bezradny

(3 wyniki)
  • Witam. Prawie 4 tyg temu urodziłam córeczkę o wadze 3kg.Od tego czasu jeszcze ani razu sama nie obudziła się na jedzenie, nawet jak kiedyś zaspaliśmy i obudziliśmy ją po 7 godzinach nie była jakoś głodna i nadal trudno ją było wybudzić do jedzenia.Generalnie mamy mega trudności z wybudzaniem jej. Stosujemy już najróżniejsze metody i generalnie to są tortury. Mimo tego dziecko nie budziło się. Od kilku dni jakby trochę łatwiej jest nam ją dobudzić, jednak nie zawsze jest to możl...
  • Witajcie , Na forum piszę po raz pierwszy bo już nie radzę sobie sama ze swoim problemem ,a w mojej małej mieścinie niema ani poradni laktacyjnej ani dobrego pediatry , który by pomógł . Moja córcia ma 2 miesiące i do tej pory karmienie nie sprawiało nam większych problemów jednak od kilku dni zaczął się pojawiać ten sam problem . Mała przez pierwsze kilka minut ssie ładnie ,spokojnie , słychać jak połyka pokarm niestety po tych kilku minutach już nie jest tak kolorowo zaczyna się odrywać p...
  • Dzien dobry Pani Moniko! Chcialabym sie zapytac, jak to jest z ta zaleznoscia pomiedzy kolkami u dzidziusia a alergia na produkty ktore je mama (mam tu na mysli glownie mleczne). Moja Zosia skonczyla wlasnie 5 tyg. Od samego poczatku karmilam ja tylko piersia. Do 4 tyg. nie bylo zadnych problemow z karmieniem (dzidzia przybrala ponad kilo od urodzenia)... az nagle zaczely sie wspomniane przez uczestniczki forum 'cyrki przy piersi' (szarpanie, napinanie sie, wypadajacy sutek itd.) - ale ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się