Dodaj do ulubionych

ósemka z długami

02.06.12, 11:35
Mam bardzo trudną kombinację liczb bo mam droge życia 8, liczba dnia ur 13, liczba duszy 13, liczba ekspresji 19 a z imieniem z bierzmowania LD i LE to 16, oprócz tego lekcje 4 i 6 a z imieniem z bierzmowania tylko 4. Wibracje daty ur to 4-7-6 a wibracje imion (łącznie z imieniem z bierzmowania) 3-7-6. Poza tym żadnych liczb mistrzowskich tzn może tylko klucz wcielenia 11 ale to tylko jak sie dodaje cyfry z dnia ur i miesiąca pojedyńczo. Odczuwam ogromne trudności w każdej sferze życia, dużo choruje w dzieciństwie dosyć ciężko i ogólnie jestem bardzo zablokowana. Bardzo proszę o radę czy można zmienić te wibracje na troche bardziej korzystniejsze?
Obserwuj wątek
    • azosiem Re: ósemka z długami 02.06.12, 11:51
      jeszcze zapomniałam dodać, że z drogi życia mam też chyba dług 26 tzn po dodaniu wszystkich liczb z daty ur ale bez redukcji wychodzi 2006 więc nie wiem czy można to brać za dług
      • janus50 Re: ósemka z długami 02.06.12, 16:26
        Witaj
        Proponuję abyś podała datę urodzenia oraz zawartość liter we wszystkich posiadanych imionach (także bierzmowanie) i nazwiskach (także rodowe).
        W każdym razie, jeśli jesteś urodzona 13, to przypuszczalnie jesteś także w drugim cyklu 4/13, to w kontekście braku czwórki w zawartości może przynosić większą uciążliwość trzynastki.
        Zawartość liter, aby było anonimowo, najlepiej na zasadzie: A - 7 razy, B - 1 raz, C - 2, itd.
        Pozdrawiam
        • azosiem Re: ósemka z długami 02.06.12, 19:55
          Dziękuję za odpowiedź, data ur 13.7.1986 i podaje litery z wszystkich imion i nazwiska razem A-4, E-3, G-1, I-4, K-2, N-3, O-1, R-1, S-2, W-1, Z-2 (właśnie to O czyli jedna z lekcji karmicznych jest z imienia z bierzmowania)
          • azosiem Re: ósemka z długami 03.06.12, 08:13
            przepraszam jeszcze zapomniałam o jednym L , po zsumowaniu wszystkich liter w imionach i nazwisku wartość liczbowa to 7
          • azosiem Re: ósemka z długami 03.06.12, 10:39
            jeszcze nie doliczyłam jednego K to może podam jeszcze raz wszystkie A-4, E-3, G-1, I-4, K-3, L-1, N-3, O-1, R-1, S-2, W-1, Z-2
            mój email azosiem@o2.pl
            • azosiem Re: ósemka z długami 06.06.12, 20:14
              nie wiem czy dobrze myśle ale może gdybym dodała jakieś imię o wartości 5 to wtedy cała liczba imienia zmieniłaby sie na 3 i ta wibracja byłaby dla mnie korzystniejsza? Czy taka kombinacja imion 3-7-6-5 byłaby dobra dla DŻ 8 i mojej daty ur 4-7-6? A może w moim przypadku trzeba dodać więcej imion korygujących?
              • janus50 Re: ósemka z długami 07.06.12, 17:37
                Witaj ponownie
                azosiem napisał(a):

> nie wiem czy dobrze myśle ale może gdybym dodała jakieś imię o wartości 5 to wt
                > edy cała liczba imienia zmieniłaby sie na 3 i ta wibracja byłaby dla mnie korzy
                > stniejsza? Czy taka kombinacja imion 3-7-6-5 byłaby dobra dla DŻ 8 i mojej daty
                > ur 4-7-6? A może w moim przypadku trzeba dodać więcej imion korygujących?

Twoje wibracje imienne mają wartość 7-9-7. To bardzo pasywne, zamykające, izolujące wibracje imienne. W kontekście pomnażania dóbr materialnych skrajnie nie biznesowe. W kontekście aktualnego cyklu 7 i szczytu 2/11 pogłębiające pasywność i dołujące. Ponadto brakuje tobie bardzo istotnych w budowaniu stabilności materialnej i stabilności w ogóle wibracji w zawartości imion i nazwisk. Brak jest tobie dwójek - litery B i T oraz czwórek - litery D i M. Brak taki może sprawiać, że pojawiają się utrudnienia w obszarze za który brakująca wibracja odpowiada - jesteś urodzona dnia 13/4 - brak czwórki może więc przynosić większą uciążliwość trzynastki, która stanie się bardziej odczuwalna gdy ukończysz swój 29 rok życia i wejdziesz w drugi cykl 4/13. Czwórka to budowanie trwałych struktur, materialnej stabilności. Dwójka z kolei to partnerstwo i współpraca, odpowiada za budowanie trwałych i stabilnych relacji z innymi ludźmi, w tym oczywiście relacji osobistych.
                W pierwszej kolejności więc musisz zadbać o uzupełnienie tych braków i jednocześnie ustawić wibracje imienne na dynamiczne, silnie zindywidualizowane, ponieważ cykl 4/13, który potrwa do 56 roku życia jest zwykle dość ograniczający, zmuszający do wytężonej pracy.
                Jak by nie było, po 28/29 roku życia wejdziesz w okres bardziej budujący bo w szczyt 1 i cykl 4, co przy urodzeniowej ósemce jest korzystne i może przynieść okres powodzenia i rozwoju w każdej sferze życia.
                Pozdrawiam
                • azosiem Re: ósemka z długami 07.06.12, 19:35
                  Bardzo dziękuję za tą analize. Właśnie już tyle lat ciążą mi te energie. Chciałabym jeszcze poprosić o radę czy tak jak pisałam wcześniej mogłabym zmienić wibracje imienne na 3 przez dodanie imienia 5(z zawartością tych liter 2 i 4)? I jeszcze nie wiem jaka byłaby korzystna dla mnie liczba duszy i ekspresji i realizacji intymnej?A może potrzebnych jest więcej imion korygujących?
                  • janus50 Re: ósemka z długami 08.06.12, 14:19
                    witaj ponownie
                    azosiem napisał(a):

> Bardzo dziękuję za tą analize. Właśnie już tyle lat ciążą mi te energie. Chciał
                    > abym jeszcze poprosić o radę czy tak jak pisałam wcześniej mogłabym zmienić wib
                    > racje imienne na 3 przez dodanie imienia 5(z zawartością tych liter 2 i 4)? I j
                    > eszcze nie wiem jaka byłaby korzystna dla mnie liczba duszy i ekspresji i reali
                    > zacji intymnej?A może potrzebnych jest więcej imion korygujących?

Żeby skutecznie przeciwstawić się ograniczającej czwórce z 13 trójka jest zbyt słaba.
                    Tutaj niezbędna jest dynamika i siła. Np. 1-9-1, 9-1-1, 1-8-9, 8-1-9....
                    Ponadto masz trójkę w pierwszym czarnym szczycie więc ustawienie wibracji na trzy nie jest korzystne. Do zmiany należy dobierać maksymalnie mało imion, najlepiej jedno. Dużo łatwiej się pracuje z jednym imieniem, dużo szybciej jest ono przyswajane przez podświadomość, a tym samym zmiana jest szybsza, skuteczniejsza i trwała.
                    Pozdrawiam
                    • azosiem Re: ósemka z długami 09.06.12, 14:45
                      A czy pan sie zajmuje zmianami numerologicznymi a może mógłby pan kogoś polecić?
                      • janus50 Re: ósemka z długami 09.06.12, 16:19
                        Witaj
                        azosiem napisał(a):

> A czy pan sie zajmuje zmianami numerologicznymi a może mógłby pan kogoś polecić
                        > ?
                        Mogę polecić Panią Iwoną z Bydgoszczy. www.numerologia.net.pl
                        Pozdrawiam
                        • azosiem Re: ósemka z długami 09.06.12, 20:47
                          Bardzo dziękuję, pozdrawiam serdecznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka