Forum Regionalne Śląskie Zabrze
ZMIEŃ
      gdzie

gdzie

(489 wyników)
    • Jest już podobny temat dotyczący stomatologów: forum.gazeta.pl/forum/w,120,135137443,135137443,stomatolog_w_Zabrzu_ktory_uzywa_kasy_fiskalnej_.html więc zakładam ten dotyczący zakładów wulkanizacyjnych. Wszyscy wiemy, że w większości pieniądze z wymiany trafiają bezpośrednio "do kieszeni" bez żadnych faktur i paragonów. Proszę w tym temacie zamieszczać nazwy i adresy zakładów gdzie ewidencjonują dochody prawidłowo. Można również umieszczać te gdzie nie wystawiają rachunków.
    • Gdzie nasze Słońce Kończyc? Zafałszowany ranking!!! katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,11812952,Ranking_prezydentow__Frankiewicz_niemal_na_podium_.html
    • macie jakieś propozycje na te ferie???
    • katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,10944868,Wraca_znienawidzony_fotoradar_w_koszu__Zacznie_sie.html
    • Wiem, że pytanie najgłupsze z możliwych ale szukam książki (pamiętnika) pod ww tytułem Waśniewskiego-ojca Madzi z Sosnowca. Moja podstarzała matka żywi się takimi tematami,plotkami i chce to gów.. na Dzień Matki. W marcu podobno wprowadzili to do wszystkich kiosków Ruchu, ale gdzie nie pytam to już wysprzedali, Matras i Empik ponoć w takie publikacje się nie bawią. Jeśli to ktoś widział - napiszcie gdzie. I proszę, nie wieszajcie na mnie psów za idiotyczny temat, chcę tylko by matka miała to ...
    • Kiedyś robiłem w Toranaga, ale gość podobno zmarł. Na Warszawskim chyba już nie ma - coś tam burzą, zresztą nie mieli dobrej opinii. Zatem gdzie?
    • Gdzie serwisować (czyszczenie, odgrzybianie, napełnienie) klimatyzacje? Jaki zakład jest godny polecenia a jaki odradzenia? Gdzie jest najtaniej a gdzie najdrożej w Zabrzu? Wpisujcie tutaj swoje opinie
    • Witam. Wiem, że takie wątki się już przewijały, ale może ktoś wie gdzie w Zabrzu (lub okolicach) kupić mleko prosto od krowy i mięso (oczywiście wędliny też) naprawdę swojskie? Wydaje mi się, że znam większość dobrych sklepów - tych ze zdrową żywnością też, ale może Szanowni Forumowicze mają jakieś namiary na solidnych "prywaciarzy". Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.
    • Pytanie jak wyżej. Chodzi mi o jakies miejsca gdzie serwują krokodyla, strusia, węża, jakieś robaki czy coś dziwnego, rzadko spotykanego. Lubię eksperymentować a w Zabrzu już mi się chepie nudnymi restauracjami. Narzućcie coś gdzie ślinka popłynie ;)
    • cześć, nie wiecie, gdzie w zabrzu prowadzone są całoroczne zbiórki ubrań?? mam sporo poziomowych używanych rzeczy do oddania - nie chce ich wyrzucać, bo nie są w bardzo złym stanie a może się komuś przydadzą....a może znacie kogoś, kto jest w ubraniowej potrzebie??
    • postimg.org/image/pv0cmf11t/ Przeszedłem/przejechałem już pół miasta i nie mogę tego miejsca znaleźć. Ulice już "przeglądnięte": 1. bytomska od poczatku do przejazdu pod wiaduktem, 2. korczoka 3. 3 maja od poczatku do DTS 4. Hagera 5. os Barbary 6 al monte cassino + roosvelta do stadionu 7 de gaullea do średnicówki 8 wolności od mercedesa do rudy śląskiej ehh.. i nie mam juz kompletnie pojecia gdzie to może być. Budynek wygląda na 2 pietrowy (w dolnych oknach rolety zewnęt...
    • Czy ktoś wie gdzie w Zabrzu można kupić świeże papryczki chili? W makro są peperoni, ale innych ostrych ani śladu. Z góry dziękuję.
    • Witam! Chciałam się poradzić w tej sprawie. Nie muszę pisać ,że zależy mi na uczciwym sprzedawcy.Dodam,że jestem kobietą a jakoś się słyszy ,że jesteśmy bardziej narażone na wciśnięcie czegoś. czy można takie autko można sobie sprawdzić przed zakupem? Jak tak to gdzie to można zrobić w Zabrzu lub okolicy? Proszę o rady.
    • Czy może ktoś wie gdzie się "Fustek" podział?
    • Zna ktoś może gdzie w Zabrzu robią tradycyjnie chleb na zakwasie bez konserwantów ? dziękuję za namiary
    • Jakie knajpy polecacie gdzie serwują domowe obiady dobre i za rozsądną cenę? Kebaby, pizze i inne fast foody odpadają bar mleczny kolo dworca też odpada ze względów estetycznych;/
    • Witam Państwa, proszę o namiary na ogródek działkowy do sprzedania. Z góry dziękuję - Zabrzanka
    • Gdzie mozna sie zabawic?
    • stały na portalu a teraz? w czyimś ogródku? kto coś wie, niech powie proszę. Makbet 1 - najbardziej poinformowana osobo w urzędzie - gdzie te rzeźby są?
    • jak w temacie. z gory dzieki za informacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się