Forum Regionalne Śląskie Zabrze
ZMIEŃ
      bali

bali

(15 wyników)
    • Czy wiadomo już kiedy i gdzie ?
    • Polecam w dzisiejszych Nowinach w cyklu Zdaniem Platformy Obywatelskiej felieton o tytule jak wyżej, poświęcony sprawom sportu w Zabrzu.
    • jak w roku ubiegłym forum.gazeta.pl/forum/w,120,105717742,,Bal_Sportowca.html?v=2
    • 23 stycznia w restauracji BRAZYLIJANA -Zabrze CYGAŃSKI BAL ,kuchnia cygańska,konkurs na najlepszy strój romski/ale nie obowiązkowy/ ,wrożenie ZApisy do soboty..miejsc coraz mniej Pytania i zapisy sab-fleur@wp.pl CENA 80 zł/osoba GRA na żywo zespól cygański!!!
    • Wielki Bal Sportowca już jutro! Myślę, że warto zastanowić się nad utworami przy których będą bawić się zabrzańskiego vipuchy. Moim zdaniem część nieoficjalną powinna oczywiście pierwszym tańcem rozpocząć Pani Prezydent. Z Panią prezydent powinien zatańczyć oczywiście Wiesław Śmietana. Pytanie tylko w rytm jakiej piosenki owa para zatańczy? Jako, że para nietuzinkowa to i taniec musi być nietuzinkowy.Proponuję aby odrzucić wszelakie walce itd. Warto postawić na coś agresywnego i szalon...
    • 31 stycznia o godz. 20.00 w Miejskim Ośrodku Sportu i Rekreacji rozpocznie się doroczny Bal Sportowca. Tradycyjnie już podczas balu zostanie rozstrzygnięty plebiscyt tygodnika "Głos Zabrza i Rudy Śląskiej", który wyłoni najlepszych sportowców, trenerów i nauczycieli wychowania fizycznego ubiegłego roku. Wieczór uświetni występ Krystyny Giżowskiej. Bilety w cenie 299 zł od pary można nabyć wyłącznie w kasie MOSiR w Zabrzu, przy ul. Matejki 6.
    • Hala MOSiR 30 stycznia godz.20.00 .Latynowskie rytmy Jose Torresa. Bilety w cenie tylko 299 zł.(oczywiście za parę)
    • Czy moglby mi ktos poradzic, gdzie w Gliwicach, Zabrzu i ogolnie w tych rejonach mozna znalezc jakies fajne bale sylwestrowe ?? Wiem ze z miejscami juz bedzie ciezko. Zagapilam sie :( Ale prosze o pomoc ! Kazde informacje sa cenne. Moze gdzies sie jeszcze znajda, tylko zebym wiedziala gdzie dzwonic i sie dowiadywac :( Musi gdzies byc cos fajnego ! Szukam, jakiegos ciekawego miejsca (nie na stolowce :/ ). Cos innego od zwyklej sylwestrowej dyskoteki, czy imprezy. Gdzie mozna elegancko potanczy...
    • Czy wzorem Prezydenta Kraju nasza Pani Prezydent nie powinna poczynic staran zorganizowania rowniez takowego w Zabrzu z okazji rocznicy niepodleglosci?
    • Co tam cena wody. Ważny jest szampan. Nie ma się co przejmować zadłużeniem miasta.
    • W przypadku ogloszonej zaloby co z Balem na Hali MOSiR w dn.26.01.br?
    • Zespół nawiąże współpracę z multiinstrumentalistą.Instrument podstawowy-sax lub sax cyfrowy.Dodatkowo,opcjonalnie dwa inne instrumenty np.klawisze,trąbka,gitara lub inny instrument melodyczny.Mile widziany wokal (back vocale). Wiek do lat 40.Granie typowo zarobkowe(wesela,bale,studniówki itp)Zespół z kilkunastoletnim doświadczeniem-sporo grań. nr kontaktowy:607 927 807.
    • Po spotkaniu Noworocznym SKUTECZNYCH odbyło się kolejne spotkanie w dawnej hali Pogoni sympatyków Górnika. Już w kolejce jest Bal Sportowca. Pani Prezydent walczy z czasem aby wszystkie te imprezy uświetnić osobistym udziałem. Wszędzie jest organizatorem i główną atrakcją. Mam nadzieję, że nie za wszystko musi płacić podatnik zabrzański. Myślę, że SKUTECZNI na pewno swoje spotkanie sfinansowali z własnych składek. Że spotkanie na Zaborzu na pewno sfinansował Allianz. A Bal Sport...
    • podroze.raportyspecjalne.onet.pl/1478839,zabrze.html kiedyś była to normalna reklama, teraz oczywiście musiała się pojawić pani Mańka, żeby tylko za zabrzańskie pieniądze się promować. Niech żyje bal! To już nie wystarcza, trzeba wszędzie wcisnąć się z imienia i nazwiska! A Zabrze to przecież nie jest jej własność! Żenujące... A kiedy kolejny bal, pani matematyczko?! Może jak prezydent Kaczyński 11 listopada? A może w drugą rocznicę największego błędu zabrzan (z małej litery!) czyli...
    • Witam. Kto wybiera się na Bal Sylwestrowy do restauracji "Zabrzański Gościniec" ( dawna Karczma Górnicza )? A propos, to widziałam zaproszenia na ten bal, knajpa nawet nie podała godziny rozpoczęcia imprezy!! brak daty ( też nie ma ), ale to akurat wiadomo, że 31 grudnia. Jak dla mnie są beznadziejnie wykonane, ani słowa na temat menu, brak nr stolika. Jedna, wielka sztywna kartka. Brzydactwo! Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się