czechy

(46 wyników)
  • Witaj, czy wiesz gdzie znajdę informację dotyczącą pociągu z Wałbrzych do Czech - Mezimesti lub Trutnov albo Dvur Kralove. Dziękuję za pomoc.
  • ile kosztuje litr spirytusu w Czechach przy granicy?
  • moto.wp.pl/kat,89554,title,Szybkie-prawko-z-Czech,wid,13275119,wiadomosc.html polecam, działa.
  • wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Po-prawo-jazdy-do...-Czech,wid,12485490,wiadomosc_prasa.html Szukajcie a znajdziecie.
  • Czy ktoś z forumowiczów kupował kiedyś lekarstwa w czeskich aptekach? Jak wygląda sprawa realizacji polskich recept? Podobno można kupić tam lekarstwa nawet o 50% taniej niż w naszym pięknym kraju.
  • Za: wyborcza.pl/1,86684,7403754,Marycha_na_moscie_w_Cieszynie.html W kieszeni amfetamina, LSD, kokaina. W domu hodowla marihuany i grzybków halucynogennych. Wszystko legalne. Od 1 stycznia. W Czechach. Policja nie ma wątpliwości - w strefach nadgranicznych będzie chciała to wykorzystać polska młodzież. Z raportu Europejskiego Centrum Monitorowania Narkotyków i Uzależnień od Narkotyków wynika, że prawie co trzeci młody Czech przyznaje się do palenia marihuany. Rocznie Czesi wypalaj...
  • Witam, Znacie jakies godne uwagi sklepy gorskie w Czechach niedaleko Walbrzycha przy granicy? Szukam butow trekkingowych do chodzenia po gorach i prawde mowiac tutaj w naszym miescie zbyt duzego wyboru nie ma. Poza jazda do Wroclawia, moze ktos zna ciekawe miejsca w Czechach, gdzie mozna kupic dobre buty. pozdrawiam
  • Jaką możecie polecić fajną, przytulną knajpkę niedaleko od Wałbrzycha? Oczywiście z kumatym kucharzem.
  • Chciałbym wszystkich przestrzec przed sk expres!Nie dajcie się zwieść kłamstwami, jakie są mówione w biurze tej firmy!! Ale od początku.Skończyłem szkołę średnią i szukałem dorywczego zarobku, żeby móc zaoszczędzić na studia.Znalazłem na słupie ogłoszenie, że jest praca w czechach, od zaraz, nie trzeba mieć konkretnego wykształcenia.Pomyślałem to coś dla mnie.Zadzwoniłem i pania powiedziała mi gdzie jest biuro.W ogóle jak tylko wszedłem tam to jakoś mi się dziwnie zrobiło.Wszystko wyglądało ...
  • Chciałabym sie wybrać na jeden dzien na narty do Czech czy moglibyście podpowiedzieć gdzie jest fajnie tzn chodzi mi o nie trudne trasy a dłuuugie:))I jak to wyglada cenowo?? Z gory dzieki za odp.
  • witam jak samochodem dojechac do czech do zoo safari//??//
  • Czy dalej się oplaca kupić rower w Czechach? Tam kiedyś kupowałem (10 lat temu) było fachowo,duży wybór itrochę taniej. Kupował ktoś teraz?
  • Chce się wybrać z dziećmi, najlepiej pociągiem do Skalnego Miasteczka w Czechach. Czy ktoś zna jakiś rozkład jazdy?
  • wpisujcie interesujące i sprawdzone miejsca nad wodą w Czechach-baseny i jeziorka! pozdrawiam
  • Co tydzień w sobotę jeżdżę do czeskiego centrum handlowego w Czechach. Odpowiednik stadionu X-lecia w Warszawie. Mam duuuużo miejsca w aucie, chętnie zabiorę chętnego. Dla zainteresowanych mój email trans-czech@wp.pl
  • wie ktoś gdzie można kupic maryśkę w Czechach ? bardzo trzepią na granicy ?
  • Czechy(8)

Gdzie na obiad do Czech? blisko granicy
  • Od niedawna tam pracuję.Czy warto?????????????
  • Jakie nawet 5 lat - powinno się podwyższyć karę do 8, a w szczególnych przypadkach za dżointa do 10 lat mamra. A dla dzielnych policjantów obok nagrody pieniężnej dodać po flaszce wódki i paczce szlugów.
  • We wtorek wyjeżdżam przez tą agenturę do Czech do Panasonica. Był ktoś może już tam, lub się wybiera teraz. Piszcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się