Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      bali

bali

(12 wyniki)
    • A jest to bal studniówkowy moich uczniów. Cieszę się jak głupia :) Włos zrobiony, paznokcie schną, sukienka i narzutka wyprasowane... Jeszcze najważniejsze: w miarę szybko uśpić Kaśkę, zrobić się na bóstwo i bal...
    • sylwestrowy sylwester mam wyjazdowy i zaplanowany ale dziś przykleiłam się w ch do szyby takie piękne suknie buty torebki kopertowe kurde jak nigdy nie lubiłam imprez i takich fiu bździu to teraz mam mega ochotę a wy gdzie spędzacie /planujecie spędzić sylwka ?? :D
    • Nie ma któraś takiego granatowego fartuszka z białym kołnierzykiem? I najlepiej z tarczą wzorowego ucznia. Na bal karnawałowy dla młodej potrzebuję pożyczyć.
    • dziewczyny ide na bal przebierańców i nie mam pomysłu na przebranie, tak zeby było fajnie ale i niedrogo:) rzućcie jakiegoś pomysła:)
    • no właśnie.. jutro do Grzelki przychodzi 5 kolegów z okazji urodzin; i co ja mam z nimi zrobić? myślę sobie...pozostawie ich samych sobie...mają wozy, jakieś tory i chyba 4 godzinki jakoś im upłynie, co? ( w międzyczasie bedzie tort )czy raczej wymyślić im jakieś "zabawy"? jak myślicie?
    • Inspiracji mi potrzeba do wykonania przebrania na bal maskowy/kostiumowy oraz na bal przebierańcow dla dzieci... Trafiłam na taki kostium... będę miec koszmary. Nie, żebym takich widoków nie miała w życiu, ale te gabaryty...OJP [img]https://songsforamerica.net/songsforamerica/wp-content/gallery/funny%20halloween%20costumes/funny-bloody-tampon-costume.jpg[/img]
    • słyszałyście o balu w sukniach ślubnym w hotelu w warszawie? dla tych które sie mieszczą i mają chęć na balet (-: tylko tyle usłyszałam w radiu. Wiece coś wybieracie sie?
    • Młoda w sobotę ma bal przebierańców o którym gada już ohoho i jeszcze trochę. Ja w ten weekend mam zjazd i w wchu muszę być od piątku do niedzieli.Chłop nie pracuje w weekendy i zaoferował się że zostanie w domu z Młodą a ja mam sama jechać autobusem do w wcha w czwartek wieczorem i wrocic w poniedzialek rano. Nie mam serca pozwolic zeby Młoda nie poszła na ten bal(już ma suknię księżniczki i cieszy się na ten bal jak wariatka) a z drugiej strony mam 2 zaliczenia w ten weekend i muszę być.....
    • Fajna?(4)

Naszło mnie znowu na robótki ręczne. I zrobiłam taką bransoletkę- z kul ceramicznych, plasterków howlitu, kuleczek bali i aluminiowych przekładek. Może być? [img]https://img259.imageshack.us/img259/1544/dscf3524640x480.jpg[/IMG] By [URL=http://profile.imageshack.us/user/rudamarta]rudamarta[/URL][/img]
    • na bal karnawałowy może ktoś ma do sprzedania coś fajnego ??Zależy mi na dobrej jakości i fajnym wykonaniu, fajnych dodatkach.... sorki , że tutaj ale bałam się , że do tamtego wątku kupie/sprzedam nikt nie zajrzy :-(
    • wy tez macie takie problemy jak sobie jakies upatrzycie to ich nie ma w zadnym sklepie???? ja juz od 1,5 tyg chodze, pytam, dopytuje, kazuja przyjsc po dostawiem, a jak przychodze to sie okazuje nadal ze nie ma:(, zwiedzilam kazdym sklep w miescie, i nie ma bo nie ma na hurtowniach. byłam w galerii w Gattcie, były ost pata ale małe :(:( a do balu tuz tuz:( a chce normalne samonośne , czarne z szewkiem w tyle i NIE MA
    • i powiedzcie, czy zdecydowałybyście się na budowe tego typu domku? a może któraś ma już taki? allegro.pl/item671815212_dom_zbali_196_m2_do_budowy_na_dzialce_kupujacego.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się