Forum eDziecko edziecko Małe dziecko
ZMIEŃ
      bezradny

bezradny

(5 wyników)
    • nigdy nie byłam super cierpliwa ale ostatnio przeginam z nerwami, no już rady nie daję. mój trzylatek potrafi dać w kość. wszędzie tylko mama i mama, nie mogę iść się wykąpać, nie moge wyjśc z domu, gdyby jeszcze szło za tym słuchanie moich próśb.. co mam robić gdy np: - trzylatek nie chce jeśc śniadania, nawet usiąść do stołu a za chwilę wychodzi do przedszkola (jakby nie szedł to bym się nie martwiła że głodny) - gdy młody nie chce się ubać gdy wychodzmy i się spieszymy - gdy jak głuchy...
    • Mój pięcioletni syn w tym roku nauczył się jeździć na nartach. Próbowałem uczyć go w zeszłym roku i nic z tego nie wychodziło. A w tym roku dwa podejścia i już... Przede wszystkim musi byc wyciąg. Żadne podchodzenie ani wciąganie na górę nie zdaje rezultatu. Jak tylko przekonał się jakie to proste oddał się temu całą duszą. Jeździł nawet w temp. -15°C i siłą musieliśmy go zaganiać do bacówki żeby się ogrzał i coś zjadł :)
    • Witam Mam PROBLEM z moją 3,5latką.Od urodzenia małej byłam z nią w domu. Nie pracował, poświęcałam jej czas,ale teraz akurat sytuacja mnie zmusiła, że musiałam pójść do pracy no i zaczęło się.............. Mała jest bardzo rozwiniętym dzieckiem,(chociaż na dzisiejsze czasy to niewiem czy to dobre określenie):),ale potrafi się sama pobawić lubi ksiązeczki i jest maniaczką puzzli.Problem zaczął się od pierwszego dnia jak poszłam rano do pracy, budziła się w nocy sprawdzała czy jes...
    • witam, ma dwuletnia córeczkę z która spedzam wiekszosc czasu, mąz wraca późnym popołudniem- mieszkamy sami.Własnie dostałam calkiem interesującą oferte pracy i nie wiem co teraz zrobić!!!Na szczęscie ma czas do 5 sztycznia ni o iczywiscie WAS!!!!Nie wiem czy Zuzię oddac do przedszkola, prawie na 8 h? Czasem mąz by mógł ją wczesniej zabrac z przedszkola do pracy- jest lesnikiem czy pozostac w domu i dalej byc z dzieckiem kosztem wielu wyrzeczen finansowych:(Dodam, że nie mam w ...
    • mój synek co noc ma atak kaszlu - najczęściej około 3-4 nad ranem - atak jest straszny i trwa chyba z godzinę, tak już od tygodnia. W dzień - zdrowy, nie kaszle. Byłam już u trzech różnych pediatrów - każdy osłuchał i powiedział, że osłuchowo dziecko w pełni zdrowe, gardło nie zaczerwienione - każdy z trzech lekarzy powiedział, że synek zdrowy.... Jeden powiedział, że ten kaszel w nocy to może być od trzeciego migdałka, ale u takich małych dzieci nic się z tym nie robi.... Ja jestem bez...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się