gdzie

(436 wyników)
  • Gdzie trzecia palma ? Panie Norbercie nie zawiedź nas i postaw ją przed wakacjami.
  • Jak ktoś wie, bardzo proszę o pomoc. Słyszałem, że najbliżej Tarnobrzega, gdzieś w Stalowej Woli, ale nie wiem, gdzie? Pomóżcie!
  • Witam, Gdzie w Tarnobrzegu można kupić płyty meblowe (wiórowe okleinowane)?
  • J/W
  • Kilka razy w roku mam ochotę połowić, byłem w PZW okazuje się, że opłata za kartę to 200zł (miałem dłuższą przerwę w wędkowaniu a wydawanie takiej kwoty za kilka razy nad wodą to przesada). Gdzie można połowić (wody stojące) bez wnoszenia bandyckich opłat do PZW? Czy można na tych bajorach w Jeziórku?
  • Witam! Chciałabym zapytać gdzie mogę kupić blachę na altankę trapezową o wymiarach 3,7x4,7? prosze o pomoc ;)
  • gdzie ci mezczyzni prawdziwi tacy NIE MA NIE MA NIE MA
  • Jak w temacie. Niestety nagle przybrałam na wadze po zabiegu i lekach i szukam czegos na siebie w Tarnobrzegu ale nie bardzo wiem obecnie gdzie. jestem młoda a nie chce miec rzeczy tylko z ciuchlandu. Może ktoś mi poradzi???
  • Gdzie na ryby! Może ktoś podpowie gdzie można w okolicy tbg miło spędzić czas z wedką..
  • Prosze mi podpowiedziec gdzie mozna zbindowac dokumenty w naszym miescie? dzieki Misiek
  • gdzie kupić sok z buraka czerwonego ? ćwikłowego, wiem że to popularny napój osób z białaczką bo poprawia produkcję krwi itp, wtajemniczeni pewnie wiedzą o co chodzi
  • gdzie można fajnie spędzić sylwestra.
  • witam :-) Gdzie jest prywatny gabinet? Dokładnie, nie znam ulic. Ile kosztuje konsultacja i dobór soczewek? ile się czeka? Następnie, gdzie najtańsze kupię na astygmatyzm i krótkowzrocznosc dość poważna. Może jakieś strony w sieci? I przybliżone kwoty? Chodzi najlepiej o miesięczne . To ważne pytanie proszę o pomoc
  • gdzie w Tarnobrzegu lub okolicy można zrobić badanie nasienia?
  • Gdzie wydrukuję katalogi kolorowe, formatu mniej więcej jak zeszyt, czyli A5, zszywane w małych ilościach? Najlepiej w Tbg lub okolicach? Nie chcę korzystać z drukarni internetowych, ponieważ wolałbym wydrukować najpierw próbę i zobaczyć czy wszystko ok.
  • Ewentualnie w Sandomierzu. W Sandomierzu ten sklep co kupowałem zlikwidowali i podobno do Tarnobrzega przenieśli.
  • schował się do szafy?
  • Gdzie w Tarnobrzegu można napełnić toner do drukarki. Laserówka, mono. Toner startowy Brother, więc dobrze by było gdybym reseter dokupić do niego mógł od razu, ale bez resetera też sobie poradzę :) Jest w mieście ktoś kto ma o tym pojęcie i uzupełnia w miarę tanio? Ewentualnie gdzie szukać taniego zamiennika?
  • mam depresję muszę coś ze sobą zrobic gdzie najlepiej iśc? czy do psychologa czy psychiatry? czy potrzeba mi skierowanie? kto gdzie przyjmuje? pewnie będziecie mnie wyszydzac ale ja juz naprawdę muszę coś z tym zrobic bo moja rodzina ....
  • Witam! Chciałabym uzyskać informacje, gdzie najefektowniej można się nauczyć języka francuskiego w Tarnobrzegu od podstaw? I jakie są to koszta? Dziękuję za odpowiedzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się