-
Bezradni kłócili się do pierwszej w nocy - chyba będzie im trzeba kupić pampersy bo król nie pozwolił o 12 w nocy wyjść do łazienki. Poza tym bez zmian, samotny kumitet po prawej, szamocący się z mikrofonem król i bezpłatny kabaret dla dziesiątków mieszkańców Łomianek. Czekamy na 25 czerwca - przyjdzie czas zapłaty za cyrk jaki miastu fundują bezradni.
-
Chamstwo w osobach łomiankowskiej, procenta, 2 prochowni określa radnych naszego miasta mianem: "bezradni". Nigdy nie przypuszczałem, że będę się w stu procentach zgadzał z jakąkolwiek tezą głoszoną przez tych kmiotów, a jednak...
Macie rację. Ci ludzie są bezradni wobec chamstwa i prostactwa brudnobutego, wobec cynizmu i hipokryzji świętoszkowatego tomcia, wobec buractwa drożdżowego z sochaczewa, wobec bezwzględnej realizacji planu dosiębrania. Macie rację prostacy! Nie można było tego traf...
-
40000 miesiecznie - mamy więc w tym roku do maja wywalone 190 tys. To tyle ile zabrakło, żeby 8 osób nie musiało wylecieć na bruk do końca roku. Można? Można się jako bezradnaicy doskonale bawić ludzkim nieszczęściem, a samemu jeździć do spa i na wakacje jak burgerking, a potem brać diety! No ale jak wiadomo partia miłości nie oszczędza na obywatelach, których na tym forum określa krótko i dosadnie - debile!
-
Co zrobił niejaki radny Kolwas z PO w powiecie. Wg informacji siedzi na sesjach i niewiele robi. Chyba zamierza przetrwać 4 lata i brać jedynie dietę. Takich radnych nam zupełnie nie potrzeba. Panie Kolwas bierz się do roboty, wyborcy czekają na pana powiatowe sukcesy.
Zobaczymy w praktycznym działaniu skuteczność tego pana w działaniu dla Łomianek.
-
www.naszakalwaria.pl/index.php/component/content/article/34/443.html
-
Z tego co wiem mieszkańcy łomianek dzielą się na
-dzieci,młodzież ,osoby dorosłe w wieku produkcyjnym, osoby dojrzałe .
nie zauważyłem by mieszkańcy dzielili się na ,,, jakiś tam,, i tych co myślą tak jak mikomiko5.
Być może powinnaś wystąpić do Powiatu o wprowadzenie ustawy segregacyjnej.
Np: połowa autobusu dla elity, druga połowa dla ,,jakiś tam /patrz .obywateli 2 kategorii/ ,,
Idź wykąp się w zimnej wodzie, takim...
-
Nie jestem burmistrzem Dąbrowskim i nie jestem wiceburmistrzem Kłódkiewiczem. Nie jestem również tym... no kretynem. Dlatego mogę zupełnie obiektywnie spojrzeć na postaci opisywane na tym nietypowym przyznam forum.
Połaziłam sobie po nim i wynotowałam kilka ciekawostek. Posiliłam się przy tym podstroną głównej łomiankowskiej witryny, by wyłuskać radnych, którzy nie są... No właśnie.
[u]Bezradni[/u] - to są jak rozumiem ci źli radni w Łomiankach. Jednakże nie są to ani radny Wawer, ani K...