-
Brat musi iść do bierzmowania, bo będzie chrzestnym. Gdzie można w pomorskim zrobić to ,,szybko"? Brat jest niewierzący, chodzi tylko o papierek. Nie chcę żebyście rozwodzili się nad tym, czy to uczciwe podejście względem kościoła, czy nie ale brat widzi siebie w roli chrzestnego ( ja go też) i nie ma to związku z wychowaniem katolickim- spełni się inaczej jako chrzestny.
Najlepiej w okolicach: Koszalina, Chojnic, Szczecinka. Ewentualnie w ostateczności może być: Gdynia, Sopot, Wejherowo....
-
Witam,
jestem zaproszona we wrześniu na wesele a w swojej garderobie nie posiadam nic co nadawałoby się do założenia na taką okazję. Może któraś orientuje się, gdzie w Warszawie można wypożyczyć suknię wieczorową/wizytową? Nie chcę kupować, bo raczej nie założę jej już nigdy więcej, nie mam zbyt wielu okazji żeby tak się stroić, zresztą niespecjalnie też lubię ale na tę uroczystość chcę dobrze wyglądać. Będę wdzięczna za informacje :)
Pozdrawiam,
Monika.
-
podrzućcie proszę jakieś ciekawe i oryginalne miejsca gdzie młoda para może zrobić sobie sesję ślubną (najlepiej w pomieszczeniach)
-
Cześć dziewczyny
Jestem nową użytkowniczką tego forum(i ogólnie forów w Internecie). Mam pewien problem(chociaż w sumie nie wiem czy można nazwać to problemem) związany nie tyle ze ślubem, co z życiem po ślubie.
Razem z narzeczonym mieszkamy w Łodzi. Ja jestem z Piotrkowa Trybunalskiego, a Narzeczony z Legnicy. W Łodzi mieszkamy ze względu na studia(ja studiuję na II roku studiów magisterskich, zaś narzeczony skończył studia i obecnie robi studia podyplomowe). Ja wynajmuję pokój u starsze...
-
Witam. Szukam wódki na wesele w Okolicach Lubina, Legnicy. Jakieś hurtownie gdzie można byłoby kupić taniej. Myślimy nad Żubrówką białą 0,5l. Może ktoś się orientuje. czekam z niecierpliwością na odpowiedzi.
-
hej,
znalazłam w Carmen model Saphire:
kosztuje 2tys.
bardzo podobna znalazłam w Salonie Bakandi, Herm's Bixi - ale nigdzie jej na necie nie moge znaleźć.. help!! tam kosztuje 1590zł
-
Bezskutecznie próbuję sprzedać suknię ślubną na allegro - mimo atrakcyjnej ceny małe zainteresowanie:( Mimo, że suknia w stanie prawie idealnym, ładna rybka (model White One 427) - to chyba skończy w takim razie w komisie. Znacie jakiś komis w W-wie, gdzie mogłabym ją sprzedać?
-
Hej lubiłam czytać to forum hobbistycznie, szczególnie śledzić wątki dziewczyn które robiły w nich zestawienia na temat tego jak ma wyglądać ich ślub i wesele. Jeszcze z pół roku temu było tu tego sporo a teraz nic. I teraz moje pytanie czy skończyła się moda na takie uzewnętrznianie, czy też może jest jakieś inne miejsce, gdzie przyszłe żony się przeniosły i o zgrozo JA NIC O TYM NIE WIEM??? Pomóżcie:)
-
Marzy mi się dziewczęca fryzura.
Coś w ten deseń może:
[img]https://www.planowaniewesela.pl/jpg/fryzury_slubne/10_elegancka_fryzura_weselna.jpg[/img]
i
[img]https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQpv-3uJAi79B62wa-fK40ZFx7uOMW9y1niIIp2ZRF4A6vQL4Qwvg&t=1[/img]
ale dowiedziałam się że mam za krótkie włosy i zaproponowano mi tylko taką rzecz:
[img]https://lh5.googleusercontent.com/--ODaIRf0HNc/TfHRfpm9_eI/AAAAAAAAB1Q/ZR1Y2HtHZ1o/2011_0518wszystko20001-1.JPG[/img]
i już skrytykowana zo...
-
Jestem z Katowic i większość tutejszych saloów sukien ślubnych już
odwiedziłam. Znalazłam kilka ciekawych sukienek, ale ani razu nie
pomyślałam: "ta i żadna inna" więc będę szukać dalej. Gdzie
poleciłybyście, żebym się wybrała na poszukiwania? Jakieś miasto, gdzie
jest dużo salonów z szerokim wyborem? Wolałabym się ograniczyć do Polskich
miast :)
-
Zaglądam na to forum od ponad dwóch lat i to, co widzę teraz jest naprawdę straszne... Kiedyś Adminki pilnowały, żeby reklamy były wątku reklamowym, a teraz co chwilę pojawiają się tematy reklamowe, albo posty reklamowe w wątkach. Gdzie się podziała jakakolwiek moderacja? Za chwilę będzie tu jak na regionalnych forach ślubnych, gdzie w zasadzie każdy temat to reklama...
-
W moim mieście prawie wcale nie ma wyboru butów ślubnych. Zastanawiam się nad zakupem na allegro, ale mam obawy czy buty będą pasowały czy będą wygodne. Ktoś kupował, polecicie jakieś firmy, sprzedających? Druga opcja to przejażdżka do Warszawy ale tu kompletnie nie wiem gdzie szukać. Poszukuje butów ecru.
-
Witam serdecznie
Mój slub juz się odbył. zostaly mi piekne wspomnienia i mąż :).
Teraz zastanawiam sie gdzie mozna sprzedać suknie slubną? czy są
takie miejsca które je skupują? Suknia jest piekna i głupio mi ja
wyrzucić wiec oddałabym ja nawet za grosze.
Proszę o informacje. A i jeszcze dodam ze mieszkam we Wroclawiu.
Pozdrawiam serdecznie
-
Aktualnie jestem na etapie rozmyślania o welonie ;)
szukałam na różnych stronach i nic nie mogę wypatrzyć. Interesuje
mnie welon, obszyty koronka o długości 2m, może troszkę dłuższy.
Wiem też, że takie welony w Madonnie, czy Cymbeline są dość drogie.
Cena ok. 1tys. zł.
Czy możecie polecić mi sklepy, gdzie mogę kupić taki welon taniej??
(oczywiście na prv :P)
Interesują mnie też opinie dziewczyn, które zamawiały welony z
serwisów wysyłkowych(np. tego na "A":P) Czy taki welon różni...
-
Witajcie.
Nie dawno byłam na ślubie w malym kościółku.dekoracja byla tak
piękna,że goście nie mogli się napatrzec.delikatna mgiełka z welonu
rozciagala sie wzdłóż ławek a obok płonące świece na stojakach i
sliczne malutkie różyczki otulone gipsówką.Dekoracje są z
Białegostoku bo to najbliższe miasto. może ktoś był na ślubie z
podobną dekoracją bo nasz slub za kilka miesiecy ale chcialabym
jednak znalezc tych dekoratorów.wyszla sprawa taka ze nie dowiem sie
od nowozencow gdzie i...
-
Od ilości stron w internecie mam totalny mętlik w głowie. Proszę napiszcie dziewczyny gdzie zamawiałyście zaproszenia. Szczerze nie chce mi się szperać w necie, trochę chciałabym iść na skróty ;)
-
Dziewczyny,
został mi tydzień do sesji narzeczeńskiej a ja nie ma pojęcia gdzie
możemy zrobić fajne fotki. Pozostaje warszawa i okolice, poradźcie
coś, proszę...
-
Slub już 30 lipca i musimiy się bardzo spieszyć z zaproszeniami. W związku z tym chcemy zamówić gotowe z personalizacją. Gdzie w Krakowie można dostać ładne (czyt. nie kiczowate typu gołąbki, obrączki i serduszka ;) )zaproszenia w przystępnej cenie i z szybkim termin realizacji, hmm... do tygodnia?
-
Poszukuję informacji, gdzie najlepiej kupić pierścionek zaręczynowy (i
najtaniej). Czy musi być koniecznie z brylantem??
Proszę pomocy!
-
Poza ulicą Długą oczywiście? Moja mama przyjedzie pod koniec lutego, więc od
razu pochodzimy za sukienką dla niej. Gdzie znajdę sklepy z modą dla pań 45+ i
w rozmiarze większym niż 38? Oczywiście kreacje nie powinny być szaro-bure
babcine, tylko mają odmładzać ;)