kakao

(25 wyników)
  • Kakao(6)

Czytalam watki ale nie znalazlam tej informacji (byc moze cos przeoczylam). Zastanawiam sie czy mozna kakao z mleczkiem i slodzikiem takie na goraco, czy jednak to juz bedzie za duzy grzeszek. Oczywiscie mowie o tym gorzkim, odtluszczonym.
  • lejdis, w srode mam urodziny i chcialabym zrobic cos msodkiego smacznego co sama moge zjesc (II faza). Macie jakies pomysly???
  • hej Plażowiczki! Co jadacie na śniadanie w fazie I ? Ja jestm już 10 dzień i zazwyczaj jem jajka (jajecznica,omlet,gotowane), ser bialy albo wiejski. Zawsze uwielbiałam te produkty, ale szczerze mówiąc już mi bokiem to wychodzi... :/ aż się lodówki nie chce otwierać a tu w brzuszku pusto :( Co Wy zazwyczaj jadacie? Macie jakies ciekawe pomysły? przepisy?
  • tak się zastanawiam czy można jeśc budyń zrobiony na mleku 0.5 % bez cukru??...a tak wogóle to co sobie robicie na osłode ??.....piszcie podawajcie przepisy i wogóle;)zachęcam:)...to będzie nasz słodki kącik;)
  • mam do was prośbę, abyście mi poleciły co najpierw wy wprowadzałyście na początku 2 fazy i co mi polecacie wprowadzic, bo od poniedziałku już staruję z 2. a książke agatsona wylicutowalam na allegro, tylko mi jeszcze nie wysłali wiec nie mam narazie zbyt dużej i dobrej wiedzy merytorycznej. heheh p.s. narazie po 11dniach fazy1 3 kg mniej.
  • Hej! Czy mzona jesc fasolke w sosie pomidorowym heinza na sniadanie? Ja zjadlam dzis na sniadanie 1 puszke i jestem bardzo syta.Co innego jecie na sniadanie?
  • śniadanie: jajecznica 2 jajka i pieczarki, plus szczypiorek przekąska: serek wiejski obiad: fasolka czerwona z kapustą i sosem pomidorowym przekąska: biała kapusta kolacja: fasolka szparagowa, papryka. i teraz bedzie mleko z kakao.
  • Jak to jest z tym cukrem???W przepisie 1 Fazy na serek kawowy Ricotta mozna dodac 5 kawalkow czekolady....pewnie, ze sa czekolady bez cukru, ale nie jest napisane ze ma byc bez cukru....czy gorzką z wysokim procentem kakao mozna???
  • Właśnie zrobiłam pycha deser- same dozwolone rzecz; jogurt ( 0% bez cukru), kropekla olejku cytrynowego, skórka z cytryny, słodzik, pół lyżeczki żelatyny (rozpuszczone we wrzątku). Wszystko schłodzone. Jurto warsja z kakao.
  • Witam, jestem na forum nowa,mam takie pytanka dotyczące SB co można pić konkretnie? czy mogę np.zwykła herbate, pepsi light i inke?? z góry dziękuję
  • Mam ochote jutro zaszaleć i zrbić ciasteczka z otrębami owsianymi i czekolada 0 % cukru..co sadzicie o tym poołaczeniu??jutro mija miesiąc od rozpoczęcia diety SB, a więc takie małe świeto i ciasteczka..może dodam do tego jeszcze pestki dyni hhmmmmm czy to nie za dużo?ps jutro rano się zważe, jeżeli waga zmniejszyła się tzn ponad te pierwotne 4 kg to bedzie świeto a jak nie to...nie ma świeta , poza tym jeszcze jedno pytanie jak długo am trwać II faza???pozdro plażowiczki
  • hej slicznorki! pomozcie mi prosze... mam 7 dzien i juz nei daje rady. duzo sie ruszam i nie szczedze energii a podczas tej diety caly czas mi slabo. musze ja zmodyfikowac ale nie wiem jak. do tej pory jadlam tylko rybke, pomidory i sery light oraz piers z kury. moze powwinnam cos dodac... bo padam na twarz... pomozcie mi bo jestem na stkraju zalamania i sie waham, czy nie zrezygnowac... to prawda, ze kakao mozna? i slodziki? i inne fajne rzeczy? RATUNKU!!
  • strasznej ochocie na slodkie ..wie kogel -mogel z kakao i slodzikiem???? bo aż mnie skręca:o((((
  • Witam Was. Wreszcie po kilku podchodach zaczęłam tę dietę. Mam jednak pewne wątpliwości. Chcę schudnąc niewiele (i aż tak dużo), bo 4-5 kg. Ostatno tyle mniej ważyłam na początku lata. Od wrzesnia niestety przytyłam tyle bo: brak motywacji, dużo żarcia, mało ruchu. South Beach traktuję raczej jako zmianę złych nawyków żywieniowych. Mam jednak pewne wątpliwości: najgorsze do zrozumienia jest to, że trzeba jeśc do syta, tylko to co dozwolone. Czy to naprawdę działa? Czy można jeśc ...
  • kto ma jakiś ciekawy przepis?
  • Mam pytanie dzis zaczęłam swój pierwszy dzień plazowania:)trochę ssie ale mysle ze przetrwam.Co myslicie o czekoladzie typu ''lekka''wedla bez tłuszczu i cukru??lub o innych podobnych równiez odtłuszczonych?przecież nie zawieraja niedozwolonych składników??jak sie do tego zastosować?zjeśc 2 kostki dziennie czy tez nie??prosze o poradę.
  • Hejka, pozdrówki na oczątek nie jestem na diecie SB i nie jestem nią zainteresowana. Ale... Co "jedzeniowego"mogę przygotować lub kupi dziewczynom, które sa na tej diecie? W tej ostatniej fazie chyba, bo sa na niej od ponad roku. Mam wobec nich pewne zobowiazanie, zbyt małe by wyjeźdżac z jakimś fantem. Zobowiązanie w sam raz na "czekoladki'. No ale nie wparuję komus na diecie z bombonierką :( Poradzicie? A jakies herbaty/kawy smakowe? Czy to też zakazane?
  • stosowalam diete SB ale nie regularnie, i chce teraz juz wrocic do niej i wziasc sie za nia dokladnie i regularnie...mam przepisy brat wysle mi ksiazki na temat tej diety...ale chcialabym dowiedziec sie czy w Ifazie mozna pic mleko z kakaem..??czy mozna zawsze na sniadanie jesc omlet, jajecznice lub jajka gotowane..??prosze o szybka odpowiedz...
  • Witajcie plażowiczki, A ja znowu mam problem: czy można do serka dodawać wiórki kokosowe? Jak robicie dererek z serka na słodko to co dodajecie, aby był pyszny??? Trzymajcie sie cieplutko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się