sie prochow przeciwbolowych czy co?i kwestia bielizny....mialam zalozyc stringi...jak myslicie zaryzykowac zabawe w stringach z ... czy pozostac w tradycyjnych majtkach...
  • Mam pytanie, moze dosc głupie i oczywiste dla niektórych z Was, ale ja sie zwyczajnie na tym nie znam, a potrzebuje porady. Mianowicie za tydzien w piatek ide na bal i chciałabym sie troszke opalic, bo mam strasznie blada skóre i przy czarnej sukni nie chciałabym wygladac jak smierć. Czy w związku z tym 4 wizyty w solarium tak srednio po 7 minut mi wystarcza zeby nabrac troche koloru? Zaznaczam ze od jakiegos miesiaca chadzam na solarium raz w tygodniu, ale jak do tej pory efekt...
  • ide na Sylwestra na bal... dopiero dzis obudziłąm sie że to za 3 dni no i iść do fryzjera graniczy z cudem... wszystko pozajmowane a ja nie mam pomyslu na fryzure!!!! Będe miala prostą, czarną sukienkę, trochę w stylu lat 20-tych... włosy mam ciemne do pasa... kompletnie nei wiem jak się uczesac... moze jakies fotki macie ?? pomóżcie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się