-
Pytanie jak w temacie. Może ktoś wie gdzie w Cnowie można kupić lampę solną? Z góry dzięki za pomoc.
-
Gdzie w Ciechanowie można kupić świeży wyciskany przy kliencie sok z owoców?
-
Czy jest gdzieś w okolicach Ciechanowa możliwość pogrania w squasha ?
-
gdzie w ciechanowie kupie naklejkie dla osoby niepełnosprawnej
-
Czy ktoś orientuje się gdzie mogę zrobić badania, do kogo udać się na diagnozę celiakli i mukowiscydozy? Czy w Ciechanowie można wykonać gdzieś badania z krwi?
-
Gdzie parkować? wszędzie szlabany albo płatne.
-
Witam,
gdzie w Ciechanowie lub okolicy jest firma, która zajmuje się wystrojem okien. Konkretnie chodzi mi o uszycie firany i zasłony do salonu. wzór już mam wybrany chciałabym tylko dopasować odpowiedni kolor i kwestia uszycia.
Proszę o namiary.
-
Witam, gdzie w ogóle w Ciechanowie można zdjąć sim-loca? Są jeszcze takie punkty, jeśli tak to gdzie i który polecacie, jeśli chodzi o przystępność cenową za taką usługę?
-
jak w temacie, gdzie w okolicy Ciechanowa udać się na naukę jazdy konnej z dzieckiem
jakie warunki, ceny itp
podpowiedzcie coś plis
-
wiem, że było podobne pytanie, ale tak dla odświeżenia - gdzie jest dobra szkoła jazdy/instruktor w Ciechanowie, gdzie warto iść - najlepiej niedaleko pkp? jak ze zdawalnością?
-
gdzie mogą pojśc potańczyć w ciechanowie osoby w wieku 30 lat, coby się im gimnazjaliści i licealiści nie plątali pod nogami? no... i żeby tam mozna było partnera w stosownym wieku wyczaic.. do tanca , oczywiście.. ;)
-
zna ktoś jakąś pływalnię możliwie blisko gdzie są takie zajęcia?
-
tylko błagam, nie piszcie o Starej leżakowni, bo co jak co, ale potańczyć tam mogą tylko ci, którym muzyka w tańcu nie przeszkadza..: ) dobór kawałków przez DJ-a jest tak monotonny, tak mało urozmaicony, ze na trzeźwo tańczyć dłużej niż pół godziny jest po prostu nudno :(
A plan jest taki, ze w kilka osób chcielibyśmy się gdzieś wyrwać w ten weekend, tak, żeby można było potańczyć, to przede wszystkim. I stąd moje pytanie: gdzie możemy pójśc? Słyszałam o jakimś nowym klubie na Placu Kościus...
-
Gdzie w Ciechanowie mozna wypełnic usta kwasem hialuronowym? Prosze o podawanie adresu i orientacyjnych cen :)
-
Jak w temacie. Obleciałem już kilka sklepów w Ciechanowie i nigdzie nie mają piwa Ciechan Lagerowe,które niedawno miało swoją premierę. Wszędzie tylko Ciechan Wyborny,albo Miodowy,a o inne gatunki coraz ciężej. Może ktoś pił już te piwko i wie gdzie na dzień dzisiejszy można je nabyć. Z góry dziękuję za ewentualną odpowiedź.
-
Gdzie w naszym mieście można kupić fajną i dobrą jakościowo czapeczkę z prosty daszkiem?? Chodzi mi o coś lepszego jakościowo niż można dostać na bazarku lub w Benaresie
-
Pilnie na jutro rano potrzebuje alkomat jakis lepszy. Czy ktos wie gdzie w Ciechanowie moge kupić?
-
carlsberg gdzie jest ?
chodzi mi o biura w Ciechanowie itp
z góry dzięki :d
-
Mam wysoką średnią ocen i kończę studia w związku z tym zastanawiam się gdzie dają najwięcej zarobić zdolnemu absolwentowi? Proszę o rady.Nadmienię że mogę dorobić do wykształcenia odpowiedni kurs lub profil.
-
Witam, w związku z tym, że mam analogową telefwizję kablową UPC przez co nie będę mógł wykupić walki chcę się dowiedzieć czy gdzieś w Ciechanowie w którymś z barów-lokali będzie można SPOKOJNIE przy piwku obejrzeć walkę stulecia?