-
Jakie żenujące pierdy. Na takim poziomie jak ten dziennikarski materiał i wypowiedzi rozmówców dodam, żeby nie jechać tam gdzie są kanibale.
-
Tam, gdzie pieprz rośnie.
I jeszcze wam zapieprzy...
-
Hej czerwona gawiedź, obserwujcie towarzysze jak wygląda efekt lewackich eksperymentów w Londynie. To jest wynik waszego oszołomstwa, towarzysze od multikulti i wiecznego szczęścia.
-
to nie jest normalny kraj.....:S
-
Kłamstwo powtarzane tysiac razy - staje sie prawda... szukajcie go w studiu
filmowym CIA.
-
A za jakiś czas amerykanie zadadzą pytanie "dlaczego ktoś nam urządził drugi 11 września?".
-
Nie trzeba być zbytnio spostrzegawczym aby zauważyć że w tym kraju właśnie
ci najsłabsi są oszukiwani czyli zaróno samotne dzieci jak i niepelnosprawne ,
następna grupa to renciści. A telewizja trąbi że średnio na święta przeciętna rodzina
wydaje 2000 zł.
-
Jak najbardziej trzeba się domagać przyznania się przez kacapów do łamania procedur i nagłaśniać ten fakt, choć nie to było bezpośrednią przyczyną katastrofy.
Zapluty karzeł -panie Kurski,czy Panu to cos nie przypomina.
-
No i po co ten jątrzący artykuł? Przecież jest PKW i inne sposoby,aby partię rozliczyć. Jeśli wyjdą jakieś nieprawidłowości,to ludzie,którzy tego dokonali będą odpowiadać. W ogóle nie rozumiem o co autorom chodzi. Czyżby biedacy nie zauważyli,że już jest po wyborach? KAŻDA WYDANA ZŁOTÓWKA MUSI BYĆ ROZLICZONA !!!! Był wybrany sztab wyborczy ze swoją taktyką i nikt samodzielnie nie dysponował żadnymi pieniędzmi. Wszystkie decyzje zapadały na sztabie kolegialnie,bo inaczej nie mogło być. Kogo w...
-
Dobrze by bylo, gdyby Pan Jacek "Wyrocznia" Zakowski byl uczciwym dziennikarzem... Ale w dziwnym kraju zyjemy jak sam stwierdzil.
-
To może autorka spytałaby Pawlaka czy poprze te zmiany. Przecie slepe kocie nie jest, żeby nie wiedzieć, ze bez Pawlaka rewolucji sie nie zrobi, Ani w emeryturach, ani w KRUSie.
A skoro to autorka wie, to po co ględzi jak Piekarska na mękach u Napieralskiego.
Nie lepiej te bzdury zostawić Błaszczakowi i Czarneckiemu?
-
ten radny,ponieważ ma racje , wybuduje obok szpitala za WŁASNE pieniądze lub pisowskie potrzebny lokal wielkie dzięki dobroczyńcowi
-
Nareszcie jakiś mocniejszy głos Kościoła. Tak trzymać. Daleko od tamtego czerwonego prl-owego systemu nie jest, tylko ma inna barwe.
Dzisiaj informacje o Lukaszence, wczesniej wywiad pani Fotygi.
Chwała Bogu, ze przynajmniej Kościół się budzi i jest z nami
---
inspiracjademokracja.com/2010/09/27/smutasy-dziennikarskie/
-
No właśnie gdzie się podzieje mój maluch,ja pracuję mój mąż też,a malucha nie mam z kim zostawić,mówią weź nianie,ale niania zabierze całą moją wypłatę,mówią to zwolnij się,to nie nasz problem i już sama nie wiem do kogo mam się udać...Złożyłam wnioski o przyjęci do żłobka w kilku żłobkach i odpowiedz jest brak miejsca,czy to jest rozwiązanie mojego problemu...
-
Może zna ktoś odpowiedź ?
1) Pierwszy cudowny przypadek w życiu Jarosława to zawrotna kariera
jego ojca Rajmunda. Tuż po wojnie żołnierzy AK, rozstrzeliwano,
osadzano w więzieniach, sadzano na nogach od stołka, torturowano, w
najlepszym razie wykluczano z życia społecznego. Tymczasem Rajmund
Kaczyński, żołnierz AK, tuż po wojnie, dostaje od stalinowskiej
władzy wypasiony apartament na Żoliborzu, jak na tamte czasy rzecz
poza zasięgiem zwykłego obywatela, nawet szarego członka P...
-
A ja bym chciał wiedzieć gdzie jest dyktafon Ziobry jak oskarżał Leppera ,
identyczna sytuacja albo jeszcze gorsza bo kilka razy przegrywana i montowana
rozmowa . Prokurator generalny Gwózdz powinien wiedzieć co to są dowody a on
zacierał ślady przestępstwa a mienił się na takiego szlachetnego i uczciwego.
-
pani etyk, cóż to za słownictwo - bzykać; chyba, że pije pani do dość znacznego grona polaków o nazwisku wdzięcznie pobrzmiewającym rzeczonym bzyczeniem - m u c h a
-
Nietykalnosc tych obludnych, skorumpowanych i seksualnie wyposzczonych klaunow przebranych za ksiedzy powoli dobiega konca...przynajmniej w USA i Europie Zachodniej gdzie wladze cywilne z zachowaniem pelnego szacunku dla prawa publicznie sie rozliczaja z instytucjami religijnymi nie czekajac az te zgnija od srodka. Wstrzasajace jest to, ze wspolzycie seksualne z naiwnymi parafiankami albo z tzw. “gospodyniami domowymi” i nawet seminarzystami tym seksualnie sfrustrowanym buhajk...
-
Ja patrzę na to inaczej, dla mnie aferą jest sposób sprawowania
władzy przez ten rząd. Nie jest prawda że afera jest dopiero jak są
zrzuty karne, aferą jest że niekompetentni ludzie niekompetentnie
wykonują swoją pracę czy sprawują urzędy.
Ludzie pozbawieni odpowiedzialności za role jakie pełnią, ludzie bez
elementarnego poczucia przyzwoitości, rzetelności, moralności.
I bardzo proszę wszystkich zwolenników PO, nie pieprzcie że każdy
kto nie jest karany albo nie ma żadnych zarzu...