Dodaj do ulubionych

Dyskoteka Karavan

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 16:17
Witam! Mam pytanko do tych, którzy byli w Sousse i bawili sie w dyskotece
Karavan. Otóż chodzi mi o tytuły popularnych piosenek arabskich, które tam
leciały, czy ktos mógłby mi podać? Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Aisha
Obserwuj wątek
    • Gość: waldi Re: Dyskoteka Karavan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 18:06
      jade wlasnie do tego hotelu ,czy ta dyskoteka jest fajna ?
      • Gość: Aisha Re: Dyskoteka Karavan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 19:00
        Witam! Nie byłam w tym hotelu, ale chodziłam tam na dyskotekę. Jest to dyskoteka
        arabska z głównie arabską muzyką. Bardzo mi się tam podobało i chętnie bym się
        tam jeszcze pobawiła. Im więcej razy tam chodzisz tym bardziej się tam podoba.
        Zabawa się rozkręca dopiero po 12tej ale jak chcesz mieć miejsce przy stoliku to
        przyjdź szybciej. Przed północa leci też trochę światowych utworów, po północy
        przychodzi łepek i śpiewa arabskie piosenki. Jest naprawdę niezła zabawa. Piwo i
        wszelkie napoje są po 4 dinary, dużo drożej niż w sklepie. Pozdrawiam i zyczę
        miłej zabawy. Aisha.
        Jeśli możesz to spróbuj się dowiedzieć tytułów najbardziej znanych piosenek,
        prosze. Teraz załuję że tego sama nie zrobiłam.
        • Gość: waldi Re: Dyskoteka Karavan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 01:23
          dzieki za informacje . Sprobuje sie dowiedziec o te piosenki
          • Gość: Aisha Re: Dyskoteka Karavan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.06, 14:05
            OK. Dzięki. Będę tu zaglądać i czekać na info. Kiedy wracasz?
            Pozdro. Aisha
            • Gość: waldi Re: Dyskoteka Karavan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 19:58
              wracam 10.09
              • Gość: ninka Re: Dyskoteka Karavan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 19:40
                ja rowniez bede czekac z utesknieniem na info o tytulach bo ciagle chodiz mi po
                glowie piosenka gdzie w jednym momencie facet spiewa "rigi digi"..a moze kolega
                by kupil plytke z przebojami tunezyjskimi, niedaleko mediny sprzedaja za 3
                dinary..i bysmy sie zmowili i potem jakos poprzesylali :)..
                • Gość: Omar Re: Dyskoteka Karavan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 22:26
                  Amr Diab

Habibi... rigi digi...
                  • Gość: Ninka Re: Dyskoteka Karavan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 23:39
                    Wielkie dzieki :)....pozdr.
                    • Gość: NINKA Re: Dyskoteka Karavan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 00:44
                      ale szukalam i pod tym wykonawca sa jakies 22 plyty...przesluchalam najnowsza
                      cyzli z zeszlego roku, i nie ma tak tej piosenki...:(....nie pamietasz tytulu
                      tej piosenki??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka