Forum Zdrowie Dieta Dieta Cambridge
ZMIEŃ
      jogurty

jogurty

(4 wyniki)
    • pytanko(4)

Witam, wytrzymałam na ścisłej 22 dni, dzisiaj jest 23 i cgciałabym zacząć mieszaną. Mam pytanie jak długo mam być na mieszanej (powiem szczerze ze na razie mam już po dziurki w nosie tych zupek), oraz czy naq mieszanej mogę jeść jogurt i serek 0%. Dziękuje z góry za odpowiedź
    • Witam! Jestem w trakcie 4 podejścia do diety. Za pierwszym i drugim razem, kilka lat temu schudłam 20kg z 82 na 62. Potem próbowałam raz czy dwa, ale odrzucało mnie od zupek i po 2-3 dniach rezygnowałam. Teraz zdecydowałam,że skoro nic na mnie nie działa to wracam do DC bo to pewniak. 2 miesiące i po kłopocie. No i guzik z pętelką. Zaczęłam 22IV i do dziś mam 1,5kg mniej i brak różnic w centymetrach. Akurat tak się złożyło,że jestem mocno przeziębiona więc pokonanie uczucia głodu p...
    • ?????(4)

Pomóżcie proszę- jestem na mieszanej 1 Dc + 2 normalne. Rpzumiem, że te normalne ma być ok 600-800 kcal, tak? Czy mogę na śniadanie płatki(cornflakes) z mlekiem 0,5%, a na obiad wiadomo fileciki,rybeczki i warzywa, na podwieczorem baton DC (bo mi ich zostało, jakoś nie przekonyją mnie, wolałam zupy). No i dużo wody, 2 kubki kawy, 2 herbaty czarne i 1 czerwona. Mam jakies tabele kalorii i to się zgadza,ale czy płatki już mogę? Nie amm pomysłów na szybkie sniadanie. POMÓZCIE!!
    • Jak zwykle mam pytanka do Ciebie. Pierwsze: czy znasz domowe sposoby na okropne rozstepy na brzuch i udach? Drugie: dzisiaj zaczynam jesć sniadanka i proszę napisz mi co mogę oprócz jogurtów i białego sera. Dziękuję z góry. Pozdrawiam .Aga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się