dobra

(1057 wyników)
  • Czy możecie polecić dobrą farbę do włosów,ale taką ktorą można powszechnie kupić? używam od lat,albo Diacolor Richesse albo Sync z Matrixa - to są fryzjerskie...ale zagapiłam się i już nie zdążę z allegro ,a muszę jutro pofarbować Dobrą mam na myśli nie niszczącą włosów , niezbyt agresywną
  • poszukuję fluidu dobrze kryjącego, aby zatuszować wszelkie wyskakujące "problemy", może coś podpowiecie...
  • wlasnie zostalam umalowana w perfumerii kosmetykami Diora i zachecona kupilam podklad sheer skin light make-up.co o nim sadzicie? chyba jest dobrze, bo strasznie sie na mnie ludzie patrzyli na ulicy...
  • link pierwszy z brzegu-proszę o nie kasowanie nie wiem czy warto kupić i czy ta pasta jest skuteczna domowa jeszcze mi nie wyszła :/ allegro.pl/pasta-cukrowa-wosk-cukrowy-depilacja-naturalna-hit-i1629885202.html
  • dobra fryzjerka w domu nigdy aż tak dobrze nie wyjdzie jak w salonie leprze światło ale nie ma wielkiej różnicy lecz dla dobrej fryzjerki jest ważny każdy szczegół więc co wybrać salon czy wizytę w domu jestem fryzjerką i uważam że najlepiej w salonie ale nie każdy ma czas i musi w domu czasami udzielam usługi w domu i widzę różnice to mnie strasznie złości i nawet gdy klijętka jest bardzo zadowolona ja niestety nie więc zanim zaprosicie fryzjerkę do domu postarajcie się o dobre oś...
  • dziewczyny mam pytanie-czy prostownica mpm product model BWT-B107/L z lustrzanymi plytkami,jonizacja p[owietrza,regulacja temp od 140 do 210 st C ,o mocy 60W jest oki????? czy szklane plytki sa mniej szkodliwe niz metalowe,czy sa porownywalne do ceramicznych???? kupilam dzis wlasnie taka prostownice w auchanie za 100zl ale caly czas mnie gnebi sprawa tych plytek-czy szklane(lustrzane)nie sa bardziej szkodliwe niz ceramiczne. juz jej uzylam na probe na grzywce i na 160 st C ladnie...
  • Poszukuję bardzo dobrze kryjącego podkładu, może też matować ale zależy mi głównie na kryciu. Obojętnie z której półki. Ostatnio wypróbowałam Colorstay softlex revlona- ale imho kryje za słabo. Miałam też DW EL- był ok, ale szukam jeszcze czegoś. Co mozecie polecić?:)
  • Jaki podkład byście poleciły, który jest naprawdę kryjący? niby banalne wymaganie, ale przy cerze mieszanej z przebarwieniami staje się naprawdę problemem odnalezienie takiego Ciągle szukam i cały czas to nie jest to. Teraz kończę Sorayę Kryjący,..... kryje tylko w nazwie - efekt żaden. Świetny był Max Factor z granatową zakrętką ale baaardzo cięzki, powodował zatykanie porów więc odpada. Maybellin ok, ale nie pod względem krycia. Już sama nie wiem co próbować żeby był kryjący i lek...
  • Nie wiem co się stało, ale na tą wiosnę tak wysypało mi buzię, że się załamałam. Koleżanka radzi mi kupić Acne Derm, mówi, że jej pomógł. Ale ona ma dziwną cerę i do tej pory żadna z jej kosmetycznych rad nie zwaliła mnie z nóg ;D A tak poważnie to ta maść jest dobra, czy lepiej kupić coś innego? Odpowiedzcie szybko, bo wstydzę się wychodzić z domu... ;)
  • Kobietki, poszukuję namiary na dobrą kosmetyczke w Warszawie ktora mnie nie zrujnuje finansowo :) Będę wdzieczna za namiary z telefonami (może stronki www) i przykladowymi cenami zabiegów na twarz które robicie
  • Chodzi mi o przebarwienia,naczynka, czerwone plamki itp. Czy ten podkład sobie z tym radzi?
  • Nie spotkalam jeszcze kobiety, ktora wygladalaby dobrze w bardzo jasnym blondzie. Jest przeciez duzo innych ladniejszych odcieni. Mozna na przyklad dac pasemka na ciemny blond. Taki jasny blond nie wyglada ani ladnie ani naturalnie. W polaczeniu z mocna opalenizna po prostu koszmar! Jakie jest Wasze zdanie? Chyba za trudno jest ufarbowac wlosy na naturalnie wygladajacy kilkuodcieniowy blond i dlatego fryzjerzy i kobiety farbujace w domu ida na latwizne i rozjasniaja wlosy na jedno...
  • czy trzeba wydawać 200 zł na prostownicę ceramiczną,żeby była dobra? polećcie konkretną firmę
  • prosze polecic mi jakas dobra i trwala farbe do wlosow,nie mam na razie tej swojej ulubionej,ostatnio mialam Safire i chyba przy niej pozostane ale moze polecicie mi cos innego,ma to byc ladny ciemny braz
  • witam:) czy znacie jakiś salon kosmetyczny który jest godny polecenia? zawsze chodziłam do eris ale mam niezbyt dobre wspomnienia:( pozdrawiam:)
  • poleccie mi dobra pianke na objetosc,moze cos profesjonalnego.Czekam na odpowiedzi:)
  • czy mozecie mi polecic dobrze kryjacy puder w kamieniu ?
  • poradzisz? Jest tak: - lat 40, ale zawsze wyglądałam na mniej - teraz też wyglądam na mniej, ale ostatnio z przemęczenia cera jest szara, zmęczona, wiotka i odwodniona - widać to zwłaszcza pod oczami - myślałam o serum z witaminą C z BU i/lub o jakimś kremie z kwasami (Bandi?) - nie chcę kosmetyków z najwyższej półki - nie lubię mieć na twarzy za wiele - na dzień mogę bardziej tłusto / odżywczo, na noc lubię lekko. Wykombinujesz coś dla mnie? Czy żądam zbyt wiele? :)
  • Od lat mam problem z paznokciami-rozdwajaja sie, lamia, maja grubosc i wiotkosc papieru. Probowalam wszystkiego-pilam zelatyne, moczylam w cieplej oliwce, od lat stosuje preparaty utwardzajace np.Sally Hansen, i wiele, wiele innych rzeczy. Jestem juz autentycznie zdesperowana. Teraz znajoma powiedziala, ze wit. E wplywa dobrze. Co myslicie? Chodzilam kiedys do manikiurzystki, ale nic mi nie pomoglo, ona tylko narzekala jakie te moje paznokcie okropne i nie dala zadnych wskazowek. B...
  • moze to jest paradoks, bo podobno dobry wyglad wplywa na nasze samopoczucie i pewnosc siebie, i pewnie ze mna tez tak jest ale absolutnie nie wtedy, gdy jestem na uczelni. Mam tak dziwnie, ze gdy wygladam ladnie, ciut jak laleczka (nie uwazam, ze jestem jakas super ladna ale w sumie zwracam uwage bo jestem delikatna szatynka) to staje sie niepewna siebie, w tym sensie, ze np jesli mam rozpuszczone wlosy i rozowy sweter (co ja poradze, ze dobrze mi w ciemnym rozu ;) to boje sie, ab...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się