bali

(29 wyników)
  • stylio.pl/zdjecia/210/210095_l/Aluska1231/Sp%C3%B3dniczka+z+tiulu+%26lt%3B33..jpg Witajcie, potrzebuję inspiracji jak wykorzystać spódnicę z różowego tiulu na bal przebierańców - dla siebie oczywiście. Jakieś pomysły? Pani Wąż
  • bal (5)

Gdzie w Warszawie mogę kupić strój dla 2-letniej córki na bal do przedszkola z okazji Halloween. Córka jest bardzo drobna, tak więc musi to być strój idealnie dopasowany. Dzięki
  • Mój przedszkolny debiutant wkrótce będzie miał swój pierwszy bal przebierańców. Okazja - koniec lata, początek jesieni. Dzieci mają być przebrane za faunę lub florę Polski:D Panie prosiły też, żeby przebrania nie były tak do końca kupione, ale też trochę zrobione razem z dzieckiem. Nie mam zielonego pojęcia, co wykombinować. Z maszyną jestem na bakier, ale od biedy coś tam mogę podoszywać (a i tak pewnie skończy się ręcznie:) ). Podpowiecie coś fajnego? :)
  • czy jeszcze za szybko??? przeglądam allegro, ruch jakiś jest ale chyba bez rewelacji. Teraz chyba ludzie na prezentach bardziej skupieni. Czy po świętach nie będzie za pózno??? w sumie bale i tak zaczną się w styczniu...
  • ha, to mamy wyzwanie - nabyć lub wykonać kostium nadjący się na wspomniany bal nie jestem specem w dziedzinie około halołinowej, przejrzałam sobie Allegro no i obok róznych wróżek, czarownic, znalazłam kostium biedronki proponowany na Halloween co biedronka zawiniła, aby występowac w takim towarzystiwe? macie jakieś pomysły za jaką postać można dziecia przebrać? jakie postaci "łapią" się na taką okazję?
  • Widziałyście gdzieś strój nadający się na taki bal dla 4-5 latki? Indianin, Chinka, Murzynek, Eskimos... Jakieś jeszcze pomysły? Ma być ładny i tani. Chętnie unisex. Wiem , mam wymagania...
  • Może podsuniecie mi jakiś pomysł na przebranie na bal szkolny dla 8,5 latki? Mnie nic ciekawego nie przychodzi do głowy. Wyrosła już z księżniczek, nie chce sukienek. Myślałam o Pippi, wykombinowałam coś z ubrań, zrobiła stojące warkocze, jakieś wesołe podkolanówki i namalowała piegi. A Wy w co przebieracie swoje "prawie dorosłe" panny? Zainspirujcie mnie, błagam!
  • Kochane pomocy! Pomogłyście mi już wiele razy. Może i tym razem sie uda. Poszukuję złotych sandałków (zwykłe złoto lub stare, mogą być cekiny, koraliki bo sukienka je ma) w rozm. 39 do sukienki na wielki Bal:-))) w Warszawie. Niestety Bal juz w sobotę więc Allegro odpada:-(. Mogą być ze skóry albo i nie, i najlepiej niedrogo tak do 150zł. Byłam już w róznych Ambrach, Aspentach, Kazarach itp. nie ma już:-(
  • Czy wiecie gdzie można zakupić niedrogo jakiś strój dla chłopca?
  • Zastanawiamy się razem z mężem nad kupnem tak popularnego ostatnio domu z bali.Czy mieszka ktoś z Was w takim domu?Może znajomi?Interesują mnie opinie:) Z góry dzięki
  • Czy wiecie gdzie mogę dostać tanie kostiumy dla chłopca rozm 116-122? Nie mam pojęcia gdzie szukać? Z góry dziękuję za pomoc
  • Witam. Moja córcia (3,5 latka) w lutym ma swój pierwszy bal. Chciałaby się przebrać za krokodyla. Czy któraś z was mogłaby podsunąć mi pomysł jak wykonać takie przebranie? Bo szczerze przyznam, że nie mam ani pomysłu, ani zbytnich zdolności jeżeli chodzi o szycie. Krótko mówiąc jestem antytalent w tym temacie. A może ktoś wie gdzie można kupić taki strój?. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
  • Gdzie można kupić ładny kostium na bal dla dziewczynki,np. królewnę Aurorę, czy Bellę ;-), generalnie ma być królewna, obserwuje oczywiście allegro, ale czy gdzieś poza nim jest coś fajnego ?
  • Moj 3.5 letni synek chce sie przebrac za kierowce autobusu na bal przebierancow w przedszkolu. Moze ktos wie gdzie mozna kupic kostium kierowcy lub policjanta (przerobie najwyzej) w Warszawie?
  • Witam gdzie w Warszawie kupię fajny moze byc firmowy strój na Bal dla dziewczynki 3,5 roczku- najlepiej różowy:)
  • Dzisiaj córka po dłuższej nieobecności poszła do przedszkola i okazuje się, że w piątek w przedszkolu będzie bal karnawałowy. Potrzebujemy więc "na gwałt" jakiegoś stroju do przebrania. Mój jedyny pomysł, jak na razie, to strój wróżki/motylka czyli ubranko ala baletnica + skrzydełka i może coś fajnego na główkę - zdaje mi się, że widziałam kiedyś coś takiego w H&M i Kappahl. Ale nie wiem, czy jeszcze będą, no i boję się, że takich wróżek może być dużo, więc może coś oryginalniejsz...
  • Czy wasze dzieci miały bal na zakończenie podstawówki? W co ubierały się Wasze córki na taki bal na zakończenie szóstej klasy? Czarne sukienki, stroje galowe?
  • suknia jest - korony nie ma, bal już w sobotę :0 gdzie w warszawie kupię jakąś przyzwoitą koronę? help
  • Dziewczyny, mam ogromna prośbę, czy któraś z Was posiada może kostium z Monster High rozm. L i mogłaby oczywiście odpłatnie pożyczyć na piątek 13-tego? zakupiłam taki strój na allegro, ale nie wiedziałam, ze zabawa jest już w ten piątek, wychowawczyni na zwolnieniu, nikt nic nie wie, przez przypadek dziś się dowiedziałam, od innej nauczycielki, no i córa beczy zamiast spac, bo strój do piatku ze stanów nie dojdzie...ale jestem zła...poratujecie?
  • Przed nami bal karnawałowy. Do kompletu brakuje miecza. Planuję kupić taki aby synek mógł i potem się nim bawić. Widziałam miecze "no name" za ok. 12 zł (ze światłem i dźwiękiem). Ale może któraś z Was może polecić konkretny model bezpiecznie wykonane i z trwałego tworzywa. I co ważne - dostępne w jakimś sklepie on line lub na allegro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się