lusia35 12.07.05, 12:51 Romansowanie przez net, tzn. klikanie czulych slowek, bajerowanie z tlem erotycznym, itd. - to zdrada, czy nie ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
happy_woman Re: Czule slowka 12.07.05, 13:54 ja bede bezwzgledna,nie jest to na pewno ewidentna zdrada,ale jesli ktos majac partnera bawi sie w cos takiego,to cos jest nie tak. zastanawiam sie po co szukac i pisac z kims na necie ,skoro jest sie szczesliwym w zwiazku.chyba ze sprawa wyglada inaczej.ale i tak jesli ktos jest w malrzenstwie i cos takiego robi ,moim zdaniem w sercu zaczyna sie zdrada.wiem co pisze, bo znam przypadki ze wlasnie ludzie romansowali na necie i niestety ich malrzenstwa sa w rozpadzie.takze lepiej z tym uwazac i dac sobie spokoj.pozdr Odpowiedz Link
himera24 Re: Czule slowka 12.07.05, 16:00 happy_woman napisała: > ja bede bezwzgledna,nie jest to na pewno ewidentna zdrada,ale jesli ktos majac > partnera bawi sie w cos takiego,to cos jest nie tak. zastanawiam sie po co > szukac i pisac z kims na necie ,skoro jest sie szczesliwym w zwiazku.chyba ze > sprawa wyglada inaczej. ja kiedys duzo pisalam na necie, ale z gory mowilam ze mam chlopaka i po prostu gadalam z ludzmi o bzdurach. zreszta w wiekszosci jak to powiedzialam faceci tracili chec do gadania z czasem przejadlo mi sie gg, tlen, icq i te inne programy lacznosci miedzykontynentalnej i przerzucilam sie na usenet Odpowiedz Link
cuski Re: Czule slowka 13.07.05, 02:00 Nie widze nic zlego w klikaniu (czat, gg, itp.) pod warunkiem, ze nie przekracza sie pewnej bardzo, bardzo intymnej granicy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
himera24 Re: Czule slowka 12.07.05, 15:58 lusia35 napisała: > Romansowanie przez net, tzn. klikanie czulych slowek, bajerowanie z tlem > erotycznym, itd. - to zdrada, czy nie ? jesli to ty bajerujesz przez net, postaw sie w sytuacij swego partnera, czy jakby on romansowal i pisal czule slowka to czy uznalabys to za zdrade? Odpowiedz Link
m4verick Re: Czule slowka 13.07.05, 03:20 > Romansowanie przez net, tzn. klikanie czulych slowek, bajerowanie z tlem > erotycznym co to jest tlen erotyczny? Odpowiedz Link
m4verick Re: Czule slowka 13.07.05, 03:21 aa chodzi o tlo erotyczne hehe piszcie ze chodzi o erotomanow gawedziarzy. Odpowiedz Link
cuski Re: Czule slowka 13.07.05, 03:29 Moze tlen erotyczny, to cos w formie eteru wydzielajacego sie podczas wspolnego swiergolenia, he he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link