Dodaj do ulubionych

SNIADANIE W 1 FAZIE

10.04.06, 09:47
Hej! Czy mzona jesc fasolke w sosie pomidorowym heinza na sniadanie? Ja zjadlam dzis na sniadanie
1 puszke i jestem bardzo syta.Co innego jecie na sniadanie?
Obserwuj wątek
    • anatemka Re: SNIADANIE W 1 FAZIE 10.04.06, 11:05
      podobno trzeba jajka. ale ja do jajek mam awersje, wiec jadłam głównie wędlinę
      albo serek ze szczypiorkiem. A w tej fasoli z puszki nie ma cukru?
      • malia21 Re: SNIADANIE W 1 FAZIE 10.04.06, 11:08
        Tak troche tego cukru jest niestety.Jutro bede wiec jesc jajka
        • nikita1978 Re: SNIADANIE W 1 FAZIE 10.04.06, 12:16
          a majonez kielecki np ktory ma malo wegli mozna z tymi jajkami? bo same to mi
          nie przejdasadchyba ze jogurt naturalny posole popieprze i poleje te jajka bo
          inaczej nie zjem
          • bebee3 Re: SNIADANIE W 1 FAZIE 10.04.06, 13:59
            Kielecki mozna, ale z umiarem. Dziweczyny, ale jak nie lubicie jajek to sie do
            nich nie zmuszajcie! Przeciez mamy jesc to co lubimy. I na sniadanie wcale NIE
            MUSZA byc jajka. Poprostu z jajek jest najwiecej pomyslow na sniadaniesmile Mnie
            np baaardzo smakuje omlet z 2 jaj na slodko z twarogiem wymieszanym z kakao
            (moze byc kawa lub jakis aromat) + rozkruszony słodzik. Mniamsmile
            A jeszcze niedawno wymyslilam sobie zupe na sniadanko: szklanka lub wiecej
            mleka 0,5% zagotowac, jak jest gorace to wbic 2 jajka roztrzepac je w tym mleku
            caly czas trzymajac na ogniu (az zupka troche zgestnieje), do tego slodzi i
            voilasmile
            A jak i tak sie do jajek nie przekonacie to jes mnostwo warzyw, serki (ja
            ostatnio znalazlam serek Mackowy 0%, dodaje do tego slodzik i kakao), jest tez
            ser topiony/zolty light, szyneczka no i wiele, wiele innych
            • charlotte86 Re: SNIADANIE W 1 FAZIE 25.04.06, 10:52
              A można na przykład zrobić sobie kakao z mleka 0.5% + słodzik?
              A tak na marginesie to co jest bardziej tuczące, słodzik czy fruktoza?!
              • piaget11 Re: SNIADANIE W 1 FAZIE 25.04.06, 10:55
                kakao można, ze słodziekim uważaj - on również podnosi poziom cukru we krwi..

fruktoza dozwolona od II fazy
                • mmmmmagda Re: SNIADANIE W 1 FAZIE 25.04.06, 18:49
                  A ja czytałam, że w pierwszej fazie nie można pić kakaa...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka