kochana

(12 wyniki)
  • czesc :)od 2 dni czuje swedzenie w pochwie(ale nie mam upławów) :(jest to strasznie nieprzyjemne uczucie , a szczegolnie nasilla sie wieczorem (w nocy az sie budze bo już nie moge wytrzymaćn a przecież sie tam nie podrapie ;)co to moze byc dziewczynki kochane ??czy to jakieś zapalenie czy co :(wiem ze powinna isc do ginekologa , ale w ym temacie tez jest problem bo jeszcze u "kobiecego"lekarze nie byłam i sie boje,a pozatym najpierw musiała bym powiedzieć o tym mojej matce a ona...
  • Witam Was Nie chciałam was zamęczać pytaniem o luteinę i wpisałam do wyszukiwarki i nic nie znalazłam konkretnego. Moje pytanie dotyczy tego kiedy występuje miesiączka po luteinie, jak to było u was??? Zażywałam przez 6 dni po 2tabletki podjęzykowo i przedwczoraj skończyłam zażywać. Wczoraj nic choć piersi bardzo mnie bolą i brzuch mam wzdęty. W ciąży nie jestem. Zawsze dostawałam okres w 2 dzień po odstawieniu, ale boję się że nie wystąpi z jakiś powodów. Czy jak mam napięcie p...
  • pare dni temu zaczela mnie swedziec pochwa, do tego zaczely sie niesamowite uplawy, a teraz zamiast nich pojawiaja sie biale grudki (takie jak ser..):/ zauwazylam jeszcze, ze leci mi czasami stamtad krew, tak jakbym miala pekniete "cos tam". czy moze miec to zwiazek z lekarstwami, ktore zazywalam: DALACIN C lub z tym ze za kilka dni mam miec okres? pewnie napiszecie ze mam isc do ginekologa, to wiem, ale co mi jest??
  • Od jakiegoś czasu zauwazyłam dziwne objawy u siebie.Co jakis czas przez pewien okres przy kazdym nachyleniu glowy po jej wyprostowaniu lala sie z mojego nosa woda.Moze nie tyle co woda ale cos o konsystencji łez.Doszlo do tego ze przy kazdym podniesieniu glowy lecialam nad zlew bo na prawde mocno kapało.Ale to co spotkalo mnie dzisiaj totalnie mnie przerazilo,bo zamiast "wody" poleciala krew.Co to takiego moze byc??!!Dodam ze po spuszczeniu glowy towarzyszylo mi dziwne uczucie,dziwny z...
  • Witam.2,5 miesiąca temu urodziłam synka,wszystko było dobrze.Po 8 tyg od porodu poszłam do lekarza aby się upewnić że jest dobrze no i było.ale od 2 dni mam jakieś dziwne upławy (żółto-zielonkawe,wodniste) nigdy takiego czegoś nie miałam dlatego sie boje,umówiłam się na wizyte w przyszłym tygodniu ale może wiecie co to może oznaczać ? Pozdrawiam serdecznie
  • Mam 19 lat i jestem strasznym tchórzem jeśli chodzi o wizytę u ginekologa...myślałam,że mnie to ominie jeszcze dłuuuuuuugo,ale niestety od kilku dni odchówam swędzenie. Właśnie byłam w toalecie i sprawdziły się moje najgorsze przeczucia.........to nie jest odparzenie. Na moich wargach skóra zmieniła wygląd...wygląda teraz jak jeden z żołądków w zupie o śmiesznej,a jakże znaczącej nazwie...flaki. Jestem dziewica, nie byłam u ginekologa-wioem,ze muszę się niedlugo wybrac,ale prosze powied...
  • Kochane, powiedzcie mi (jeśli wiecie) :) czy lekarz podczas rutynowego, kontrolnego badania może wykryć ciążę, jeśli nie jest mu to w dodatku w żaden sposób zasugerowane??? I jak wcześnie? Dziękuję z góry za informacje. Pozdrawiam!
  • Hey kochane kobitki, mam pytanie biorę tabletki anty diane-35, kiedyś brałam yasminelle przez dłuzszy okres, miałam przerwę i teraz znów biorę. Moje pytanko jest takie: kiedy tabletki zaczynają działać? czy po zażyciu pierwszej tabletki jestem bezpieczna? W ulotce jest napisane, że tak, ale ja nie jestem pewna, a nie chcę wpaść:) Pozdrawiam was gorąco:)
  • Babeczki kochane powiedzcie mi od ktorego dnia cyklu zaczyna sie faza folikularna?nie mam o tym zielonego pojecia{o ile wiem kiedy jest f.owulacyjna i lutealna to o folikularnej nie mam pojecia.A jak szukalam w google to i tak nie zrozumialam wiec moze Wy dziewczyny łopatologicznie mi wytłumaczycie?????!!!!!!!!!!! Ala
  • polipy(4)

Czy któraś z Was kochane koleżanki miała polipy??Cóż to jest?Groźne czy nie? Dzięki za odpowiedź.
  • Kochane, czasem jak przytulam się z moim mężem to boli mnie tak jakby szyjka (to jeszcze zależy od pozycji). Z reguły jest to taki ucisk w "te" dni. Wczoraj znowu mnie tak pobolewała, czy to też może być zwiastunem nadchodzącej @?Zupełnie nie wiem gdzie poszukać informacji na ten temat.
  • Czy może któraś z was je bierze,chodzi mi o ich działania uboczne: trądzik,zmniejsza się tycie itp.Zamieżam zmienić z iane 35 pół roku przyjmowania, wcześniej 2 lata Cilest. Napiszcie coś kochane moje i kochana p. doktor . Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się