bezradny

(3 wyniki)
  • Witam, jestem w 7 miesiącu, od paru miesięcy mam ucisk na nerw kulszowy i w moim przypadku skończyło się to rwą udową. Ginekolog, internista i neurolog mówią, że wszelkie leki na rwę są niebezpieczne dla dziecka, wiec nic nie biorę. No mogę panadol, ale ból jest tak silny, ze 1 tabletak nic nie daje, a ja nie zamierzam się truć. Zapisałam się na delikatny masaż uciskowy kręgosłupa i ud, pani fizykoterapeutka mówi, że mam już w chorym udzie wyczuwalne zgrubienia, no i najwyraźniej ...
  • Pozdrawiam Mamy! Mam pytanie jak w temacie - żona nie dała mi żadnych dyspozycji (jest w szpitalu z córeczką, ja przygotowuję dom na ich przyjazd i mam pare wątpliwości. Przede wszystkim - czy powinienem zdjąć pokrycie z fotelika samochodowego i je wyprać, zanim z niego skorzystamy?
  • mam wielki dylemat i nie wiem co mam zrobić... mam nadzieje że może wy jakoś mi pomorzecie i doradzicie. Jestem 18-nasto letnią przyszłą mamą w 3 miesiącu ciąży i zaczynam się poważnie zastanawiać czy chce wspólnie z moim chłopakiem wychowywać dziecko którego oczekuje, nie wiem czy takie moje rozważania są spowodowane moim stanem czy poprostu dopiero teraz zaczyna do mnie docierać że nie chce spędzić reszty życia z tym jednym mężczyzną... mój chłopak ma wiele problemów rodzinnych,...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się