Gość: pytający IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.08.07, 23:00 Czy był ktoś w Lokomotive w Monastirze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta2302 Re: Dyskoteki w Tunezji IP: *.eranet.pl 17.08.07, 11:56 Ja byłam :)))) Dyskoteka znajdowała sie na terenie Hotelu w jakim byliśmy Rosa Beach. Mi osobiście dyskoteka sie bardzo podobała :)) Warto sie wybrać. W soboty jest mnóstwo ludzi prawie nie ma gdzie sie ruszyć... Nie wiem co jeszcze chcesz wiedzieć?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: Dyskoteki w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 12:25 a jakie ceny za wejscie? cena piwka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Dyskoteki w Tunezji IP: *.elsat.net.pl 17.08.07, 16:55 hej! tam gdzie ja chodzilam tzn. do Bristish bar w Hammamecie piwo bylo po 3,5 dinara, a coca-cola o dziwno 5 dianarow wiec mysmy sie dlugo nie zastanawiali co pic:D drinki raczej drogie, wodka z red bullem 13 dinarow! wstep byl za darmo (tak chyba jest w wiekszosci dyskotek) ale naprawde warto isc, klimat niesamowity, wszyscy sie bawia, tancza! polecam :P i milej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta2302 Re: Dyskoteki w Tunezji IP: *.eranet.pl 18.08.07, 02:25 Wejscie my mieliśmy za darmo jako goście hotelowi. Inni płacili chyba 15 dinarów. Co do piwka 4 dinary małe butelkowe, 50 dinarów 5l. Kiedy sie wybieracie do Tunezji i czy do Rosa beach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agu Re: Dyskoteki w Tunezji IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.08.07, 22:48 Ja też byłam. Bardzo fajna dyskoteka. My płaciliśmy 10 dinków, bo wchodziliśmy z miejscowymi chłopakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia25 Re: Dyskoteki w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 08:53 moim zdaniem Lokomotiv to taka sobie dyskoteka, nie wiem ile kosztował wstęp bo na wszystkie wchodziłam za darmo :) Proponowałabym wybrać sie do innych dyskotek, bardzo godna polecenia jest Bora Bora, Saloon, Bananas, Living ...Warto je odwiedzić, super klimaty:) Odpowiedz Link Zgłoś