-
Właśnie,moja córka 12 lat 152 cm i 30 kg,do tej pory większość z H&M i Zary jakoś pasowała ale teraz zrobiłam z h&m online i prawie wszystko za szerokie,a nie mogę kupić rozmiar mniejsze bo będą za krótkie rzeczy....moja córka nie lubi takich luźnych rzeczy tylko dopasowane i już sama nie wiem gdzie kupować...
-
Gdzie teraz aktualnie jest promocja na pampersy nr 4+ lub 5? Skuszona reklamą Superfarm kupiłam tą "nowość" i młody ma pupsko odparzone.
-
Witam.
Szukam sukienki na wesele. Gdzie znajdę kieckę w takim stylu jak ta poniżej? Może ktoś gdzieś widział. Kolor nie musi być czerwony-chodzi mi bardziej o fason.
[img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/kj/se/f3fl/DpiDAWxA8Dt68zMqEX.jpg[/img]
Ta jest Solar, ale z zeszłego sezonu-trochę się zagapiłam (chociaż w sklepach jej nie widziałam). ;-(
-
Chciałam kupić sobie zimowe szorty, takie do grubych rajstop, coś w ten deseń
allegro.pl/sexy-krotkie-czarne-szorty-spodenki-czern-40-l-i2830054134.html
ale wolałabym stacjonarnie.
Kojarzycie, gdzie mogą być?
Byłam w Reserved, Orsay, Camaieu i nic..
W Promod był jeden model, ale jakoś bez przekonania...
Te z All b.mi się podobają, ale boję się wziąć bez mierzenia....
-
Witam,
Mam pytanie, czy wiecie gdzie można kupić fajne narzuty dla dziewczynki 9l. wymiary ok.160/220. cena tak do 160 zł. Motyw przewodni konie :) ew. psy/koty
z góry dzięki za pomoc
-
witam
jak w temacie. gdzie kupie we Wrocławiu ozdoby na tort np jakieś zwierzaki/kwiatki/listki/biedronki z masy cukrowej/marcepana itp, barwniki spożywcze, lukier plastyczny, różne posypki i inne ozdoby na tort ? Interesują mnie tylko zakupy stacjonarne. allegro i inne wirtualne sklepy odpadaja
pozdrawiam
-
Wiecie, coś w stylu crocs, ale nieoryginalne, chłopięce rozmiar ok 29.
Syn ma skórzane sandałki, ale bardzo pozazdrościł koledze piankowych butów i mu podkrada. W Pepco są, ale czarne, a takich nie chcę. W obuwniczych byłam, ale jakieś takie całkiem zdezelowane i powyginane mi się wydały.
Może w jakimś supermarkecie będą. Gdzie szukać?
-
Najchętniej na Mokotowie lub Ursynowie.
I czy w ogóle warto sobie zawracać głowę sandałkami tej firmy? Czy mają elastyczną podeszwę i są miękkie?
-
Mam pytanie, ogladam kiedys program w ktorym bylo pozakazne duzo hal targowych ze stoiskami
chyba gdzies poza centrum miasta ale oczywiscie nie zapisalam gdzie to jest.
Moze znacie takie miejsce w Łodzi czy jej okolicach?
-
Dziewczyny jak w temacie szukam gdzie mogę najtaniej kupić kolejke Lego duplo model 10508 - moze wiecie gdzie sa jakieś promocje, rabaty - tak by wyszło poniżej 400zł? Będe wdzięczna za każde info bo synek ma teraz urodziny i wymarzył sobie taka kolejkę. Z góry dziekuje za odp.
-
Po dokonaniu zwrotu towaru zwrócili mi ponoć pieniądze na konto klienta w Tchibo, ale gdzie to mogę sprwdzić, nie widzę nigdzie takiej opcji?!
-
W sobotę wybieram się do większego miasta, z zamiarem obłowienia się na wyprzedażach... właśnie planuję sobie dokładnie czas, gdyż mam tylko na to pare godzin, więc proszę, napiszcie, gdzie lepiej uderzyć?
-
Witam, chciałabym zrobić fotoksiążki i kalendarze na prezent. Do tej pory robiłam w Fotojokerze i byłam bardzo zadowolona. Ale jest tam dość drogo, więc mam pytanie, czy macie jakieś sprawdzone miejsca, gdzie można je wykonać taniej? W Empiku teraz jest promo, ale ich szablony są dla mnie za pstrokate:/
Z góry dziękuję za info.
-
Może wiecie, gdzie we Wrocławiu dostanę skrzydła anioła.
W H&M kiepskie, w Auchan wszystkie połamane, w Tesco tylko wróżkowe.....
Pomocy-jasełka w poniedziałek:)
-
dla dziecka 3l.?
na jaselka :)
-
Mam pytanie gdzie aktualnie warto zajrzeć, jakie sklepy mają naprawdę sensowne obniżki a nie tylko udawane. Szukam niegrubej przejściowej kurtki dla mnie r.42 . dla dzieciaków ubrania wszelakie młody r.98/104 (jakieś fajne lekko ocieplane spodnie by się przydały na wiosnę) i dla córy r.128-134 - dla niej kurtki na następny sezon by się przydały i wiosenna. Warto gdzieś podjechać? mam kawał drogi do wszelkich sieciówek i całkiem w ciemno kiepsko mi jechać. czasu niestety też mam bardzo niewie...
-
no własnie gdzie kupie? najlepiej gdzieś blisko centrum krakowa, poradzcie prosze
-
Zamówienie do Mikołaja - Pistolety, wyrzutnie Nerf. Więc może ktoś widział promocje, gdzie najtaniej?
-
Chcialam sie zapytac o sklepy Next. Czy sa w Polsce? Jesli tak to czy ceny sa duzo wyzsze niz w tych sklepach za granica? Jesli sa drozsze to gdzie najlepiej kupowac ubranka?Na stronie czy przez kogos znajomego ktory mieszka w danym Panstwie?
Bardzo prosze o informacje
-
Ostatnio pochłaniają coraz wiecej książek i obawiam sie o bankructwo :) gdzie są fajne promocje na książki ? Dzięki z góry za odp.