bali

(12 wyniki)
  • Na balu u Lecha Kaczyńskiego, jak zapowiadano, oprócz głów zaprzyjaźnionych państw, ma bawić się cały polski rząd. Czy również premier Donald Tusk? Jak ujawnił dzisiaj w rozmowie z Radiem ZET sekretarz stanu w kancelarii premiera, Rafał Grupiński, zaproszenie do premiera jeszcze nie dotarło www.dziennik.pl/polityka/article246495/Prezydent_nie_zaprosil_premiera_na_bal.html Tusku powinien sie obrazic:P
  • Kilka tygodni temu TVP odmówiła transmisji obchodów 25-lecia otrzymania przez Lecha Wałęsę Nagrody Nobla tłumacząc, że uroczystość "nie wchodzi w zakres misji telewizji publicznej". Jak dowiedział się "Dziennik" listopadowy bal prezydentów u Lecha Kaczyńskiego ową misję już spełnia i to na tyle, że telewizja będzie go współfinansować. - To nasz obowiązek - zarzeka się Dorota Macieja, dyrektor "Jedynki - Szkoda, że dla Andrzeja Urbańskiego ważna jest tylko jedna postać w Polsce. Kolej...
  • Ta niedziela jest jak film tani,klasy"B" facet sie paleta w nim w nieciekawym tle scenarzysta forse wzial potem zaczal pic i z dialogu wyszlo dno zero czyli nic Wszyscy Swieci baluja w niebie zloty sypie sie kurz a ja wlocze sie znow bez ciebie i do piekla mam tuz Tak bym chcial cie spotkac raz w ten jedyny dzien lub o tydzie cofnac czas ale nie da sie chociaz samotnosci smak az do bolu znam kiedy innych niedziel brak trudno,co mi tam... Wszyscy Swieci baluja w niebi...
  • Bal u prezydenta będą eurowalce Frakoetykieta i Kurski na bramce By Tuskowi dokuczyć Dodę się zaprosi Eminencja ją sprawdzi czy też majtki nosi Czy to deszczu pada czy też mi się zdało Ni to dużo ważnych taki bal olało
  • ...idę.Na razie stoję przed lustrem.Zgroza.Niby wiedziałam wcześniej ale...No i teraz: -może ta kiecka nie pęknie, -może w tych butach wytrzymam, -może włoski jakoś sama ufryzuję, -może w przyćmionym świetle nie będzie widać,że nie byłam na solarium, u kosmetyczki,wizażystki, ...nnnno,do roboty,królową balu nie muszę być,no nie???
  • Kaczyński wyprawia bal dla prezydentów Gdzie prezydent Gruzji będzie miał okazję pogodzić się z prezydentem Rosji? Na balu u... Lecha Kaczyńskiego. Nasz prezydent zaprosił 55 głów państw z całego świata na wielką imprezę, która odbędzie się już w listopadzie - donosi RMF. Uroczysty bal ma uświetnić 90. rocznicę odzyskania przez Polskę niepodległości. 11 listopada do Warszawy mają zjechać prezydenci z całego świata. Na parkiecie i w galowych strojach będziemy mieli więc szansę ...
  • Panie! Bawię się w restauracji, nie jestem pańskim uczniem, więc odczep się pan ode mnie - usłyszał od maturzysty dyrektor jednej z łódzkich szkół, gdy podczas studniówki zwrócił mu uwagę, by nie pił alkoholu. Tadeusz Wasiak, dyrektora Zespołu Szkół Chemicznych - bo to jemu przytrafiła się ta przykra historia - nie wiedział, co odpowiedzieć uczniowi. Zapewnia jednak, że łatwiej byłoby mu zareagować, gdyby studniówka była w szkole. - W restauracji uczeń stwierdził, że jest na swojej ...
  • Parkiet błyszczy, zapraszając do tańca (swoją drogą - kto tu tak pięknie posprzątał?) Muzyczka się sączy (napoje będą za chwilę). Zasuńmy kotary, zapalmy świece... Jeszcze tylko przesuńmy odrobinę tę sofę, żeby nie przeszkadzała tańczącym... No, już. A jeśli ktoś nie tańczy, niech usiądzie przy kominku. Zaraz podamy herbatę z płatkami róż lub pomarańczy i wyborne kruche ciasteczka. Panie i panowie pozwolą? Rozpoczynamy? Uwaga! Sypię pierwszą garść confetti! Czy ktoś pamięta o se...
  • Napoje, jadło i dobre towarzystwo - wszystko zapewnione... Kto sie przyłączy?
  • Ponad tysiąc złotych muszą mieć rodzice maturzysty, by wyprawić go na studniówkę. Ponad połowa wydatków to koszty ubrania. Pierwsze bale właśnie się odbyły. www.zw.com.pl/artykul/321948_Maturzysci_baluja__rodzice_plac_z_a.html
  • Ja idę na bal. Mam dość sylwestrów "domowych".
  • "Chłopcy radarowcy" Tam na polu stoi krowa, cierpi, bo jest pełna mleka Biegnie do niej Maciejowa, drogą jedzie dyskoteka Jadą, jadą chłopcy, chłopcy radarowcy Niebieska czapeczka przy boku pałeczka Życie takie zna przypadki: jadą sobie za rogatki Staną sobie gdzieś w szuwarach, w płocie dziura, jakaś szpara Licznik już notuje, wszystko rejestruje Wszelkie przekroczenia, czeka na jelenia Jechał sobie raz księgowy, robotnikom wiózł wypłatę Chociaż w pracy był wzorowy, to przekr...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się