gdzie

(796 wyników)
  • Poszukuje pomocy w wyborze miejsca na wczasy dla mojej rodziny. Jedziemy z drugiego końca Polski. Chcemy mieć pewność, że dobrze trafimy. Potrzebuje namiarów doświadczonych osób na konkretne miejsca, kwartery, pensjonaty, które polecacie dla rodziny z dzieckiem. Jedziemy samochodem więc zależy mi abyśmy w miarę niepogody mogli gdzieś się wybrać. Chciałabym, aby cena za pokój dla nas nie przekroczyła 100 zł i aby w pokoju była łazienka i balkon. Zależy mi także na tym, aby pokoje były czys...
  • 2,5 roku, 1,5 roku i 6 miesiecy-gdzie pojechac nad morze?Musi to byc obiekt z wyzywieniem,duzymi pokojami,z zapleczem typu basen,sala zabawa,duzo przestrzeni.Przede wszystki bardzo blisko plazy. Czekam na propozycje.
  • Chcę zabrać dzieciaki wiosną nad morze na 6-tygodni. Poradźcie do jakiej miejscowości się wybrać. Myślałam o Łebie albo Jarosławcu. Gdzie będzie fajnie i zdrowo? Preferuję wybrzeże środkowe i wschodnie, raczej nie zachodnie. W Jarosławcu jest fajny kompleksc basenów, ale czy dla astmatyka będzie tam równie dobrze co w Łebie?!
  • Witam Czy może ktoś polecić pensjonat, hotel w Bieszczadach, gdzie będzie zorganizowana Wigilia? Wybieramy się z dwójką dzieci ( 2 ,5 i 6 miesięcy) chodzi o miejsce spokojne gdzie będzie można pospacerować, zjeść dobrą kolacje wigilijną. Nie będziemy jeździć na nartach więc stoki w pobliżu nie potrzebne, bardziej jakieś atrakcje dla dzieci. Szukam po internecie ale wolałabym sprawdzone miejsca, gdzie ktoś był i jest zadowolony. Fajnie by było, gdyby nie były to najwyższe półki cenowe. Z gór...
  • Witam. Gdzie pojechać na rodzinny urlop w zimę? Witam, jak w temacie. Gdzie się wybrać na rodzinny urlop z ośmioletnimi czworaczkami? Niestety nie jeździmy na nartach i nikt z naszej rodziny nie za bardzo wykazuje tym sportem zainteresowanie, szukamy jakiegoś ciekawego miejsca w Polsce lub za granicą gdzie można było by ciekawie spędzić czas, było by miło aby obiekt do którego mielibyśmy pojechać organizowałby jakoś czas dla dzieci Pozdrawiam
  • a jakby tak na Boże Narodzenie pojechać gdzieś, gdzie daliby jeść, byłoby gdzie połazić, może pozjeżdżać dla początkujących jak śnieg będzie, i nie zdarli straszliwie? znacie takie miejsce? no i żeby klimatycznie było tj świątecznie :) rodzina z dziećmi,
  • Gdzie najlepiej wysłać dziecko z dziadkami na mazury??? Żeby był fajny ośrodek nad wodą i plac zabaw dla dzieciaków bez muzy głośnej i towarzystwa hałaśliwego???? Może ktoś sprawdził i może polecić takie TAJEMNICZE OGRODY???
  • co polecacie pod kątem małych dzieci? gdzie jest fajnie?
  • w jakim ośrodku? a może są gdzieś ośrodki z basenem, przy stoku, gdzie dziecko do 4 l jest za darmo?
  • Jedziemy z dziećmi do Trójmiasta (trasa autostradą A1). Gdzie stanąć po drodze? Najchętniej jakieś miejsce, gdzie mogłabym nakarmić piersią, byłby przewijak. Znacie takie miejsca?
  • Witam! Będę bardzo wdzięczna za polecenie jakichś miejscowości na tygodniowy pobyt od ok. 7-8 CZERWCA nad morzem z dwulatkiem. Najlepiej środkowe wybrzeże. Chodzi o atrakcje dla dwulatka w razie brzydkiej pogody, np. parki rozrywki, wesołe miasteczka, place zabaw, coś do zwiedzania, itd. Plus zaplecze gastronomiczne, najlepiej stołówki. Nie byłam nigdy nad morzem w czerwcu, więc nie wiem, czy będą już otwarte różne atrakcje. Byliśmy w tamtym roku z dzieckiem w Dębkach i Darłówku i w tym roku...
  • Witam, Planujemy urlop we wrześniu i poszukuje miejsca gdzie można przyjemnie spędzić czas z rocznym maluchem.zależy mi na ośrodku w którym będzie wyżywienie, pokoje tzw. rodzinne i jakieś atrakcje typu plac zabaw.poza tym dobrze by było żeby w bliskiej okolicy były jakieś atrakcje dla dziecka i rodziców :)
  • najlepiej blisko morza, aby było czysto, łazienka w pokoju, nie było wilgoci. No i fajnie by było aby był plac zabaw. Znacie fajne miejsce? a co mozecie powiedziec o plazy i samej miejscowosci? gdzie mozna coś zjeśc aby mi sie dzieci(małe) niezatruły??? mam nadzieje ze mi pomozecie, bo nie wiem juz gdzie jechać nad ten nasz bałtyk
  • Witam Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi. Mieskzam we Wrocławiu gdzie w okolicach (do ok 100km) można pojechac? Nie chodzi nawet o konkretne ofert noclegu, tylko o miejsca, gdzie mozna cos zobaczyc , milo spedzic czas razem z dzieckiem. Będę wdzięczna za podpowiedzi.
  • Witam Gdzie do Wisły na Świeta Wielkanocne?Doradzcie fajny hotel, lub pensjonat, ale warunek że musi się coś dziać dla dzieci. pozdrawiam bea
  • witam, poszukuję miejsca gdzie można wyjechać pod namiot z dwójką dzieci (14 i 3 lata). Z dostępem do wody (starsze lubi łowić ryby), atrakcje dla dzieci... Jest szansa na coś takiego niedaleko W- wy????? Podpowiedzcie z góry dziękuję
  • Nie samymi wakacjami człowiek żyje. Są jeszcze weekendy :) Z resztą jako, że wakacje spędzamy również raczej w Polsce chciałabym zapytać, czy możecie polecić jakieś miejsca gdzie warto wybrać się z dzieciakami. Nie chodzi mi o noclegi - tutaj zawsze można coś wykombinować. Chodzi mi raczej po wskazanie jakiś atrakcji, które warto odwiedzić z pociechami. Osobiście najcenniejsze będą dla mnie wskazówki, które pozwolą nam miło i ciekawie spędzić czas kiedy pogoda nie będzie dopisywać. Mo...
  • Bo my anty-narciarscy jesteśmy ale na sankach z dzieckiem chętnie pośmigamy. Znacie takie miejsce - żeby górki były sankowe. No i gdzie półroczny brat będzie mógł się przespać komfortowo.
  • Witam. Poszukuje bazy wypadowej w Pieninach. Na stanie 6 latka i 4 latek. Trochę zaprawieni w wedrowkach. Wyjazd w połowie maja na jakiś tydzień. Poszukuje wskazówek co do tras, miejsc gdzie z z dziećmi w tym wieku można sie wybrać. No i jaka miejscowość wybrać na bazę. Szczawnica? Jakieś sprawdzone namiary na kwatere o dobrym standardzie. Dziękuje.
  • Witam serdecznie raz jeszcze Pytałam was drogie mamy co zabrać ze sobą nad morze, a teraz chciałam zapytać jakie miejscowości polecacie? Kupilismy fotelik na rower i chcemy nie tylko leżeć na plaży:) ale i aktywne spędzić czas z synkiem - Gdzie są fajne trasy rowerowe,nie chodzi mi oczywiście o wyczynowe:) Międzyzdroje, Świnoujście Łeba, Ustka? Co polecacie? No i żeby było ładnie w oklicy, blisko wszędzie:):)Jedziemy ok 28 czerwca na ok tydzień. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się