Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      dobra

dobra

(284 wyniki)
    • Otóż sprawa jest taka. W minioną sobotę odbył się wieczór kawalerski oraz panieński przyjaciół mojego faceta. Dla mnie są to tylko znajomi. W środę pojechałam do warszawy gdyż musiałam oddać dymplom w Okręgowej Radzie Adwokackiej. Przed wyjazdem razem z moim facetem ustaliliśmy, że ja wracam w czwartek gdyż muszę podjechać do domu w celu zabrania ciepłych rzeczy na owy wieczór panieński (miał odbyć się wysoko w górach, gdzie obecnie leży śnieg). Jednakże po zajrzeniu do portfela okazało się, ...
    • Jest facet...zakochana byłam w nim po uszy...On nie chciał być ze mną...powiedział, że jestem jego przyjaciółką...ok, przestałam zabiegać...zaczął być na tych samych imprezach co ja, wczoraj zadzwonił, ze zaprasza mnie na Sylwestra...odmówiłam, bo juz obiecałam znajomym, że z nimi pójde, poza tym za późno zaprosił, ale jak twierdzi do końca sam nie wiedział, gdzie pójdzie...czyżby zaczęło mu zależeć?? ja go kocham...nie mogę olac znajomych...moze to ilepiej, niech wie, że musi o mnie zabiegac...
    • Mam pytanie,chyba bardziej do panow niz do pan.Kiedy kobieta jest uwazana ze jest dobra w lozku,jakie czynniki wplywaja na takie twierdzenie???A jaka kobieta nie jest dobra w lozku???Co sprawia ze faceci mowia iz "ona jest dobra"???
    • a wiec tak, bylam z chlopakiem pol roku, mozna by powiedziec ze on jest cholerykiem a ja bardzo wrazliwa i slaba psychicznie, czest sie mnie "czepiał" tzn mial pretensje o pierdoly i podnosil glos co dla mnie jest rownoznaczne z krzykiem, np. mial pretensje ze (u mnie w domu)nie zrobilam mu kanapki z szynka albo ze salatka sie skonczyla, jak jego mma wyjechala do sanatorium u mnie jadal obiady przez 3 tygodnie, ja gotowalam, staralam sie choc zawsze sie staram, mimo iz wcale nie mialam obow...
    • Byłam z facetem 22m-ce, ale w końcu nie wytrzymałam. Ciągle się jego 2-e byłe odzywały do niego z propozycjami spotkania na kawe- oczywiście tylko on i ona. Czasem z tych propozycji korzystał i to nie tylko spotkania przy kawie a raczej przy wódce a wiadomo co mogło po alkoholu się dziać- jakby nigdy nic jeszcze mi mówi, że ona proponowała mu by przenocował i nie wracał po nocy do domu, ale on nie skorzystał. Jego kumepl specjalnie sprowadził jedną byłą na spotkanie z nim. Ostatnio też...
    • Dowiedzialam sie ze wyjeżdzam do stanów, na rok, może dlużej. Poznalam cudownego chlopaka - to nie mialo być nic poważnego, ale nie wyszlo :P Wyjechalam - marzylam o tym od podstawówki. Jesteśmy parą korespondencyjną i transoceaniczną. W przyszlym roku chce do mnie przyjechać. Znaleźliśmy szkolę która ma ciekawy program. Powinen znaleść prace bez problemu. Ale, w Polsce ma duuuzo waznych dla niego rzeczy do zostawienia (np. nowo zalożoną firmę która świetnie sie rozwija, bardzo ważn...
    • Hej mam problem. Ostatnio zerwalem z Magdą bo miałem parę powodów: 1. Spotykała się z Mateuszem (jej przyjaciel-czy istnieje przyjaźń miedzy kobieta a facetem) systematycznie 1 raz w tygodniu. 2. Ma ona 31 lat ja mam 30 i ona niechciala wychodzic na razie za mąż. 3. Nie miala instynktu macieżyńskiego za grosz i podejrzewam ze nie urodziła by nigdy dziecka. 4. Jak jezdzilismy do mojej mamy (ojciec niezyje) to w ogóle z nia nie rozmawiała i jazda tam to była dla niej katorga. 5. Duz...
    • było pieknie a jak tam u was
    • moj facet mnie zostawil. to kolejna klotnia byla o drobiazg w tym miesiacu. kazdy by kiedys mial dosyc. nie umielismy sie zgodzic, o byle gowno. o to ze nie zadzwonil, ze krytykowal moich znajomych, o pie.. kazda sie klocilismy. Nie tak sobie wyobrazalam szczesliwy zwiazek. dlatego rozstanie bylo chyba jedynym rozwiazaniem. ale i tak to strasznie boli... wiem, ze juz nie zadzwoni, nie przyjdzie. kazdy oddech przypomina mi o moim bolu, nie umiem sie skupic na niczym. strasznie za ...
    • nie chodze do lekarzy, w czwartek dopadła mnie angina - gorączka, okropny ból gardła, migdałków, mięśni, kości, głowy...no i przez 2 dni wyleczyłam się witaminami i czosnkiem, czy ja dobrze robię ? wiem, że przy anginie potrzebny jest antybiotyk, ale znów czosnek to naturalny antybiotyk, nieszkodliwy, od jakiś 4 lat zawsze sie sama leczę i nie wiem czy dobrze robię ? jak myślicie ?
    • od roku jestem sama a od pół nikogo nie miałam(fizycznie)... i jest mi z tym dobrze ogółnie rzecz biorąc; chociaż jak tak patrzę na innych,to czasem łezka się w oku zakręci...ale tylko chwilowo... w moim otoczeniu jest mało takich osób,więc czuje sie troche wyobcowana... chyba istnieje jeszcze ktoś poza mną w takiej sytuacji...pozdro
    • Oczywiscie czasami jest taki genialny i sam wpada na ten pomysl ale chcialabym zeby robil to czesciej tylko prosze o takie delikatne odpowiedzi bez chamstwa bo jak macie tak pisac to lepiej wogole
    • bylam z facetem ponad 2 lata, koles bardzo trudny ma charakter-pare razy sie juz rozstawalismy i wracalismy-zawsze on pierwszy chcial wrocic, teraz tez sie znow rozstalismy-mi bylo wyjatkowo ciezko wiec czasami sie odzywalam pierwsza, on czasem tez, w koncu doszlam do wniosku ze takei odzywanie sie nie ma sensu bo tylko mnei bardziej boli, a ze byl jakis kontakt ostatnio miedyz nami to zadzwonilam i poprosilam ze skoro nie chce do mnie wrocic to zeby sie nie odzywal bo mnie to bol...
    • jestem z chlopakiem pol roku.gdy bylismy ze soba 4miesiace rozpoczelismy wspolzycie(bylam wtedy dziewica)chcialam ten pierwszy raz przezyc z tym jedynym z ktorym bede na zawsze!teraz nie wiem czy podjjelam dobra wtedy decyzje bo on coraz bardziej mnie olewa.nie ma czasu na mnie bo chce dostac sie na dobre studia,ciaglke jakies dodatkowe zajecia.powtarza mi ze niedlugo o sie skonczy jednak ja czasami tego nie wytrzymuje bo kazdy weekend spedzam sama.co prawda dzwoni codziennie ale ...
    • błagam pomóżcie jak mamy (ja z moim chłopakiem) powiedzieć naszym rodzicon o ty że chcemy się zaręczyć? i czy wogóle mówić jak tak to na ile czasu przed planowanym wieczorem zaręczyn? i jak zacząć te rozmowe? czy oboje powinniśmy rozmawiać czy ja z moimi a on ze swoimi? dodam jeszcze ze jesteśmy ze sobą 6 miesięcy a chcemy zaręczyć sie w grudniu ja mam 28 lat a on 22 pomocy
    • To i w łóżku bedzie dobrze. Sprwadzone, potwierdzone.
    • no wlasnie-powiedzial Wam ktos kiedys ze zrywa z wami dla waszego dobra, zeby was nie ranic o np ma ciezki charakter i mu czesto odwala albo z innego powodu? jak sie pozniej zachowywal? wrociliscie do siebie? co w ogole o tym myslicie -czy rzeczywiscie takie rzeczy sie robi dla czyjegos dobra? zakladajac ze sie kochacie bardzo oczywiscie :)
    • dzis bedzie nasza pierwsza wspolna noc..chce zeby byla dla nigo wyjatkowa i zeby ja dlugo pamietal. problem w tym ze nigdy nie piescilam faceta oralnie i nie umiem tego robic, niby wiem co i jak ale mialbym prozbe do dziewczyn i facetow, gdyby mogli mi to opisac po koleji co i jak! dzieki, licze na was!
    • Prosze o pomoc. Nigdy nie brałam facetowi w usta. Proszę o krótki i zwiezły opis jak to dobrze zrobic!
    • mam 15 lat i mój członek ma 19 cm a wiem ze przecietny rozmiar członka wynosi 15 cm czy to dobrze ze mam 19 cm w tym wieku ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się