gdzie

(1133 wyniki)
  • Gdzie na pierożki ?
  • Witam, Poza castorama i obi sa jeszcze jakies sklepy w Walbrzychu, gdzie mozna kupic tapete?
  • gdzie iść na imprezę heeloowinową proszę opolecenie lokalu trza się napić i postraszyć;) tylko bez głupich postów.
  • gdzie są sutobusy ktore tak dumnie pokazywaliście w mediach trzy miesiące temu,na zajezdni na Ludowej ich już dawno niema,czyżby brak środków na pokrycie zamówienia
  • Gdzie w okolicy mogę oddać do regeneracji turbinę najlepiej tak aby sami demontowali i założyli potem. Silnik VAG 1,9 tdi 90 KM (1Z) Autko trochę za dużo oleju spożywa i na wyższych obrotach kopci na jasno
  • jestem w miare szczupla ale mam duzy biust i nie moge nigdzie dostac stroju dwuczesciowego,moze ktoras z pan sie orientuje gdzie?
  • Witam. Chciala bym dowiedziec sie gdzie w walbrzychu lib okolicach mozna zrobic tatuaz ale chce aby bylo to solidne. I tez jakie sa mozliwoscie jesli mam 17 lat ? Zgoda rodzicow ? Czy mozna sie dogadac ? Mam nadzieje ze pomozrcie :)
  • mozecie polecic jakies miejsce gdzie mozna opalic sie metoda airbrush? nie chce chodzic na solarium a chetnie wyprobuje te metode. pozdrawiam
  • gdzie w Wałbrzychu robią dobry pedicure i nie jest bardzo drogo?
  • Gdzie w Wałbrzychu lub okolicach mogę kupić roślinność wodną i rybki do oczka wodnego ilości detaliczne oczko ma tylko 600l
  • Cha, cha, chaaaaa......... [b]W 2010 i 2011 niemal tysiąc kubańskich opozycjonistów wraz z rodzinami zostało przymusowo wydalonych do Hiszpanii. Tylko w ten sposób dyktatura Castro chciała wypuścić ich z więzień. Gdy dysydenci przybywali do Hiszpani, myśleli że trafili do "krainy mlekiem i miodem płynącej". Teraz niektórzy przyznają, że woleli by już zostać w więzieniu reżimu.[/b]
  • Witam, Chciałabym zapytać czy Wiecie może gdzie w Wałbrzychu, a dokładniej w jakiej aptece można kupić leki bez recepty. Konkretnie chodzi mi o Clotrimazolum (globulki). Pilnie to potrzebuje!!
  • Proszę o informacje gdzie w Wałbrzychu mogę zapisać mojego 8 letniego syna na treningi piłki nożnej.
  • Gdzie kupić chleb proteinowy na Piaskowej Górze?
  • Gdzie są najkorzystniejsze warunki. Dziękuję za wszystkie konkretne odpowiedzi.
  • Witam! Gdzie na Piaskowaej Górze można kupić słoninę dla sikorek? Szukam również prosa dla wróbli.
  • Witam mam pytanie czy jest sklep w Wałbrzychu gdzie mógłbym zakupić shishe, przywiozłem w tym roku z Egiptu ale na lotnisku w trakcie transportu rozbili mi ją weszły nowe przepisy że nie wolno już przewozić jako bagaż podręczny od 2 tygodni, szukam teraz jakiegoś sklepu na terenie Wałbrzycha gdzie mógłbym dokupić dzban za pomoc z góry dziękuję.
  • Gdzie mozna studiowac i jaki kierunek zeby nie trzeba bylo zdawac jezyka obcego??
  • Witam Tak jak w temacie chciałabym się dowiedzieć czy w Wałbrzychu są jeszcze jakieś sklepy z lampami poza OBI, Castoramą, sklepem na rogu koło ZUSu oraz sklepem na przeciwko Lidla ???? Czy zna ktoś jakiś inny sklep ? Bardzo proszę o podpowiedzi ponieważ mi nic innego nie przychodzi na myśl :)
  • witam serdecznie. Jestem z Warszawy. Październik/listopad jadę tam z dziećmi do sanatorium i zastanawiam się nad wynajęciem kwatery na ten czas i prosiłabym o rady i t.p. Mam skierowanie do Cis nr 4

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się