dajvid 26.02.10, 10:55 mam pytanie odnosnie pseudo.czy jesli ktos dopisze sobie tylko litery do swoich imion i nazwiska ,które mu brakują ,czy takie cos wtedy zadziała? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: do janusza -pseudo 04.03.10, 15:32 Witaj transformacja działa w obszarze podświadomości. Podświadomość gromadzi wszelkie odbierane przez nas informacje i przyporządkowuje je w określone wzorce. Jednym z takich wzorców są nasze imiona i nazwiska. Jeśli coś nie pasuje do wzorca, wtedy jest przerzucane w najdalszy zakątek podświadomości, w którym magazynowane są informacje, które nie pasują do żadnego wzorca. Tak więc, jeśli ktoś ma na imię Adam i będzie chciał uzupełnić np. trójkę i doda sobie wyłącznie literę c, wtedy nie zostanie to odpowiednio zaklasyfikowane jako imię i nie bedzie oddziaływać. Tak więc należy dodawać zawsze imię, imię musi pasować do wzorca imion, który istnieje w podświadomości kolektywnej. Czyli najlepiej imię pochodzące z naszego kręgu kulturowego. Pozdrawiam Odpowiedz Link
dajvid Re: do janusza -pseudo 05.03.10, 14:50 kolega hciał dibrac sobie ustawienie 1-2-3,jest numerologiczna 4 ,z drugim czarnym 4 i trzecim czarnym3 ,w potencjałach ma duzo 2 asz7. myslał ze taki układ jest dla niego dobry,ale według mnie jest wtej sytuaci bardzo szkodliwy .jest w drugin cyklu 26/8 i szczycie drugim 3 wiec mu doradziłem układ 1-8-9,czy nie psesadziłem?pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: do janusza -pseudo 05.03.10, 16:50 Witaj 1-8-9 to bardzo silne i stabilne wibracje, do jego układu z czarnym szczytem 4 i 3 i całą masą dwójek to zasadniczo bardzo dobre wibracje, jednak jest jeden problem. Wibracje te będą dawać przeznaczenie 4/13 co w kontekście urodzeniowej czwórki i kolejnej czwórki w czarnych szczytach jest już zdecydowanie niekorzystne. Choć podejście do przeznaczenie wynikającego z wibracji drogi życia i wibracji własnych jest różne. Ja skłaniam się bardziej do twierdzenia, że liczą się w tym wypadku wibracje własne na dzień urodzenia, jednak zawsze warto dmuchać na zimne... Myślę, że dla twojego kolegi dobre byłyby np. 8-9-8, wtedy dawałyby bardzo korzystne przeznaczenie 3. Pozdrawiam Odpowiedz Link
dajvid Re: do janusza -pseudo 05.03.10, 17:31 jeszcze nie spotkałem się ze wten sposub liczy się przeznaczenie to znaczy cele zycia +droga zycia.czytałem ze przeznaczenie oblicza sie podpis +droga zycia.tak wszyscy przynajmniej tak podają.to znaczy ze moje obecne przeznaczenie po przemianie to 6.bo mam ustawienie 8-9-8 te które sam sobie ustawiłem,bo ja jestem numerologiczną7+cele =15/6 a jesli masz racje to przeznaczenie 6 rozbudzi u mnie pragnienie posiadania rodziny ,czy tak? .pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: do janusza -pseudo 05.03.10, 18:44 Witaj Mamy przeznaczenie i mamy przeznaczenie wynikające z podpisu. Trochę to nieszczęśliwie nazwane, bo wprowadza zamieszanie. W zasadzie przeznaczenie wynikające z podpisu powinno być nazwane siłą podpisu, na przykład. Przeznaczenie wynikające z drogi życia + wibracje własne jest nazwane przez J.Jordan Reality Number, czyli liczba realizacji albo Ultimative Goal czyli ostateczny cel. Problem wynika z braku unifikacji nazewnictwa.. Pozdrawiam Odpowiedz Link
dajvid Re: do janusza -pseudo 06.03.10, 20:38 to jak sie ma te przeznaczenie z dodania drogi + celu zycia i tego wynikającego z dodania podpisu +drogi? mam pytanie jesli masz racje to moje wczesniejsze przeznaczenie to wynikające z dodania celuw i drogi było 7,czy mozliwe jest ze jesli przeznaczenie moje było wczesniej 7 a liczba mojego adresu jest6 to tworzyło to konflikt powiedzmy energetyczny który powodowł to ze zle sie tam czułem gdzie mieszkam? ,bo w sumie było ,niemiałem ohoty wracac do mieszkania ,ani nic w tym mieszkaniu robic.pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: do janusza -pseudo 06.03.10, 21:28 Witaj Nie możemy stawiać na równi wszystkich opcji numerologicznych. Podstawą jest droga zycia z daty urodzenia, ona buduje około 70% portretu, 20% to wibracje własne a 10% pozostałe opcje. Wibracja adresu w tym momencie nie stanowi więcej jak 1%. Nie można więc konfrontować wibracji adresu z przeznaczeniem. Zresztą określenie przeznaczenie nie do końca odzwierciedla znaczenie tej wibracji. Myślę, że najbardziej odzwierciedla znaczenie tej wibracji wynikającej z dodania wibracji urodzeniowej do wibracji własnych, określenie ostateczny cel, czyli coś do czego dążymy. Pojmowanie więc tej wibracji jako elementu oddziaływającego na nas w sposób stały i bezpośredni nie jest do końca słuszne moim zdaniem. Piszesz: > mam pytanie jesli masz racje to moje wczesniejsze przeznaczenie to > wynikające z dodania celuw i drogi było 7 Nie wiem czy mam rację, pozostaje mi wierzyć w doświadczenie Juno Jordan, która badała numerologię przez 80 lat swojego blisko 100 letniego życia. Trochę mnie dziwi, że nie znałeś tej opcji, no ale w polskojęzycznych książkach trudno się doszukiwać pełnej wiedzy. Energetyka mieszkania bardziej zależy od wpływów magnetyki ziemi niż wibracji numerologicznej. Owszem, numerologię mieszkania pod uwagę, bo zawsze lepiej aby była korzystna, ale nie sądzę, by w jakimś dramatycznie dużym zakresie miała na nas wpływ. Pozdrawiam Odpowiedz Link