Forum eDziecko edziecko Niemowlę
ZMIEŃ
      forum

forum

(1620 wyników)
    • Mam niemowlaka "drzyka" i kochanego dwulatka w fazie "wszystko jest moje" i słowo "mama" co pół minuty i jestem u kresu. Moje emocje oscylują w okolicy "nigdy nie pokocham swojego najmłodszego dziecka" (mam czworo dzieci) i "weźcie go ode mnie". Czy jest jakieś forum , na którym bez bólu i ostracyzmu będę mogła wyjawić swoje uczucia, wylać kubeł żalu i dostać w odpowiedzi wsparcie i dobre słowo ?
    • Okazuje sie, że mój synek od dawna cierpi na grzybice, która teraz przybrała na sile i maluch ma zainfekowane drogi oddechowe i przewód pokarmowy. Gdyby od początku był właściwie zdiagnozowania nie było by to tak rozległe. Tylu lekarzy go badało, specjalistów!!! I nic tylko alergie wmawiali!!! Teraz moje dziecko z trudem oddycha, bardzo proszę o kontakt do osoby która miała z tym doczynienia, bądź jakimś życzliwym lekarzem bo nie wiem czy pakować sie i jechać na szpital.
    • Coraz bardziej mnie to przeraża.Zrozumiałe są dla mnie wątki o chustach, o ząbkach, kupkach, jadłospisach, kosmetykach, ubraniach itd. bo po to jest forum,ale nie potrafię pojąć że są matki, które w sytuacji gdy ich dzieci mają niepokojące objawy zamiast iść do lekarza szukają porad na forum.Jestem porażona nieodpowiedzialnością, kobiet które sprawują opiekę nad bezbronnymi ludźmi.
    • Wyczytałam w starych wątkach, że gdzieś jest(a może było?) forum na temat rehabilitacji, ale nie mogę tego znaleźć. Jest takie forum?
    • mam takie pytanko... chcialem sie zapisac na forum pazdzernikowki 2008... ale moje zglszenie zostalo odrzucone..bez podania przyczyny... no coz..przykre to troche..ale nic nie zrobie.
    • ...Dlaczego w regulaminie nie ma wzmianki o sygnaturkach? Notorycznie widzę upomnienia i zastanawia mnie do czego się one odnoszą ? I proszę o podanie dopuszczalnej wielkości sygnaturki na tym forum w pixelach, gdyż mówienie 4 linijki jest bezsensowne i może być różnie interpretowane np. w zależności od osobistych ustawień użytkownika. Pozdrawiam.
    • dziewczyny zaraz zostane mama poraz kolejny i napewno bede czesto zgladac na te forum bo pamietam ze przy 1 dziecku bardzo mi pomoglo. ale mozecie moze mi podac link do forum jakiegos starszego, chyba starsze dzieci, albo maluchy? nie wiem dokladnie ale pamietam ze istnieje jakies forum gdzie mozna sie spytac o prade dla 3 latka i wiecej jezelli znacie takie fora podajcie link prosze
    • chodze po roznych forach i lubie poczytac opinie innych na rozne tematy. I na co się tatknelam?? o prosze forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=49416&w=84564273&a=84564273 Nie bardzo wiem po co chodzic po forach dla matek, skoro nie chce sie miec dziecka z wyboru, po co ten sarkazm zloslwosc i drwina? po co przychodzi tu ta dziwna osoba i sie wysmiewa? Przeczytalam kilka tamtejszych watkow i odnosze wrazenie ze te kobiety sa jakies nieszczesliwe..jedna przed druga chca udowadniac sobie ...
    • Ponieważ w najbliższych dniach zostanę pierwszy raz mamą to pytanie spędza mi sen z powiek :D. Oczywiście są fora rówieśnicy i tam sobie siedzę, bo jednak wsparcie dziewczyn i czytanie o takich samych problemach i bycie na tym samym etapie pomaga. Jednak opieka nad dzieckiem zaraz po przyjściu do domu jest inna niż nad dzieckiem, które ma już miesiąc. Tutaj tematy o noworodkach się gubią w gąszczu innych zapytań dotyczących niemowląt.
    • Krzys skończył dzis o 3. 07 roczek, tak więc żegnam was już czas... Życze Waszym pociechom zdrówka, radości i szczęśliwych rodziców. Nie planuje już dzidziusia ( mam już dwóch chlopaków 7 lat i 1 rok ) więc może zawitam tu jak zostanę babcią.:-) PAPA
    • Mamy dzieci urodzonych - marzec 2007 . W zwiazku z tym , ze nas usunieto z tego forum , piszmy na forum rowiesnicy . Bedziemy sie wspierac i opowiadac o postepach naszych dzieci . Bo tak jest , ze codziennie mamy duzo pytan . Moze tam bedzie nasze miejsce . Pozdrawiam .
    • link do niego w sygnaturce, forum dopiero co powstało, ale myślę że szybko nabierze rozpędu i będzie super! jest tam już kilka bardzo fajnych babek, jeśli macie ochotę - piszcie zgłoszenia! :)
    • Chciałam poruszyc pewien wątek który chodzi mi po głowie od dłuzszego czasu.Jestem młoda mamą i nie raz.korzystałam z forum.Bardzo mnie zraża traktowanie przez niektóre panie .Ktoś pyta a w odpowiedzi dostaje:"te pytania juz były poruszane...",albo" ...poszukaj w wyszukiwarce....." albo inne tego typu i podawanie tylko stron z wykrzyknikiem.Przeciez mozna podac stronkę, ale i po ludzku podpowiedziec tym co szukaja pomocy.Jak bedziemy sie tylko uciekac do podawania stronek to po co...
    • Moja mala ma 14 miesiecy, coraz mniej tu znajduje dla siebie tematow, powinnam sie juz chyba gdzies przeniesc- tylko gdzie? Forum regionalne to troche malo...
    • /forum/71,1.html?f=43947
    • Pomóż stworzyć nowe forum. Zapraszam na forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43124
    • Nie moge znalezc :( Dajcie link,prosze.
    • Witam, Jestem mamą 5 -miesięcznego chłopca i często odwiedzam to forum w poszukiwaniu odpowiedzi na nurtujące mnie problemy , często też piszę. Ale ostatnio czuję niesmak czytając np. wątek: Problem z odkładaniem malucha. Język niektórych użytkowników jest agresywny, naładowany negatywnymi emocjami, wzajemnie wytykacie sobie błędy, tylko po co? Czy jest jakiś konkurs na tym forum, kto jest bardziej wyszczekany? Chyba nie temu służy to miejsce, więc weźcie na luz i piszcie na temat:)
    • No wlasnie - jest! Nie chodzi mi o posty lipcowej, boo boo czy niejakiej monikialeksandry. Chodzi o to, ze post dziewczyny, ktora napisala do matki z dylematem KP czy MM ze na butli bedzie szczesliwsza Post ten zostal usuniety za zlamanie regulaminu. Nie sa natomiast usuwane posty ktore obrazaja innych. Co jest grane szanowe panie moderatorki?
    • ok. moj maly co prawda ma "dopiero" 11 miesiecy..a nie roczek, ale coz..rzeczy typu chodziki, brak snu w nocy i takie tam..juz raczej nas nie dotycza. Dlatego zdecydowalem sie przeniesc na "male dziecko"... w sumei 1 miesiac nierobi roznicy.:) trzamjcie sie i dzieki wszytskim mamom za pomoc i dobre rady!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna