Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      fioletowy

fioletowy

(66 wyników)
    • Chodzi o kolekcję tegoroczną. Czy któraś z Was zakupiła i już są sprawdzone, w śniegu to może nie za bardzo ale może chociaż w kałużach? Czy nie przemakają i nie traci koloru ten fioletowy nubuk a czubkach? Zastanawiam się czy nie kupić na przyszły rok dla mojej 6 latki czy raczej polować na Ecco, chociaż w tak atrakcyjnej cenie to nigdzie nie kupię.
    • Zapinana na pasek. Nauszniki na uszach. Orientuje sie ktos?
    • Chodzi o slynne juz w tym sezonie, wyicione ze sklepow spodnie z odblaskowym paskiem - poszukuje 122, bede wdzieczna za pomoc w zakupie, pokryje wszystkie koszty.
    • dziewczyny - szukam spodni od kombinezonu H&M z szelkami fioletowe z tego rocznej kolekcji. Mam kurtke w kratke ale spodni nigdzie nie ma w Warszawie rozm. 110. Byłabym ogromnie wdzięczna gdyby któraś z forumowiczek mi pomogła.
    • Chodzi mi o malutką, zgrabną przewieszaną przez ramię na sznureczku, pasującą do letnich sukienek. Wydawało mi się, że w H&M były takie beżowo-filetowe, ale chyba kolory mi się pomyliły: images31.fotosik.pl/451/6163d4ce2a9b6115med.jpg
    • A może sobie coś wymysliłam i nie ma takich? Ostatnio nie jeździłam po marketach z powodu choroby, więc kompletnie nie orientuję się czy takie lampki w ogóle produkują...
    • z działu dla najstarszych dziewczynek kurtka fioletowa, z kapturem, dłuższa, cena 109,90zł rozmiar 9-10 lat 140 cm takie same kurtki są tez czarne moze gdzies jeszcze są??????????
    • ile kosztują, jaka jakość. uzywam Pampersów nr 3, i pewnie przejde juz na 4. czy taka rozmiarówka jest tez w Tesco? po ile sztuk w opakowaniu? w nr 3 i 4? musze wysłać męza po pieluchy tylko potrzebuje wiedzieć coś wiecej o tych Tesco. opłacają sie? napiszcie coś na ten temat. dziekuje
    • Te ze strony h&m, są czarne i fioletowe.
    • Co sądzicie o pieluchach z Tesco (opakowanie fioletowe)Unisex, czy ktoś je używa i jakie macie zdanie...
    • -- Dużo czytałam na forum o tych pieluszkach. W jakim są rozmiarze(te fioletowe) , bo nie wiem czy mam jechać do Tesco czy nie?0 Ja potrzebuję takie od 10 kg. Mamy piszą o nich same pozytywy musze sprawdzić czy faktycznie tak jest. Agnieszka
    • czym sie róznią te butki: 1) www.ecco.com/pl-PL/Ecco/Kids/Infants%20Collection/750051-55777?i=8 2) www.ecco.com/pl-PL/Ecco/Kids/Infants%20Collection/750011-55778?i=5 Który rodzaj lepszy dla 2 -letniej baardzo żywej dziewczynki? chce jej kupic tylko 1 pare butów na jesień . mam nadzieje ze to starczy. prosze o pomoc :)
    • Tak mniej więcej ile kosztują i ile sztuk w paczce??
    • Chodzi konkretnie o to czy do żółtego płaszczyka beda pasowac fioletowe buty i czapka?
    • Witam, że jest to może nie odpowiednie forum ale może mi pomozecie otóż potrzebuję kupić mężowi pod choinkę sweterek w kolorze jasny fiolet. Nigdzie nie mogę znaleźć może ktoś widział i mi podpowie. Z góry dziękuję
    • Co sądzicie o pieluchach w opakowaniu fioletowym z Tesco (unisex), czy ktoś je używa i czy są OK, jakie Wasze zdanie...
    • Mogą być fioletowe, granatowe, rozm. 33, 34 do 150zł. Widziałyście gdzieś?
    • jak się prezentuje, czy dostanę ją w Złotych Tarasach, bo chyba przed świętami nie zdąży dotrzeć z Anglii.
    • Kupuję pieluszki dla 3 letniego synka, tylko na noc. Dlatego wybieram z tych tańszych wersji. Rossman był ok, ale trochę za grube mi się wydawały, Dada z Biedronki też mogą być, aktualnie kupiła w Lidlu Tujours czy jakoś tak i są całkiem fajne, w miarę cienkie co mnie cieszy. Zastanawiam się jeszcze jakie są te Gaga z Tesco i jeszcze jedne z Tesco tylko zapomniałam nazwy...(jakaś długa była i chyba zielone opakowanie) one chyba zastępują te słynne tescowe fioletowe, które też były ok, a który...
    • hej Kupuje tanie pieluchy (bo sa nam potrzebne w sumei juz tylko sporadycznie, na noc itp.) Rossmanowskie byly zawsze ok (babydreeam, i rossman). Wczoraj wyslalam meza, i przyniosl jakies nowe, niby baby dream,a le neibeiskie opaakowanie, pielych tylko 32! a cena 27zl. Opakowanie jets inne, niebieskie z zyrafa. Czy moj maz sie pomylil? Czy cos sie zmienilo????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna