IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 21:54
szukam dobrego gimnazjum dla syna od września 2006. Najlepiej z dobrym
dojazdem z Rembertowa. No i oczywiście bez narkotyków i przemocy. A może
wiecie coś natemat gimnazjum przy ul. Sztandarów w Rembertowie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pestka Re: gimnazjum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 12:22
      Gimnazjum na Sztandarów:) Napewno najlepsze w Rembertowie, bez narkotyków i
      przemocy.
      • Gość: niunka Re: gimnazjum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 20:51
        skąd masz takie informacje? znasz kogos kto tam uczy sie bądź ukończył tę szkołe?
        • Gość: Pestka Re: gimnazjum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 20:55
          Moje dziecko uczęszczało tam do podstawówki
          • remb2 Re: gimnazjum 09.10.05, 18:28
            ja niestety słyszałam, że niski tam poziom, też szukam właśnie lepszego dla
            córki
    • Gość: Anita Re: gimnazjum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 20:57
      Dobry temat, będę śledzić wypowiedzi. Moja pociecha teraz jest w ostatniej
      klasie podstawówki, mnie raczej interesują opinię o szkołach na Gocławiu, bądź
      w Falenicy. Może ktoś o tych rejonach coś będzie mógł napisać.
      • w_v_w Re: gimnazjum 09.10.05, 21:22
        Zerknij na wyniki z testów po gimnazjum, Falenica katastrofa ;)
        Może Międzylesie, przynajmniej nowy budynek ;)
        Pozdrawiam
        Wawerka
      • Gość: adoro Re: gimnazjum IP: *.kir.pl 12.10.05, 18:30
        Polecam dobre gimnazjum przy ul .Afrykańskiej (dojazd Trasą Łazienkowską + ok.
        100m na piechotę).
        Mój syn jest właśnie w pierwszej klasie. Dla nas jest to gimnazjum rejonowe,
        więc nie było problemu, żeby się dostać, ale innym może być trudniej, bo spoza
        rejonu dzieci musiały mieć średnią powyżej 5.0. Gimnazjum jest profilowane,
        tzn. 8 klas (2 matematyczne, 2 sportowe, 2 językowe, europejska i chyba
        przyrodnicza. W rekrutacji na rok szk. 2005-2006 do szkoły było złożonych ok.
        500 podań na 200 miejsc, więc to o czymś świadczy. Szkoła jest ogólnie ok.,
        obowiązujące zasady - też. Jeśli dziecko ma trochę zamiłowania do matematyki,
        to polecam zdawanie do klasy o profilu matematycznym (z zaznaczeniem, że do
        klasy Pani Główki - podobno jednej z najlepszych nauczycielek przedmiotu w
        Polsce, tj. takiej, która przede wszystkim umie nauczyć (ma co roku kilku
        olimpijczyków), choć jest bardzo wymagająca.
        Pozdrawiam
    • Gość: pestka Re: gimnazjum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 21:38
      Oto wyniki egzaminu gimnazjalnego. Wystarczy znaleźć szkołę i pododawać
      poszczególne punkty
      www.oke.waw.pl/
      • Gość: pestka Re: gimnazjum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 21:44
        Część humanistyczna 42,20 i matematyczna 35,98 to wynik uzyskany przez gimnazjum
        z ulicy Sztandarów
        Chyba nie jest źle
    • Gość: Anita Re: gimnazjum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 21:55
      Dziękuję za szybki odzew.
    • Gość: pestka Re: gimnazjum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 18:38
      www.superszkola.pl/index.htm
      • Gość: niunka Re: gimnazjum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 12:48
        tak naprawdę to są "tylko" wyniki, a co o bezpieczeństwie w innych gimnazjach w
        okolicy? Tego z rankingu sie nie dowiemy. Wiem, że jest dobre gimnazjum w
        Wesołej niedaleko stacji kolejowej "Radość" ale tam z koleji nie ma dobrego
        dojazdu. A to ważne, żeby dziecko mogło samo czasem wrócić do domu. To na
        Sztandarów traktuję "w ostateczności". wolałabym szkołę za którą sie nie płaci.
        • Gość: Wesoła Wiesz,że dzwonia tylko nie bardzo gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 20:21
          Wesoła i stacja w Radości to jakieś 7km hahaha
          • Gość: niuńka Re: Wiesz,że dzwonia tylko nie bardzo gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 20:31
            Na to wygląda, ale w rankingach szkoła zaliczana jest do Wesołej, a z mapy to
            już Radość...
            • Gość: Wesoła Re: Wiesz,że dzwonia tylko nie bardzo gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 21:16
              Radość, nie graniczy z Wesołą o ile wiem :)
              • Gość: niunka Re: Wiesz,że dzwonia tylko nie bardzo gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 11:46
                to sprawdź proszę ulice Klimatyczną na mapie. Chodzi o gimnazjum nr3 w Wesołej.
                A może mam złą mapę?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka