-
W Tesco widziałam zestaw 12 tub łączna waga 1080 za 34,99. Czy to dobra cena?
-
Dziewczyny co powinna mieć dobra kurtka zimowa w swoim składzie? mam na myśli kurtkę miejską, bo kurtka narciarska to inna sprawa. Często spotykam się, że kurtka jest watowana, czy to jest dobre rozwiązanie? Syn ma kurtkę z Cubusa chyba właśnie watowaną i jest w niej strasznie spocony, do tego stopnia, że aż wewn podszewka była mokra, nie wiem może trzeba się cieniej ubierać? jakie wy kupujecie kurtki? Pozdrawiam
-
poszukuję porządnej lampki , która musi dobrze oświetlić miejsce pracy dziecka a jednocześnie nie "dawać po oczach" dobrze by było dodatkowo by mocno się nie nagrzewała :-) to na tyle, polecicie coś?
-
Jak w temacie. Chcialabym kupic dobra książkę kucharska na prezent dla malo doświadczonej mlodej zony. Mozecie coś polecic?
-
Chce kupic synkowi na roczek domek odkrywczy kidieland. W smyku 189, zabójstwo w biały dzień. na all 129. I tak sobie myśle, bo potrezbuje na grudzień. Czy to dobra cena? czy lepiej poczekać, na jakies obnizki przedświateczne. Choć nigdy go w żadnym hipermakecie nie widziałam, a tylko tam czasem sie trafi okazja.
allegro.pl/odkrywczy-domek-gratis-20-zl-kiddieland-reklama-i1246928276.html
-
myślę, żeby sobie kupic te buty:
outlet-online.pl/obuwie-ecco/damskie/winter-queen-titanium-titanium-batic-tex.html
i się zastanawiam, czy się je dobrze zakłada przy takiej wysokiej cholewce bez zamka;
jakiś czas temu mierzyłam podobny model w decathlonie i nie udało mi się ich założyć...
czy któraś z Was ma takie buty albo je przymierzała? napiszcie coś, proszę
-
Kolejny raz się nie zawiodłam. Kupiłam buty PAJAR
korzystając z wyprzedaży -50% która z tego co widzę
nadal obowiązuje. Zadzwoniłam, żeby upewnić się co do rozmiaru
i zamówiłam ;) . Doszły już na drugi dzień - nie minęło nawet
24h bo zamówiłam o 15, doszły koło południa :D
Dobrze zapakowany, z dodatkami dla dzieciaków - balony, gazetki
i takie tam - niby nic, a dzieciaki się cieszą :)
-
Czy ktoras z Was moze polecic dobra ciepla gruba koldre?
-
www.allegro.pl/item457244773_aramis_lego_city_7726_straz_nadbrzezna_nowos.html
Nie za bardzo się orientuję w chłopięcych zestawach, czy to jest
dobra cena uwzględniając jeszcze koszty wysyłki? A jeśli nie, to
gdzie jest taniej?
-
Witam
mam pytanie, czy poduszka tego typu będzie dobra do karmienia
bliźniąt? Ma 190 cm długości ?
pozdrawiam
m.
www.allegro.pl/item559575210_polecana_poduszka_do_spania_i_karmienia_190cm_prod.html
-
Dziewczyny, w czym dopieracie "podwórkowe" i "domowe" plamy? Ostatnio nie mogę sobie poradzić z nimi, jak nie użyję odplamiacza to się nie spierają, a moja córka nie oszczędza się na podwórku. Doradźcie coś proszę.
-
witam
moje pytanie dotyczy chust z chusta pl. czy jest dobra, czy sie sprawdza, no
i co wam sie jeszcza przypomni odnosnie chusty.
bo chce zakupic, no ale nie wiem czy taka.
w premaxie nie za bardzo;(
czekam na jakas rade
r.
-
czy istnieje oprócz Vichy dermablend podkład mocno kryjący ? Kupiłam ostatnio dax cosmetics i rozczarował mnie, kiepsko kryje
--
-
Witajcie
Czy te roletki zatrzymują dobrze mocne promienie słoneczne, czy w ogóle są
dobre? Podobają mi się, ale z tego, co widziałam, są chyba delikatne. Nie
wiem, czy chronią dobrze przed słońcem.
-
chodzi mi o taka podłączaną do gniazda zapalniczki, średniej wielkości, ale jakiejś dobrej co przetrwa kilka sezonów. W necie te tańsze to jakieś "no name" i nie wiem czy one są warte uwagi. Rozbieżność cenowa od 100- 6000 zł. Na co zwrocić uwagę?
Poradźcie.
-
szukam dobrej oliwy z oliwek dla dziecka, z pierwszego tłoczenia, tłoczoną mechanicznie, kupiłam już kilka rodzajów z każda wydawała mi się zjełczała, no tyle że ja nienawidzę smaku, zapachu, wyglądu oliwek więc obiektywizmu mi brak. :P
Jaką dobrą oliwę z oliwek polecacie dla malutkiego dziecka? :)
-
Na stronie Bartka są buty Ecco za 119,9. Nie znam wcale butów Ecco,
więc nie wiem z jakich kolekcji są te modele. Cena wydaje mi się
bardzo atrakcyjna i stąd moje pytanie - czy nie ma tu jakiegoś
haczyka, czy możliwe że są tak tanie? rzucam przykladowe linki
www.outlet.bartek.com.pl/product.php?id=6734
www.outlet.bartek.com.pl/product.php?id=6725
-
www.empik.com/nacisnij-mnie-tullet-herve,p1045573728,ksiazka-p?gclid=CPSlm7Oek7YCFYKN3godgmkAww chcę kupić ale nie wiem czy nie jest za dziecinna.
Mały skończy w lipcu 3 lata
-
Jaka, czy w ogóle, które omijać z daleka, czy mają jakieś wypasione programy do suszenia bez zgnieceń?
Gdyż albowiem jednak suszarki nie zmieszczę, nawet w opcji jedna na drugiej - skosy mam w łazience, no ubolewam ale jednak muszę rozważyć pralko-suszarke, bo zimą masakra. No nie mam gdzie suszyć, po suszeniu na strychu wszystko mi wali stęchlizną. Potrzebne mi coś takiego właśnie do suszenia zimowego, głównie ręczników i dżinsów, bo to dłużej schnie.
Latem nie ma problemu, gdyż jak prawd...
-
Przyjezdza do mnie na kilka tygodni znajoma z Australi chce ja zaprowadzic w kilka fajnych
miejsc.Bedac u niej bylam w swietnych restauracjach ale w Warszawie nie chodze bo czasu mi na to brak i juz dawno nic nowego nie odkrylam.Jedyne co znam i jest godne polecenia to Roza Wiatrow i Kuznia smakow.
Kuchnia nie ma znaczenia byle nie typowo polska bo pierogi i bigos to sama robie swietne.
Z gory dziekuje :-)