Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      bezradny

bezradny

(5 wyników)
    • czy jest, juz ustalona nazwa, taka jednostka zaburzen psychicznych/ emocjonalnych, w ktorej czlowiek przejawia w jednym momencie razaca pyche i okrucienstwo, a w nastepnym dziecieca miekkosc i bezradnosc, ? nie mam zadnej fachowej wiedzy, ale dziwne przekonanie,ze to sie jakos ze soba scisle wiaze. ktos moglby mnie oswiecic? czy to powazne? wyleczalne? zaburzenie? z czego sie bierze?
    • Jestem z moim chlopakiem od roku. Miedzy nami bylo bardzo dobrze do momentu kiedy on nie wyprowadzil sie do innego miasta.Rzadziej sie spotykamy, a kiedy juz dojdzie do spotkania pojawia sie problem.Problem dotyczy mojej niecheci do czestego kochania sie z nim.Za kazdym razem ON napiera a ja sie bronie. Wtedy cos sie z nim dzieje i zamienia sie w innego czlowieka, ktory za wszelka cene chce tylko jednego.Prosilam go juz wiele razy, rozmawialam ale zawsze konczy sie tym samym.Po fakcie O...
    • Czy praca z niepełnosprawnymi dziećmi, a zwłaszcza z ich agresją przekracza mozliwości specjalistów? Pamiętnik z powyrywanymi kartkami – wypowiedź nauczyciela www.pion.pl/temat_pion.php?pokaz_art=T&id=5 Niech pan nigdy nie siada – wypowiedź nauczyciela. www.pion.pl/temat_pion.php?pokaz_art=T&id=4
    • Ostatni spełnił mi sie sen, który był bardzo wyrazisty i zrobił na mnie mocne wrażenie. Dziś znowu miałem podobny - jednak nie mogę go jednoznacznie zinterpretować z senników internetowych. Czy ktoś z Was wie co może oznaczać sen w którym kogoś gonię, następnie ja i dziewczyna która mi się podoba zostajemy brutalnie pobici, ja jestem bezradny wobec tego że ktoś ją biję. Jestem bardzo ciekaw znaczenia tego snu.
    • bo coś im dolega, i ja to widzę, że tacy tu piszą że im coś dolega i co gorsza oni nie wiedzą co, i to mi daje okazję by jechać po nich w te i we w te, bo sami się podkładają, bo jak piszą, to znaczy, że nie tylko są bezradni, ale też głupi, a ci co na nich żerują, też są głupi, skoro muszą się posiłkować takimi pokrakami, żeby poczuć się dobrze głuptaki i pijawki jeden syf

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się