flyr 18.08.09, 17:55 Interesuje mnie hotel 4* , bezposrednio przy plaży koniecznie z all i fajnym lub fajnymi basenami ( najlepiej ze słodką wodą ) ostatnie kilka urlopów spedziłem w Egipcie i tak myślę że czas na zmianę . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aammaa Re: co możecie polecić ? IP: *.chello.pl 18.08.09, 18:23 Sirens Beach w Malii Odpowiedz Link Zgłoś
flyr Re: co możecie polecić ? 18.08.09, 19:00 na holidaycheck wyglada calkiem sympatycznie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dinar Re: co możecie polecić ? IP: *.aster.pl 18.08.09, 19:22 Musisz wziąć pod uwagę, że jeżeli w Egipcie przyzwyczaiłeś się do standardu hoteli 4* to w Grecji musisz celować w 5*. Niestety standard hoteli nie jest porównywalny i możesz byc rozczarowany. Z hoteli 5*, które osobiście sprawdziłam i moge polecić pod każdym względem to Atrium Palace w Kalathos na Rodos Pilot Beach Resort w Georgiopoulis na Krecie Odpowiedz Link Zgłoś
flyr Re: co możecie polecić ? 18.08.09, 19:42 no właśnie tego sie obawiam . Kilka lat temu byłem na Rhodos i standard hotelu mnie nie powalił z nóg . Boje sie że w tym wypadku może być podobnie acz kolwiek 4 razy Egipt , 2 razy turacja jakaś tunezja jeszcze podrodze więc chcę coś zmienić . Dlatego zbieram info i zaczynam częściej zaglądać na to forum niz na egipskie Odpowiedz Link Zgłoś