bali

(19 wyników)
  • wrocil juz ktos moze z bali? ciekawa jestem jaki jest koszt wynajmu samochodu na 3-4 dni z full ubezpieczeniem. slyszalam ze w okolicy jest pelno wypozyczalnie, a to utrudnia wybor :). bede wdzeiczna za jakies informacje ps. gdzie tam zjesc dobrego girosa w picie w pierwszy wieczor? :D
  • Agia Pelagia czy Bali - którą miejscowość byście polecili na 2 tygodnie - dla młodych ludzi? czy tam są plaże kamyczkowe czy piaskowe? Dziękuję za pomoc!
  • Witam serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wybieram sie w polowie wrzesnia do Grecji na Krete miejescowosc Bali hotel Talea Beach bardzo prosze o jakiekolwiek informacje na temat tej miejscowosci o raz Hotelu Bardzo z gory dziekuje Pozdrawiam CZEKAM marta23
  • Niedługo wybieram sie na urlop na Rodos i mam strasznego stracha po tym ostatnim trzesieniu ziemi , jak jest u Was?
  • Witam serdecznie !!!!!!!!!!!!! Mam pytanie w polowie wrzesnia wybieram sie do Grecji na Krete miejscowosc to Bali hotel to Talea Beach nie mam zielonego pojecia ani o miejscowosci ani o hotelu jesli wiesz cokolwiek napisz bardzo mi pomozesz z gory strasznie dziekuje Pozdrawiam i czekam marta
  • Bali(4)

Jutro lecimy z Orbisem do Bali do hotelu Atali Village. I już na wstępie rozczarowanie - mimo pakietu all inclusive nie mamy kolacji ( po interwncji może bć zimna- zabrakło energii ?), a w dniu wylotu 5.07 świadczenia hotelowe konczą się lunchem ( wylot o 3.10 następnego dnia) i dalej goście "siedzą o suchym pysku". W dodatku przedstawiciel Orbisu próbuje nam wmówić, że to standard światowy. A ja byłam z biurem niemieckim dla gosci niemieckojęzycznych i biuro zapewniło jak najdogo...
  • Możecie moze podzielic sie swoimi wrażeniami na temat Bali. Podobno jest to spokoje miasteczko na Krecie, gdzie mamy wykupiony tygodniowy pobyt we wrzesniu z Neckermanem. czy jest tam ładnie? jaka jest plaża? czy jest gdzies cos zjeść?
  • hmmm, moze zaczne od tego ze [u]nie polecam[/u]!!! chyba ze ktos ma naprawde minimalne wymagania i w hotelu spedzi tylko noce (choc i tych nie polecam). zaczne od pokoi. sam hotel sklada sie z kilku budynkow, jedne sa dla francuzow, a reszta dla innych (polacy, rosjanie, czesi - zdarza sie ze dostaniesz pokoj w czesci fr jesli akurat jest jakis wolny). pokoje dla nie fr: obskurne, male lazienki w ktorych jest pelno grzyba. ja naprawde nie jestem nie wiadomo jak wymagajaca, ale skoro pla...
  • Byl tu ktos? prosze o opinie na temat hotolu i okolicy?
  • Witam Może ktoś był w tym hotelu i może coś ciekawego podpowiedzieć, wszystkie dostępne opinie już przeczytałam.A może ktoś leci w terminie 17-31.07, było by miło się poznać. Pozdrwiam
  • Czy ktoś z Was był w tym hotelu z tym biurem ??? proszę o opinię.
  • witam! moze juz ktos wrocilam z atali village w miejscowosci bali i moglby napisac kilka slow na temat hotelu :)
  • Wyjeżdżam w przyszłym miesiącu i chętnie wypożyczyłabym jakieś autko, ale trochę się boję. Grecy jeżdżą jak szaleni, ciągle trąbią:)Nie macie żadnych problemów z prowadzeniem samochodu na greckich ulicach?
  • W czerwcu pierwszy raz bede leciec do Grecji. To moj moj pierwszy lot w zyciu. Jak to jest?Jak sie przygotowac? Niektorzy mowią,ze nie wsiadą do samolotu nigdy,bo sie boja.A ja nie wiem,czy sie boje, wiem za to ze chce zobaczyc Grecje tak tu pieknie opisywana:) Wlasnie owo forum zarazilo mnie tym krajem i wybieram wlasnie Krete w podroz poslubną. Mozna nie wiedziec,czy sie boi czlowiek lotu?:P No bo skad mam miec tą pewnosc,skoro nigdy nie wsiadalam nawet na lokalne zwiedzanie miasta ...
  • Na tegoroczne wakacje wybrałam Krete i zastanawiam się nad wyborem hotelu.Spodobała mi się oferta itaki-hotel peninsula podoba mi się jego położenie tarasowe na zboczu bo plaży nie potrzebnuje. Interesuje mnie jednak jaka jest okolica tego hotelu czy Agia Pelagia jest ciekawym miejscem i czy lepiej wybraCć tydzień czy 2?A może ktoś może polecic jakiś hotel z tak pięknymi widokami jak wyżej opisany
  • pierwszy raz samolotem boje sie okropnie
  • Byłem na objeździe z Triadą. Podzielę się wrażeniami jeśli ktoś jedzie.
  • Thassos(5)

Czy ktoś wybiera się na Thassos 1,09,2004 z Sindbadem??
  • do Didi(5)

Kuleczko a wiesz co na Krecie malym dziewczynkom robia?? :)))) tak tak!! i to tak mocno ze im oczka wychodza;)))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się