Gość: Babsi IP: *.aster.pl 02.03.08, 20:45 szukam dobrego gimnazjum w rejonach Dolnego Mokotowa. czy ktos może mi cos polecic??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aa Re: Gimnazjum IP: *.centertel.pl 02.03.08, 21:52 niestey na mokotowie nie ma dobrego gimnazjum które można polecić, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Gimnazjum IP: *.centertel.pl 04.03.08, 06:24 tylko że to jest prywatne na bachmackiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babsi Re: Gimnazjum IP: *.aster.pl 03.03.08, 11:00 a co sądzicie o szkole przy kościele na Chełmskiej-mam tam blisko,nie musiałabym dziecka wozić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Gimnazjum IP: *.centertel.pl 04.03.08, 06:30 na chełmską chodzi niezły elemenent z dolnego mokotowa, jest jedno z najgorszych gimnazjów na mokotowie, na tynieckiej podobno dyrekcja ostro się wzięła za młodzież i jest spokój, każdy wybryk zgłaszją na policję i mają spokój w szkole, dobre gimnazjum jest przy liceum żmichowskiej, to już śródmieście ale blisko mokotowa, Odpowiedz Link Zgłoś
zonaniezona1 Re: Gimnazjum 29.05.08, 00:04 Bardzo dobre jest Gimnazjum nr 7 Przy Łazienkach Królewskich. Bardzo dobra kadra, w szkole nie ma przemocy, w szkole uczy sie stosunkowo malo uczniów. A że dzieciaki są lepsze i gorsze - to różnie potem z wynikami testów. Jest niesamowicie działające Koło Przyjaciół Warszawy, dzieci chodzą do teatrów, jeżdzą na rajdy . www.ginazjum7.neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Gimnazjum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 13:36 Gimnazjum 116 w Wilanowie na Uprawnej jest super.Tylko to nie Mokotów.Gorąco polecam.Moje dziecko kocha tę szkołę.Brak przemocy,szybka interwencja Dyrekcji na jakiekolwiek wybryki.Większość nauczycieli spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_s Re: Gimnazjum 12.06.08, 13:47 Najlepsze warszawskie, publiczne to gimnazjum nr 59, Reytan na Wiktorskiej-no ale tam juz egzaminy trwaja, juz jest po pierwszym etapie. Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: Gimnazjum 12.06.08, 17:30 tak, 400 chętnych na pięćdziesiąt kilka miejsc Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_s Re: Gimnazjum 12.06.08, 18:42 kkokos napisała: > tak, 400 chętnych na pięćdziesiąt kilka miejsc A twoje dziecko zdaje ? Odpowiedz Link Zgłoś