malia21 10.04.06, 09:47 Hej! Czy mzona jesc fasolke w sosie pomidorowym heinza na sniadanie? Ja zjadlam dzis na sniadanie 1 puszke i jestem bardzo syta.Co innego jecie na sniadanie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anatemka Re: SNIADANIE W 1 FAZIE 10.04.06, 11:05 podobno trzeba jajka. ale ja do jajek mam awersje, wiec jadłam głównie wędlinę albo serek ze szczypiorkiem. A w tej fasoli z puszki nie ma cukru? Odpowiedz Link
malia21 Re: SNIADANIE W 1 FAZIE 10.04.06, 11:08 Tak troche tego cukru jest niestety.Jutro bede wiec jesc jajka Odpowiedz Link
nikita1978 Re: SNIADANIE W 1 FAZIE 10.04.06, 12:16 a majonez kielecki np ktory ma malo wegli mozna z tymi jajkami? bo same to mi nie przejdachyba ze jogurt naturalny posole popieprze i poleje te jajka bo inaczej nie zjem Odpowiedz Link
bebee3 Re: SNIADANIE W 1 FAZIE 10.04.06, 13:59 Kielecki mozna, ale z umiarem. Dziweczyny, ale jak nie lubicie jajek to sie do nich nie zmuszajcie! Przeciez mamy jesc to co lubimy. I na sniadanie wcale NIE MUSZA byc jajka. Poprostu z jajek jest najwiecej pomyslow na sniadanie Mnie np baaardzo smakuje omlet z 2 jaj na slodko z twarogiem wymieszanym z kakao (moze byc kawa lub jakis aromat) + rozkruszony słodzik. Mniam A jeszcze niedawno wymyslilam sobie zupe na sniadanko: szklanka lub wiecej mleka 0,5% zagotowac, jak jest gorace to wbic 2 jajka roztrzepac je w tym mleku caly czas trzymajac na ogniu (az zupka troche zgestnieje), do tego slodzi i voila A jak i tak sie do jajek nie przekonacie to jes mnostwo warzyw, serki (ja ostatnio znalazlam serek Mackowy 0%, dodaje do tego slodzik i kakao), jest tez ser topiony/zolty light, szyneczka no i wiele, wiele innych Odpowiedz Link
charlotte86 Re: SNIADANIE W 1 FAZIE 25.04.06, 10:52 A można na przykład zrobić sobie kakao z mleka 0.5% + słodzik? A tak na marginesie to co jest bardziej tuczące, słodzik czy fruktoza?! Odpowiedz Link
piaget11 Re: SNIADANIE W 1 FAZIE 25.04.06, 10:55 kakao można, ze słodziekim uważaj - on również podnosi poziom cukru we krwi.. fruktoza dozwolona od II fazy Odpowiedz Link
mmmmmagda Re: SNIADANIE W 1 FAZIE 25.04.06, 18:49 A ja czytałam, że w pierwszej fazie nie można pić kakaa... Odpowiedz Link