bali

(15 wyników)
  • Wiecie może gdzie w Siedclach można wybrać się na bal 18-tego lutego? Co polecacie?
  • Siedlce ul. Kazimierzowska 23 (WLKS) Cena 300 zł/para Gra "Cristal"
  • Jak w tytule gdzie są jakie ceny w tym roku no i opinie z roku 2007
  • Zapraszam wszystkich chętnych na bal ostatkowy organizowany przez KMN ZNP. Zabawa do rana przy muzyce w Dworku Panderosa! Zgłoszenia jeszcze jutro: ul. 3 Maja 51 08-110 Siedlce tel. / fax: 0-25 632-63-55 nau
  • czy ktos natknął sie moze na jakies ogloszenia o balach sylewstrowych organizowanych w naszym mieście? jesli tak to proszę o garstkę informacji: gdzie, ile kosztuje i mniej wiecej co wchodzi w skład ceny (ile dań gorących, jakie napoje:)Będę wdzięczna za wszelkie info.
  • W "TS" taki anons: Bar Maciek, Pruszyn Pieńki, zaprasza na bale samotnych serc, w każdą sobotę, godz. 18.00, wstęp 10 zł. No kolego Gaziarz, masz nareszcie szansę na znalezienie kandydatki na żonę!
  • Proszę o podpowiedź czy ktoś wie gdzie można urządzić urodziny dla dziecka? Chciałabym wynająć jakąś salę, pomieszczenie lub coś w tym rodzaju.Szkoda że nasz MACdonald takiej sali urodzinowej nie posiada.Wiem że jest sala na ulicy Kilińskiego z placem zabaw kulki i inne ale tam mi nie pasuje ponieważ córka chce zaprosić więcej dzieci a tam płaci się za salę chyba z 200zł i oddzielnie za każde dziecko po 25zł.
  • Za 3 tygodnie "impreza roku" ;-) Ciekawy jestem gdzie się "bawimy" w naszym mieście i za ile.....? Pozdrawiam
  • w Wersalu bal Walentynkowy,ale zamiast dobrej zabawy można nieźle oberwać jak na ostatnim balu i to po mordzie!!!! niedowiary a jednak jak to w kryzysie właścicieli nie stać na ochronę!!!!.
  • Jakie wrażenia po sylwestrowych balach? Jak osławiona Orchidea?
  • No i mamy 2008 rok. Pod koniec starego roku powstał post pt. "Gdzie się bawicie", więc teraz może podsumowanie. Fakty, Opinie, Wydarzenia :-} Żeby uniknąć bałaganu, szacunek dla autora wspomnianego wątku, pozwoliłem sobie założyć oddzielny. Rok temu miałem wątpliwą przyjemność brać udział w balu sylwestrowym na Zambrowskiej, który okazał się totalną porażką. Głód, puste talerze na stołach już po pierwszej godzinie "balu", ogromna ciasnota w wyniku chciwości właścicieli którzy do sto...
  • Ciekawe, czy zawsze tradycja sylwestrowa byly imprezy takie, jak teraz? Bale, dyskoteki, prywatki, imprezy w domach? A moze 80 lat temu ludzie biegli tez do kosciola w wigilie 1 stycznia? Cos takiego nawet sie teraz proponuje- jakies tam modly przeblagalne za rozpuste czyniona na zabawach sylwestrowych (slowa kanonika Wierzejskiego zaslyszane osobiscie rok, czy dwa temu). Och- niedobre polskie spoleczenstwo, ktore to w sylwestrowa noc oddaje sie hucznym zabawom. Nie tak kaze tradyc...
  • szukam namiarów na salę weselną, która pomieści 400 osób.
  • Za oknem zimowy landszafcik z ośnieżonymi drzewami. Czas pomyśleć o planach sylwestrowych. Na dobry początek propozycja za friko jednak pod warunkiem. Pomysł z Życia Siedleckiego: "Do końca roku pozostało zaledwie sześć tygodni. Czy nie pora pomyśleć już o balu noworocznym? Właśnie taki bal, zorganizowany w pięknych wnętrzach dworu w Mościbrodach, przy suto zastawionym stole i pięknie grającej orkiestrze może stać się nie- zapomnianym przeżyciem dla tej pary, która wygra wspól...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się