bali

(15 wyników)
  • Poniewaz sprawy rodzinne jednak bardzo mnie zaabsorbowaly - prosze o przyjecie dzisiaj jednej propozycji: - osoby przybywajace na bal beda zakladaly nowy watek - w ten sposob bedzie mozna wyodrebnic swoje opisy i nastepni wchodzacy rownie latwo odnajda dana osobe - zeby poznac za kogo jest przebrana ogolna rozmowa - oczywiscie bedzie sie toczyla ,ale kiedy kazdy bedzie mial swoj watek - bedzie to rowniez rodzaj karnetu - na ktorym bedzie mozna zglaszac sie do tancow (chocia...
  • Sądząc z dochodzących glosow i wlasnych wrazen bal udal sie wspaniale! Jeszcze raz przekonalismy sie, że 40+ i inne 40+++ potrafia bawić sie doskonale! Wyrażam najwyższe uznanie dla wszystkich uczestników za piekne przebrania, inwencje i lekkość w tancu - a szczególnie jeszcze dla Wędrowiec i Lablafox ,ktore w trakcie balu porządkowaly watki, dla Bodzia za przygotowanie palacu i Instant ,ktora zrobila nam wspaniala niespodzianke wpuszczajac fotoreporteta. Dzieki temu mozemy jeszc...
  • Na żywioł, czy będzie jakiś Wodzirej@ on-line ;( Mammaja miała jeszcze coś napisać na ten temat, ale ostatnio było małe zamieszanko. A może ja coś przegapiłam ? Tak złożyło się, że będę na dwóch balach, więc chciałabym odpowiednio wcześniej się jakoś przygotować. Czy można zmienić swojego nicka ? PS' Ciekawam, czy nasz kochany Pan Portal nie popsuje zabawy. Od dwóch dni mój czas z logowaniem wrócił do starej zasady..... cierpliwość, cierpliwość, tylko cierpliwość możesz okazać....
  • Bal(47)

Czy wiecie, że będzie to mój pierwszy w życiu bal maskowy. Nie licząc jakiegoś balu jeszcze z czasów przedszkola. A czy ktoś z Was był już na takim prawdziwym balu maskowym? Poproszę o wrażenia :-)
  • Proponuję przeczytać , poćwiczyć i zastosować. Potańcówka z brzuszkiem EDIPRESSE Taniec brzucha. Nie jest już zarezerwowany dla tancerek z sułtańskiego haremu! Emocje: kobiece i zmysłowe Taniec brzucha. Ikona kultury arabskiej. Dla muzułmańskich dziewczyn, które na co dzień muszą zasłaniać twarz kwefem, a ciało burką, to jedyna szansa wyrażenia w pełni własnej kobiecości. Ćwiczą go już od 3. roku życia. W ten sposób uczą się delikatnego, zwinnego chodu, kokieteryjnego p...
  • BAL I(20)

• BAL !(197)

Niniejszym otwieram podwoje palacu!
  • co dla Was znaczy ta noc? W pewnym przedziale wiekowym, jesli nie mialam co najmniej pieciu zaproszen na rozne wielkie biby i bale, czulam sie sfrustrowana. Ale to bylo i minelo. Odwalilam kilanascie, kilkadziesiat, roznych imprez w kraju i za granica i przeszlo mi radykalnie. Moze to kwestia wieku, bo kazdy nowy rok zbliza mnie nieuchronnie do... Moze to kwestia wybawienia sie. Szalalam w swoim czasie jak pijany zajac na miedzy i juz nie odczuwam takiej potrzeby. Teraz sam fakt ...
  • No i do sali balowej ! Wszyscy wezykiem,wezykim, a potem panie w prawo - panowie w lewo! I koleczko ! i koszyczek- prosze prosze! Walc w prawo - walc w lewo - i zmiana partnerki !
  • pierwszy padnie pod stół,i chyba padło na nienajedzonego :-))
  • znajdujemy sie w srodku karnawalu ? Pytam, bo np. w pasjonujacym watku "dzisiajki 154" i w nocnych pogaduchach ani slowa na ten temat - tylko o kurowaniu sie, najczesciej. Gdzie relacje z hucznych zabaw przy winie i rozgrzewajacych drinkach, tańców, biesiad, bali przebierańców oraz maskarad ? Wracam w karnawalowy piatek o trzeciej nad ranem do domu a tu "u nas" cisza jak makiem zasial:-((( Przebralem sie za kominiarza, najpierw wpadlem w panike z powodu "wszystko czarne", ale w...
  • EM_EM(5)

em_em 24.02.2004 19:56 odpowiedz na list odpowiedz cytując nie mogę Was odnaleźć - jestem w Wenecji, ale nie widzę pałacu, tylko zamek w ruinie, ki diabeł ?? • Re: BAL ! wedrowiec2 24.02.2004 19:57 odpowiedz na list odpowiedz cytując Trafiłaś, już z nami jesteś. Jak wyglądasz? • Re: BAL ! em_em 24.02.2004 20:07 odpowiedz na list odpowiedz cytując wedrowiec2 napisała: > Trafiłaś, już z nami jesteś. Jak wyglądasz? spóźniłam s...
  • ale byłam na malej imprezie.Nie bedę opowiadać com zjadła i wypiła,bo może to i nie uchodzi aby dama (za jaką czasami chciałabym uchodzic)tak mało wstrzemięźliwą była. to już drugi bal w ciągu kilku dni.W sobotę bawiłam sie na balu ułańskim.Tu widzę maskaradę i totalnie nie wiem kto jest kim.Ale widzę,że bawicie sie wspaniale.TAK TRZYMAĆ.
  • Dzisiaj w nocy obudzilam sie i zaczelam myslec o naszym balu. Przyszedl mi do glowy pomysl zabawy w postacie literackie. Kazdy moglby sie przebrac za dowolna postac z literatury - od bajek po Kapuscinskiego - mielibysmy mozliwosc odgadywania po opisie - jaka to postac. Opisy moga byc calkowicie zgodne z pierwowzorem (np. dziewczynka z rudymi sterczacymi warkoczykami i ponczochami przypietymi podwiazkami ,w zaduzych butach- oczywiscie przypadek skrajnie latwy ),moze byc to postac ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się