Forum Zdrowie Dieta 1000 kcal :)
ZMIEŃ
      jogurty

jogurty

(4 wyniki)
    • Dzieńdobry. Jakoś w poniedziałek stwierdziłam, że stanowczo już przesadziłam. Mam ok (nigdy nie jestem pewna ;-) 170, a ważę ok (nie mam wagi w domu, więc ważę się podczas wizyt u rodziców;-) 70kg. Co prawda, ostatnio było 68 i już pizczałam z radości, ale ostatnio pofolgowałam sobie niesamowicie. Pojechałam mianowicie na praktyki studenckie, a jak taki wyjazd wygląda, pewnie każda z Was wie. Piwo, batoniki, pizze i inne junk-foody bo przecież nie ma czasu gotować. pod pretekstem...
    • 29.09.03. moja spowiedź: - 2 jabłka sarte+płatki kukurydziane+jogurt naturalny i kawka ze śmietanka - pomarańcza i banan - zupa jarzynowa z duza iloscia jarzyn a nie płynu - 2 kromki chleba ch. zytniego z serkiem bialym i 2 plasterki szynki oczywiście duzo wody i herbata pu-erh i ide jeszcze na aerobick w wodzie
    • sniadanie: jogurt jogobella light 125ml, utarte jablko, pomarancz lub grapefruit lub 2 mandarynki. od czasu do czasu zamiast tych owocow caly swiezy ananas lub maly melon z jogurtem. obiad: 500g szpinaku duszonego z odrobina mleka 0% tluszczu i jajkiem lub maly gotowany kalafior, lub kapusta kiszona na cieplo z przecierem z pomidora, lub brokuly, lub 500g brukselki kolacja: dwie starte marchwie, starte jablko i puszka tunczyka w sosie wlasnym. -- czy ktos ma pomysly na d...
    • 3 jogurty light (po 90 kcal na 150g w kubelku)270 8lyzek owsianki(z jogurtem:)160 kromka chleba-pelnoziarnistego,ale z dodatkiem maki pszennej niestety (z maslem o zgrozo!!)mniemam,ze ok.160 ze 3 kawy z mlekiem 0,5% ok.110 120g twarozku(chudego of course) z ogorkiem zielonym,mocno posolone(bardzo zle,bardzo zle...wiem)+ziola do salatek i sol czosnkowa 130 ok.300g jogurtu nie0light nietety:( ale nie moglam sie powstrzymac...i to o 20...jak mi wstyd...300 licze....-no i masz!o 1...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się