(49 wyników)
  • co preferuja wasze pieski?
  • Witam Mój Sami ma 15 miesięcy. Początkowo jadł Purina dog chow puppy- było ok, po kilku miesiącach przeszliśmy na friskisa (kłopoty finansowe...). Gdy miał 10 miesięcy zaczęłam przestawianie na karmę "dorosłą"- kilka prób: royal canin, bosh, firskis adult. Nic mu nie podchodziło- wąchał i zjadał z łaską. 2 miesiące temu zaczął się potwornie drapać- po badaniach krwi i wszystim co trzeba było weterynarz stwierdził uczulenie prawdopodobnie na kiepskiej jakości szmpon. Zmieniliśmy szampon na pr...
  • Nasz labi ma problemy alergiczne-swędzi go pyszczek i często wylizuje łapki. Wet doradził zmianę karmy. Do tej pory dawaliśmy mu RC dla labów i gotowaną kaszę z mięsem i warzywami. Teraz chcemy zmienić karmę na hypoalergiczną. Jaką doradzacie? Której skład jest najlepszy?
  • Witam serdecznie. Chciałabym zapytać czym karmicie Wasze labki? Ja cały czas daje mu ACANE Puppy Large Breed. Dwa razy w tygodnu podaję mu dodatkowo gotowaną marchewkę i gotowane mięso- drób i wołowinę.Ale w tym momencie daję mniej karmy. Jak zabrałam Oktana od hodowcy, podawałam PURINE, bo taką karmą karmił właśnie hodowca,ale potem stopniowo przechodziłam na Acane.Wcina jak szalony ;).Po Purinie miał okropne bączki,po pierwsze były one non stop , a po drugie smród okropny,a po Acani...
  • Wszyscy znajomi polecają mi Purina dog Chow 15+3kg z jagnieciną???? U mnie na bródnie w osiedlowym sklepie Nestor mają za 110zł z dostawą do domu. To chyba atrakcyjna cena ?
  • Witam, mam pytanie odnośnie karmy dla psa. Mam 7 miesięcznego labka i do tej pory dostawał karmę Royal jednak jest ona dość droga i mam teraz możliwość zakupu karmy Happy Dog po tańszej cenie oryginalną prosto od hodowcy. Jestem ciekawa co sądzicie to tych karmach, czy będzie dobra dla labradora? Proszę o wasze opinie.
  • karma (19)

jaka karmę wybrac : royal canin labrador junior 33 czy royal canin maxi junior 32?? nie ukrywam ,że pod względem finansowym lepsza jest maxi junior 32 - 18kg za 200zł ; ale jak to jakościowo wygląda?
  • witam wszystkim mam pytanie odnośnie karmy dla mojego labradora. facet który sprzedaje mi tego labradorka powiedział mi o karmie HAPPY DOG. co sądzicie o tej karmie?jest tania to fakt ale jak z jakością wygląda? jakie karmy są dobre Royal, eukanuba?? jak się ma jakośc do ceny? może wiecie gdzie można dostac karmy po atrakcyjnej cenie w Poznaniu?
  • Witam, mamy w domku 5 miesięczną goldenkę. Do ukończenia 3 miesiąca życia karmiona wyłącznie gotowanym. Na początku wszystko było ok, ładne, bezproblemowe kupki, ale pod koniec tego właśnie 3 miesiąca życia zaczęły się biegunki (wyrok: zapalenie jelit). Co by psinkę nie męczyć zakupiliśmy jej royal canin labrador junior. Psina aż się trzęsie na każdy szelest wielkiej torby, juz nie mówiąc, że nawet tej karmy nie gryzie tylko łyka ile do pyska zmieści, ale co najważniejsze kupki ...
  • karma... (12)

wiem, że ten temat był już poruszany na tym forum kilka, czy też nawet kilkanaście razy, jednak wolę się Was o to spytać... Co sądzicie na temat karmy Pedegree junior ?
  • Jaką polecacie karmę dla Labradorów (w przystępnej cenie)? Słyszałem że Royal Canin jest bardzo dobra karmą, ale troszkę drogą...Znacie jakąś równie dobrą ale tańszą ?
  • Witam mam 5 miesieczną labradororke (czekoladke) i chcialbym sie dowiedziec jaka karma dla niej jest najlepsza :) czy polecacie firmy purina proplan ? moze inna ? podpowiedzcie :)
  • Czy może ktoś z Was może polecić w Warszawie dobrą hurtownię lub sklep z karmami dla małego labradora w dobrych cenach? Co polecacie dla juniora? Dziękuję za wszelkie podpowiedzi. Pozdrawiam
  • prosze w ten wątek wpisac co dajecie swoim labkom,gotowane jedzonko czy suchą karme.chodzi mi glównie o orientacje czy faktycznie wiekszosc z nas zmuszona zostala do gotowania ze względu na nietolerancje karm,glownie mam na mysli te z wyższej połki. Moj astor po przetestowaniu chyba juz wszystkich z górnej polki zostaje na gotowanym,niestety a moze i dobrze ,roznie z tym bywa ze wzgledu i na czas i na kase:)
  • Na pocztaku chcialem tylko krotko nawiazac do poprzedniego tematu,a pozatym to mam maly problem. Otoz moj labek caly czas dostawal purine dog chow (rozne zdania na ten temat ale pominmy to). Purine polecil mi hodowca od ktorego mam pieska. Kiedy Aston'ek przyszedl do nas zmienilem karme na Royal'a ale maly po zmianie karmy dostal biegunek wiec wrocilem do puriny. Piesek rozwija sie rewelacyjnie, piekna siersc, duzo energii i wogole wszystko ok (takze do suchej karmy nie mam zastr...
  • Co podajecie swoim pieskom.
  • Nój Nico ma 8 tygodni,karmimy go karmą royal canin junior 15. Od jakiegos tygodnia zauważyłam u niego coś jak by łupież. Nico jest maści czekoladowej więc widać to wyraźnie.Co jest przyczyną? proszę o radę jak to zwalczyć.
  • witam:) mam zamiar kupic małego labradorka chciałbym sie dowiedziec czym najlepiej jest go karmic(suchą karmą czy moze gotowac coś samemu w domku..??) no i w jakich ilościach podawac mu jedzienie?? czekam na wyczerpujace odpowiedzi:) pozdrawiam
  • Mam malego szczeniaka. Hodowca polecil mi karme dla maluchow Purina dog chow puppy. Moj maly wczoraj ladnie zjadl a dzis juz wybrzydzaa. Zrobilam mu ryz z mieskiem, miesko wyjadl ryz zostawil. probuje nauczyc go jesc 3 razy dziennie ale nie latwo mi to idzie. Maly je malutko ale bardzoooo czesto. Podleci do miski troche skubnie, zaczyna sie bawic, znowu leci do miski troszke zje i znowu do zabawy i tak w kolko. chcialabym zeby zjadl konkretnie a nie tak z doskoku. Co mam zrobic?
  • Witam! Mam małe pytanko ;) mam 4-miesięcznego labradora i staram się by jadł royal'a junior! dotychczas kupowałem mu po 2-3kg co tydzień ale teraz mam zamiar kupić 12kg worek! i tu moje pytanie: w sklepie powiedzieli że to koszt około 230zł(nie pamiętam dokładnie) a na allegro można już dostać za 185zł w tym przesyłka gratis! według prostego rachunku 185zł - 15zł(kurier)= 170zł i jeszcze sprzedający musi na tym zarobić, czyli ten kto sprzedaje musi mieć gdzieś dojście do tej ka...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się