Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      gdzie

gdzie

(1810 wyników)
    • Pytanie czy nie wiecie gdzie znajdę jakieś fajne legginsy? Nie chodzi mi również o takie zwyczajne jak ma Gatta czy Calzedonia, ale trochę "odjechane" np.: ze wstawkami z naturalnej skóry, poniżej przykład: www.zeberka.pl/art.php?id=11572 te łaty mogą być skośne, podłużne itp.
    • Przetrząsnęłam dziś masę stron w poszukiwaniu jakiegoś sensownego płaskiego obuwia na zimę. Na większości dominują kozaki. I chętnie bym się w takie zaopatrzyła, ale niestety zawsze jak jakieś przymierzałam okazywało się, że mam problem z wciśnięciem ich na swoją łydkę. Jeśli wiecie gdzie można dostać jakieś szersze kozaki, to proszę o info, bo w większości sklepów raczej standardowe rozmiary, a robienie na zamówienie niespecjalnie mi się uśmiecha.
    • Niebawem wybieram się do Barcelony i chciałabym przy okazji kupić parę rzeczy. Napiszcie gdzie udać się po oryginalną torebkę np.Prady , gdzie po ciuchy , co warto kupić?
    • cześć dziewczyny, widziałam w tym roku na ulicy dwie dziewczyny w skórzanych sandałkach tzw jezuskach (załączam foto), ale zabrakło mi odwagi by zapytać gdzie je kupiły. wiecie gdzie można kupić? najlepiej w Poznaniu? : ) [img]https://szafa.pl/c2607521-jezuski-skorzane-rozm-38-nowe-przesylka-gratis.html[/img]
    • Gdzie dostanę długą spódnicę dzianinową? Najchętniej mieszanka wełny, wiskozy, poliamidu... Spódnica długa, raczej dopasowana, w neutralnym kolorze. Czy któraś gdzieś widziała? Bo mam wrażenie, że to towar deficytowy...
    • Dziewczyny, czy znacie jakies strony internetowe po polsku, gdzie mozna kupic fajnie ciuchy? Znalazlam kakifashion.com ale jest tylko po wlosku :( Znam tez yoox.com, ale ceny sa zaporowe :((((
    • Poszukuję czarnej bądź grafitowej sukienki z jednym odkrytym ramieniem :) bez żadnych kokard marszczen !!! długośc przed kolanko alebo do kolanka:) gdzie taka mozna dostać? acha i ten drugi rękaw moze być długi albo 3/4 dziękuję za podpowiedzi :)
    • Mam problem z kupnem butów dla siebie. Noszę 35 a większość sklepów zaczyna damską rozmiarówkę od 36. Niektóre (Venezia, Aldo) rzucają pojedyncze sztuki w rozmiarze 35 ale naprawdę trudno nazwać to wyborem. Stlistyka Ryłko też nie bardzo mi się podoba. Idzie wiosna, zaczęłam się już rozglądać za nowymi kolekcjami aby złapać małe rozmiary... ale wszędzie 36 i wyżej. Gdzie się udać? Gdzie szukać 35'tek?
    • Hej! Gdzie w Łodzi są najlepsze sklepy odzieżowe?? Postanowiłam się wybrać na zakupowe szaleństwo właśnie tam :) słyszałam, że w Łodzi można kupić coś oryginalnego i czasem za małe pieniądze. Możecie coś polecić. Tylko Piotrkowska czy gdzieś dalej? Nie chodzi mi o galerie handlowe w tym sieciowe sklepy - zara, h&m itd. Ciekawe czy w ten weekend butiki będą czynne jak zwykle. Będę wdzięczna za info !!! Z góry dzięki.
    • Zadaję Wam to pytanie, bo lekko sie załamałam wchodząc dzisiaj do Empiku i przegladając półkę z kobiecą prasą zagraniczną. Bardzo chciałam kupić wrześniowe wydanie Vogue US, ale jak zobaczyłam empikową cenę 99 PLN, to sie lekko wkurzyłam i nie kupiłam. Ktoś chyba lekko sie przegrzał proponując taką cenę. Ja rozumiem, że w Polsce to nigdy nie będzie równowartość tych amerykańskich 4,9 USD, ale żeby podbijać cenę tak, żeby wynosiła w Polsce prawie 40 USD, to chyba przesada. Czy znacie jakie...
    • Czy ktos z Was wie gdzie można nabyć przez internet oryginalną torebke Prady , szukam modelu Saffiano.Prada.com nie wysyła do PL, znalazłam trzy amerykanskie sklepy gdzie jest dostępna ale odechciało mi sie zakupu ponieważ trzeba tam zapłacić cenę torebki + około 1200 zł samego cła, co mi sie wogóle nie opłaca. Szukam jakies sklepu internetowego w Europie, pomóżcie.
    • Brzmi może średnio ciekawie ale od kiedy zobaczyłam ją dziś na dziewczynie mijanej na ulicy, nie mogę przestać o niej myśleć :) Na długim, brązowym pasku, czarna, z naszywką czy czymsiś z głową buldoga właśnie... Marzy mi się, że ją odnajdę i zakupię i będziemy razem aż mi się inna nie spodoba. A będzie to niekrótko bo jak sobie jakąś torbę ulubię to potrafię ją nosić sezonami. Na okrągło. Do wszystkiego ;) Pomóżcie!
    • Hej babki! Mam ostatnio fazę na spodnie, które są do łydek jak rurki, a wyżej nieco luźniejsze. Potrzebuję takie jeansy. Ale- nigdzie nie mogę takich znaleźć! Mogą być na allegro, tam też szukałam, ale bez zadowalających efektów. No i- żeby była w miarę rozsądna cena ;) Wiecie co-gdzie-jak?
    • Na początek zastrzeżenie: sama odnoszę wrażenie, że pytanie brzmi prowokacyjnie i robi wrażenie wygłupu - jednak pytam całkowicie na poważnie. Jak nie raz wspominałam, jestem tęga, jestem alergiczką (unikam jak ognia włókien nieroślinnych), ponadto jestem kobietą zbuntowaną, więc seksowne majteczki są mi doskonale zbędne, a nawet budziłyby we mnie wrogie odczucia. Gdzie szukać takich typowych, "babciowatych", "barchanowych" gaci? Maksymalnie zabudowanych, ale bez nogaweczek, od pasa do pachw...
    • Dziewczyny, zrobiłam porządki w szafie i chcę sprzedac ładne ciuchy, swoje i dziecka, w których już nie chodzę. Gdzie to zrobić w wawie?
    • Dziewczyny, proszę o pomoc! Gdzie znajdę podobną bluzkę do tych: Generalnie bluzka ma być: 1. bez rękawów, ewentualnie z krótkim rękawem. 2. duży dekolt mile widziany, ale niekonieczny. 3. w kolorze: pomarańczowym, różowym, fioletowym lub miętowym (może być odcień pastelowy, ale też bardziej żywy). 4. ma mieć elementy koronkowe lub jakieś inne udziwnienia (jak np. te rękawy w bluzce Muchy). Chodzi o to, by nie była takim najzwyklejszym topem. 5. dobrze by było gdyby nie miała mod...
    • gdzie kupię taką kurtkę w rozm. 44? ta ze zdjęcia firmy Promod, ale 42 jest za mała :-( img17.allegroimg.pl/photos/oryginal/12/65/28/91/1265289123 img17.allegroimg.pl/photos/oryginal/12/65/28/91/1265289123_1
    • porządnie ocieplone? Moje obecne są gładkie, z wzorkiem wokół mankietu, takie mi się podobają, ale nie ma ich już tam, gdzie je kupiłam. Na metce jest informacja "rozmiar 8", ale licho wie, co to za rozmiarówka. W grę wchodzą sklepy stacjonarne w Warszawie, bo rękawiczki wolałabym mierzyć. Sama skóra, z niczym nie łączona. Ktoś wie? Za wszelkie podpowiedzi szczerze wdzięczna Metresa
    • Pomocy. Gdzie szukać fajnych swetrów? Takich 'wycackanych', udziwnionych, chętnie jakieś formy typu długaśne rękawy, ale już samego swetra (tej części na tors) prawie nie ma, a jednocześnie ma golf. Do tego miło by było, gdyby były dobrej jakości, a ich cena oscylowała wokół 150 euro maksymalnie. Przeglądałam Pakamerę, Etsy, ale jakoś rękodzieła idą bardziej w stronę folkowego fiu-bździu, niż dziwnych krojów. Być może szukam jednorożca, ale gdyby jednak nie... to będę wdzięczna za podpowi...
    • najnowsze nabytki? osobiście najchetniej wybieram małe (np. z włoskim obuwiem)butiki, gdzie mają po rozmiarówce i oryginalne, dobrej jakości buty. no i mam gwarancję, ze pół miasta nie będzie w tym chodzić. z allegro bym się bała, chyba że gdzieś już zmierzone, na pewno nie kupię w h&m albo innym odziezowym, co to buty robi jako dodatki. chyba ze japonki... nie lubię też gino rossi i nico. apia i venezia czy jakies ryłko są trochę duże więc znowu ryzyko ze pełno osób bedzie je m...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się