kefir

(5 wyników)
  • Cholercia 6 dzień i taki lapsus-wypiłam pół kefiru przekonana o konieczności spożycia białka!!!Proszę Panie o podzielenie się swoimi spostrzeżeniami w tej kwestii czy zaczynać od nowa...a byłam tak blisko jabłuszka za 8 dni:)
  • Hejka:) Mam pytanko. Dzis moj drugi dzien na sniadanie zdjadlam serek wiejski light 10 orzechow nerkowca (nieprazonych) i szklanke mleka 0% Na obiad kurczaka piri piri mam juz gotowego wg przepisu dr Arthura. Mam tylko pytanie o 3 produkty... Czy w fazie 1 mozna jesc marchewke? Czy mozna pic kefir na obiad? (mam straszna slabosc do kefirow wiec jesli tak to jaki?) Co z herbata? Co do jogurtow glosy sa podzielone niektorzy mowia ze nie a niektorzy ze jogurty naturalne odtluszczone ...
  • Cześć dziewczyny mam pytanko co myślicie o kefirku w czasie calej diety.Uwiel;biam kefir i trudno mi z niego zrezygować wydaje mi sie ze jest zdrowy i nie tuczacy.Czy waszym zdaniem moge go pic bez obaw oczywiscie w umiarkowanych ilosciach.Prosze o pomoc.Pozdrowionka dla wszystkich plażowiczek:):)
  • Jak to jest z tymi produkatmi typu "light"? Każdy mówi inaczej. Czy na diecie SB - lepiej pić mleko 0% czy normalne np. 2% ? - ser biały normalny czy odtłuszczony o%? - jogurt i kefir 0% tłuszczu? Zauważyłam, że jeśli dany produkt jest odtłuszczony to często ma więcej węglowodanów niż normalny, a to przecież wcale nie wydaje się lepsze podczas diety. Więc co wybierać? Jakie są wasze opinie na ten temat?
  • Kochane plażowiczki poradźcie co mam zrobić z wieczną ochotą na słodycze? Jestem od miesiąca w drugiej fazie i myślałam że już dawno powinno mi przejść ale niestety nic z tego. Kiedy widzę czekoladę lub inne słodycze to nie mogę przestać o nich myśleć.Piję Pepsi light żeby oszukać "słodyczowy głód". Zamiast cukru używam słodzika, który jest okropny ale nie umiem pić gorzkiego. Gdzie zrobiłam błąd ? Napiszcie proszę czy z Wami też tak jest?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się