-
Rozłożyłam Karty na zdrowie ukochanej dla mnie osoby,starszej,troszke schorowanej ale do której doczepiło się dodatkowo jakieś dziadostwo:-( ponad 8 miesięcy temu udało się zrobić z tym porządek, ale znów coś wyszło w badaniach choć nie ma objawów, samopoczucie rewelacyjne...jest naprawdę w świetnej formie jak na swój wiek:-)
Karty wyszły ( nie pamiętam dokładnie bo maiłam 3 układy w rózną stronę próbowałam to zobaczyć- jak sobie poradzi ? jak bedzie ze zdrowiem? w która strone pojdzie to da...
-
Namieszało mi się w życiu, ale staram się zrobić porządki... W sobotę wyjeżdzam nad morze, w niedzielę ma dołaczyć pan A, głowny sprawca zamieszania. Wyciągnęłam gtrzy karty:
jak będzie nad morzem? - cesarz
czy on się waha (w sensie podjętej decyzji o zakończeniu związku) - wisielec
co będzie dalej - papież
Moja interpretacja: Będzie w porządku, jakieś dojrzałe rozmowy, może wyjaśnienie sobie pewnych spraw. On się waha, jest w zawieszeniu, może widzi to wszystko z niewłaściwej strony? pot...
-
kobiety kochane powiedzcie mi czy ja dobrze zrobiłam zostawiłam pracę na etacie bo juz psychicznie wykonczona byłam nie bylo mnie całymi dniami , mąz mial dosc dzieci w wieku szkolnym psychicznie i fizycznie byłam juz zmeczona i zdeycowałam ze założe własną dzialanośc prosze ulóżcie mi karty jak to sie dalej potoczy dziekuję z góry
-
Czy bede dobra interpretatorka tarota jeszcze w tym roku?
Wyciagnelam trzy karty i wyszlo mi;
wieża-krol mieczy-krolowa mieczy
Hmm swoj jakis typ mam ale chcialabym znac najpierw Wasze zdanie na
ten temat;-)
-
Czesc .
Chce przekazac duza dzialke z materialem budowlanym bratu w akcie notarialnym. Ja wyjechalam z Pl i widze jak dzialka niszczeje,tzn. ogrodzenie, pelno chwastow itd. Brat chcialaby otworzyc warsztat samochodowy. Stan rodzinny: zona plus blizniaki 13 lat. Rodzina bardziej potrzebujaca ode mnie, bo ja nie mieszkam z cora w PL. dodatkowo nasza Mama chce pomoc bratu z wystartowaniem.
Sprawa jest o tyle trudna,z e wiele lat bylam w bardzo zlej konstelacji z brata zona, ae teraz to odsuwam...
-
Rozmysłałam nad talią, z któren naprawdę dobrze by mi się czytało. Od razu naswuała by mi skojarzenia, myśli, odpowiedzi, nie wgłębiając się w anlizę. Szukam czegoś energetycznego, działającego na intuicję. Zapytałam kart:
Typ talii, charakter którym się zainteresować:
Księżyc
Księżyc patrząc na tą talię chyba będzie się wyczuwać nastrój, barwy niekoniecznie oszłamiające. Wszystko co związne z tą kartą, czyli noc, talie ksieżycowe, tajemnicze, kobiece, wampiry też? (te talie są związane ...
-
Drogie wróżki pomóżcie. Nie jestem biegła jeszcze w tarocie. Zadałm
pytanie "Czy sprzedam mieszkanie przed przeprowadzką tj. do końca
stycznia?" (dodam że mam dwie duże przeszkody w sprzedaży mieszkania
i przeprowadzka na koniec stycznia jest pewna w 80%, a bardzo mi
zależy na tej sprzedaży, jest to wyjatkowo skomplikowana sprawa)
Wyszło mi tak:
za: as denarów
przeciw: dziesiątka buław
wynik: mag
Wytłumaczyłam to sobie tak: dużo możliwości, których jeszcze mogę
nie dostrzegać, ...
-
Witam Drogie wróżki serdecznie.
Mam wielką prośbę o wróżbę,jeśli któraś znajdzie dla mnie czas to będę bardzo
wdzięczna.
Od jakiegoś czasu jestem w związku z pewnym chłopakiem, zastanawiam się czy to
ten jedyny i czy sprawdzi się jako ewentualny partner na całe życie? Jak nam
się to życie wspólne ułoży,czy mamy szansę na rodzinę i szczęśliwy dom?
Oczywiście odwdzięczę się za wróżbę, pozdrawiam:-)
-
8 kijów
paż mieczy
krol buław
Czy się będę dobrze bawić?
napewno dużo się bedzie dziać, szybko i nieoczekiwanie.
martwi mnie pojawienie się pazia mieczy, czy to może byc zazdrosna
osoba z otoczenia, obgadywanie?
Co wy na to? jakas inna interpretacja?
-
... a gdyby już tak było to co byście robili z takimi umiejętnościami?, co by Wam to dało?
-
Marzyłam o domu, rodzinie, dziecku . Niestety mężczyzna z którym byłam i
którego kochałam odszedł. Ja mu zaufałam, przez niego rozpadł się mój
poprzedni 6 letni związek z poprzednim moim partnerem (który mnie kochał ponad
życie a ja jego miłość odrzuciłam). Świat się zawalił. Nie wiem co robić czy
mam szanse na normalne życie. Dawno nie wróżyłam, nie potrafię tez obiektywnie
zinterpretować kart.Czy ktoś mógłby mi pomóc?
Czy znajdę swoją drugą połówkę i będę miała rodzinę?
1.wieża
2.pa...
-
która mogłaby mi wytłumaczyć co tytuł wątku ma wspólnego z treścia? Nie mówiac :-) że niegramatyczne ;-)
Piszę bo nie daje mi to spokoju do dzis, trudno sie 'emocjonalnie odwiązać'
I obiektywnie proszę...
-
Niedawno kolega po fachu (mam wrażenie, że to on jest królem buław, który wychodził mi we wszystkich rozkładach na ten rok) poradził mi, gdzie się ogłosić, żeby znaleźć dobrze płacących klientów. Problem w tym, że ogłoszenia w tych portalach są płatne (w przeliczeniu kilkaset złotych na rok - niby niewiele, ale ja teraz każdą złotówkę siedem razy oglądam przed wydaniem). Rozłożyłam "Decyzję" na oba portale.
Portal P
Obecna sytuacja: 5 denarów. Nie ma lepszej karty na moją obecną kondycj...
-
Znajoma mojego ex chce się ze mną spotkać
Zapytałam po co: ( w sumie się polubiłyśmy, zer dwa razy spotkałyśmy same na
kawie ale to znajoma jego nie moja, wiec zdziwił mnie jej telefon)
Zapytałam kart po co ona chce się ze mną spotkać. Wyszło
[b]Księżyc, rycerz mieczy, 8 buław[/b]
Księżyc – fałszywa przyjaciółka???, jakieś ukryte sprawy wyjdą na wierzch,
chyba tak bo 8 buław to nagłe i niespodziewane wiadomości. z kolei Rycerz
mieczy – taki tajfun, który wpada znienacka...
-
Jaki to prezent /dla kobiety?
Sedno - [b]Królowa Pucharów[/b]
to kupić - [b]6 Mieczy[/b] (7 Puch, 10 Buław)
to nie - [b]Umiarkowanie[/b] (Cesarzowa)
wynik - [b]9 Mieczy[/b] (As Monet, Rydwan)
rada - [b]6 Monet[/b]
Prezent ma być związany z wyjazdami/podróżami. Może coś nad wodę (QPuch, 6Mieczy), do pływania? Ona nie potrafi pływać, ale ćwiczy aerobik w wodzie, czas spędza na działce nad jeziorem lub innych wycieczkach. As Monet i Rydwan to jakby ta działka na którą jeździ - coś do leżak...
-
...na swój związek.
Bo nie czuję potrzeby. Nie chcę wiedzieć.
Odkryłam to dziś z zaskoczeniem.
Czy ktoś z was przeżył coś podobnego? Czy ktoś z was miał kiedykolwiek pewność bez kart, że jest i będzie dobrze i nie trzeba podglądać "co dalej"?
I jeszcze coś: wczoraj była u mnie klientka. Spartoliłam to w 70%. Może rzeczywiście Qmieczy już nie ma? Zniknęła?
Tak naprawdę to czuję jakbym na nowo musiała odnaleźć ścieżkę do kart...
-
Witam.
Zrobilam sobie rozklad "ogrod milosci" i tak :
1 jako relacje laczoce partnerow - 2 mieczy
czyli jakas samoobrona przed uczuciem...lek,wahanie
2 sytuacja w zwiazku w chwili obecne -krolowa bulaw
no wlasnie z tym nie bardzo sobie raze...czy chodzi tu o namietnosc?
czy o to ,ze ja jestem tu strona bardziej aktywna??
3 czego moge sie spodziewac ze strony partnera- rycerz pucharow
czy on mnie kocha?? ja to odbieram,ze tak...
4 najlepsza postawa jaka moge przyjac -walet pu...
-
Już od bardzo dawna moje nerki były grzeczne. Jednak od poniedziałku coś tam zaczyna się niemiłego dziać Mam dylemat - iść po receptę na środek bardzo pomocny ale ze skutkami ubocznymi czy leczyć się jakimiś domowymi sposobami Wiem... powinnam iść po receptę bo z nerkami nie ma żartów, ale jechać do lekarza stać w kolejce miedzy chorymi to może być katastrofa No nic zapytałam kart
[b]Co się stanie jeśli wezmę lekarstwo rydwan 5 buław i paź buław[/b] szybko zadziała i mimo skutków ubocznych ...
-
Cześć wróżki proszę o pomoc w interpretacji ;matura poprawkowa z matmy jak mi pójdzie egzamin w sierpniu :
Zabrakło mi jednego punkta i matura oblana dopiero w sierpniu poprawka .
[b]
1.Jakie będą moje emocje przed egzaminem ?As Mieczy [/b]
Emocjonalnie będę mega zdenerwowana ,dostanę biegunki z nerwów .Mocno przestraszona pójdę na poprawkę .
[b]2.Jakie będą odczucia podczas egzaminu?4 Kielichy[/b]
Niby dobrze a niby żle -nie wszystkie zadania mogą być łatwe .
[b]
3.Czy ktoś z klas...